DV2027 Sohbet Odası
-
@eco her yeşil kartlı kişi amerika içinde çekilişle birlikte almadılar bunun evlilik var sponsorluk var yatırımcı vizelerden geçişleri var ondan dolayı bunlar araştırılıyor. Yoksa çekilişle gelenleri kimse suç işlemedikçe yasadışı bir şey yapmadıkça ellemezler çünkü senin tüm secereni inceleyip green kartı kendileri verdiler diğer evlilik mesela green kart alana kadar evli kalıp sonra boşanıyorlar ondan durumlarını güncelleyecekler
-
@ayvalik10 Benim anladığım herhangi bir katagori belirtilmiyor sadece amerikada suça karışanlat , yalan beyanda bulunanlar vb deniliyor.avukat öğmenin videosuna bir bakın isterseniz belki ben yanlış anlamış olabilirim.
-
Ee arkadaşlar Mayıs ayı da bitiyor.. Resmi sitede hala çok yakında açılacak imaları var ama artık pek gerçekçi gelmiyor.
-
@Okcan ilk mülakat ekim de başlayacak temuuz - ağustos başvuru olsun eylül de çekilsin ekimde mülakat olur ondan insanların ümitlerini LÜTFEN kırmayın elinizde resmi bir bilgi varsa paylaşır mısın
-
Boyle bir arastirma birimi kurulursa, cok sikintilar cikar bazi Greencard’lilar icin.
-
@Okcan Bence acilacak 2027 ama cok kisa bir sure belki 1 gun belki 1 saat… Kimse basvuramayacak yogunluktan, biz actik valla diyip sallayacaklar. Boyle sacma sapan seyler yasanacak…
-
@Okcan başından beri açma amaçları olmadığı belliydi zaten gerçekçi açıdan bakarsak. Ancak hep bir umut beslemek için tutunacak bir nokta bulmaya çalıştık hep resmi sitede açılacak yazıyor, kuralları açıklandı vs diye. Başından beri düşüncem açmayacakları yönünde bu sene, hatta benim düşüncem önümüzdeki seneleri nasıl engelleriz düşüncesindeler bu seneyle uğraştıkları hiçbir şey yok gibi hissediyorum
-
Bu ileti silindi! -
@Emre-Kurtulmuş ABD tarihinde tersine göçün en çok bu sene görülmüş..ekonomi olarak işler kötüye gidiyo..bence trump yönetimi bu konu da mutlu degıldır.oyuzden çalışma gücünün çökmemesi için mecbur kalıcaklar çekilişi açmaya..insan lazım kısacası..
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@BerkanCaliskan ilgisi yok ama dv27 zaten olucak sadece tarih bekliyoruz. Bazı kişiler kendi kendine olumsuz düşünüyor. Herkezin düşüncesi kendisinin
-
Kafa karışıklığı olmaması adın siliyorum olumsuz bir görsel değildi sadece USA içerisinde greencard başvurusu yapmak yerine kendi ülkelerinden başvurmaları gerektiğine dair olan yasa ile alakalıydı.
-
Bu sene çekiliş olacak hissediyorum
-
@klmn-klmn inşallah inşallah
-
Selam dostlar uzun bir aradan sonra. Kahverengi dallarda pembe çiçekler açıyorsa ümitsizliğe gerek yok.
-
Bayramdan sonra ilk pazartesi gününden herkese selamlar,
Bekleyen bütün talihliler ve hala dv27 bekleyen bizler için iyi bir hafta olmasını diliyorum.. -
umarız yakın zamanda güncel ve olumlu gelişmeler duyarız herkes sıkıldı artık
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
Sabah haberlerde yine bir profesörü telefon ile dolandırdıklarının ve 750 bin TL çarptıklaırnın haberi vardı.
Benim anlamadığım bir şey var:
Neden şu ana kadar "Aslında GC başvuruları açıldı, el altından alınıyor"
"KCC'deki emmoğlum işini yapar ama adam başı 2500 USD alır" diyen birileri çıkmadı.Profesör kanıyorsa, buna inanacak en az 50 bin kişi bulurdu

Selam Gençler...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum