Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Emre-Kurtulmuş ABD tarihinde tersine göçün en çok bu sene görülmüş..ekonomi olarak işler kötüye gidiyo..bence trump yönetimi bu konu da mutlu degıldır.oyuzden çalışma gücünün çökmemesi için mecbur kalıcaklar çekilişi açmaya..insan lazım kısacası..


  • Bu ileti silindi!

  • Bu ileti silindi!

  • @BerkanCaliskan ilgisi yok ama dv27 zaten olucak sadece tarih bekliyoruz. Bazı kişiler kendi kendine olumsuz düşünüyor. Herkezin düşüncesi kendisinin


  • Kafa karışıklığı olmaması adın siliyorum olumsuz bir görsel değildi sadece USA içerisinde greencard başvurusu yapmak yerine kendi ülkelerinden başvurmaları gerektiğine dair olan yasa ile alakalıydı.


  • Bu sene çekiliş olacak hissediyorum


  • @klmn-klmn inşallah inşallah


  • Selam dostlar uzun bir aradan sonra. Kahverengi dallarda pembe çiçekler açıyorsa ümitsizliğe gerek yok.


  • Bayramdan sonra ilk pazartesi gününden herkese selamlar,
    Bekleyen bütün talihliler ve hala dv27 bekleyen bizler için iyi bir hafta olmasını diliyorum..


  • umarız yakın zamanda güncel ve olumlu gelişmeler duyarız herkes sıkıldı artık


  • kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için

  • ⭐⭐

    Sabah haberlerde yine bir profesörü telefon ile dolandırdıklarının ve 750 bin TL çarptıklaırnın haberi vardı.

    Benim anlamadığım bir şey var:

    Neden şu ana kadar "Aslında GC başvuruları açıldı, el altından alınıyor"
    "KCC'deki emmoğlum işini yapar ama adam başı 2500 USD alır" diyen birileri çıkmadı.

    Profesör kanıyorsa, buna inanacak en az 50 bin kişi bulurdu 🙂

    Selam Gençler...


  • @SUAT-GUNAY yurt dışına gitmek isteyenler biraz daha bilinçli oluyor. Emmi oğlu, amca kızı ile iş yürüyemeyeceğini, işin içinde bir başka iş vardır kesin diye düşünüp uzak duran bir hayli kitle olacağı için de dolandırıcılar daha kesin lokmaya yöneliyor olabilir 🙂

    Belki de dolandırıcıları da vardır onu da bilmiyoruz tabii. Adam kaçak yolla gitmek istiyordum beni dolandırdılar demek istemiyordur dolayısıyla pek duyulmuyordur vs.


  • @SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım

  • ⭐⭐

    @xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor


  • şuan dv27 nin başlaması için ne bekleniyor tam olarak bilen var mı?


  • @nvd05 malum kişinin keyfini


  • @Onur-6 ABD vatandaşıyla evliyim Türkiyede ben ve benim gibi bir çok arkadaşım I-130 onayı bekliyoruz USCIS'den tam 3.5 aydır adamlar dosyalara bakmıyorlar ve tüm işleme durmuş durumda geçen günde dosyalarımızın BIO yani Benefits Integrity Office dolandırıcılık ve sahtekarlık işlerine bakan USCIS saha ofisine aktarıldığını öğrendik ve 2025 Consular Processing dosyalarının büyük kısmını taşımışlar aynı şikayeti şuanda yabancı forumlarda bir sürü insan yapıyor. (USCIS Bu konuda resmi açıklama yapmadı ve yapmıyor bu arada tüm bu bilgi yabancı forumlardan ve Redditteki topluluklardan aktarılan veriler ve paylaşımlar üzerinden gelen bilgiler.)

    Peki bunu niye bize anlattın diyecek olan olursa kendi vatandaşının aile birleşimine bu kadar çomak sokan bir hükümetten ve yönetim anlayışından çekiliş ile 55.000 Green Card dağıtmasını beklemek çok masumca bence benim fikrimce çekiliş bu sene için elendi DV2028 içinde ortamın durumuna göre açabilir hatta ve hatta olur olmaz demeyin DV2028 elenedebilir onuda açmayabilirler. Bu adam ilk geldiğinde sevinmiştim yasadışı göçmenleri sınırdan hoplayanları göndericek bize yer açılır diye iğnenin ucu bizede battı. Yasal göçmen bile istemiyor. Hepimizin hakkında hayırlısı arkadaşlar...


  • @Ekto-Oktan söylediklerinizde maalesef haklısınız, bende ilk başta geldiğinde ne yalan söyleyeyim sevinmiştim, meğersem asıl hedef bizmişiz. Dosyanızın mümkün olan en kısa sürede onaylanması dileğiyle.


  • merhaba, ben hala daha DV-2027’nin yapılacağını düşünenlerdenim. ancak 2027 kazananlarının süreci nasıl ilerler vizeler sıkıntısız basılır mı o konu bence daha karmaşık. çünkü yasalar net çekiliş yapılacak diyor bu konuda değişiklik olması biraz daha zor bir süreç ancak vize basımı noktasında konsolosluklar talimat ile yönlendirebiliyor. ben er yada geç bu çekilişin olacağını düşünüyorum derme çatma da olsa 1 gün bile açık kalsa açılacak bence. önemli olan sonraki sürecin normale dönmesi vize basımı başlamadığı sürece çekilişin yapılması da bir anlam ifade etmeyecek.
    aos’un kaldırılması, dosya taşımanın kaldırılması vs. kendi bu ülkende sıra geldi geldi gelmedi hadi eyvallah durumuna soktu zaten abd açısından daha kontrol edilebilir bir sürece girdi durum.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum