Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
4.2k 487 203.0k 494

• @LSkae hasta olan gidemez diye kılavuzda bir ibare yok ki neden şimdi kendi moralini bozuyorsun kaldı ki bir çok aile üyemiz hastalığı olmasına rağmen gidenler var. geçmiş yılların deneyimlerine bakarsın

• @ayvalik10 ben 2 sene önce böbrek nakli oldum. Bugün bile hala günde 9 farklı ilaç kullanıyorum. Mülakatım da iyi geçti. Benim gibi çok örnek var

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@LSkae

Bipolar bozukluğunuzun olmasi saglik muayenesi esnasinda yonlendirileceginiz/yonlendirirse goruseceginiz psikologun degerlendirmesine kalmis, konu ile ilgili kesin yargilara varmayin, hakkinizda hayirlisi ve iyisi olsun. Saglik muayenesinde once bakilan husus herhangi bir bulasici hastalik tasiyip tasimadiginiz ve sonrasinda kisisel degerlendirmeniz.

Umarim once cekilis gerceklesir, kazanan olur, mulakat tarihi alir, saglik muayenesine katilir ve sorunsuz ayrilir, mulakata katilir, vize basim surecini engelleyecek bir pause durumu olmaz, vizeniz basilir ve goc etme firsatini yakalarsiniz. Siz yeter ki iyi dusunun, bol sans!

• @KadirBey zaten çalışıp para kazanmaya gitmek istiyoruz, amerikada çalışan herkes karşılığını alıyor ve her yerden fırsat dolu bir ülke.

• Trump Gold Card olayı yalan olmuş 😃 Beklenildiği gibi az buçuk Green Card kaldırılmasının da sebebi buydu kısmi olarak. Toplam başvuru talebi 338 kişide sınırlı kalırken başvuru ücretini ödeyen sayısı 165 kişi olmuş. Kişiler EB-1 ve EB-2 vizesinden üstün tutulmak istemiş; o kadar ücret verdikleri için vizede kolaylık tanınmasını talep etmişler fakat hükümet "olmaz" demiş. Başvuru yapanlar ise "Ne gerek var böyle bir şeye? EB-1 ve EB-2 başvurur, diğerleri gibi bekleriz." dediği için Gold Card yalan oldu. 😃

• @Emrah-Borazan Gezmeye gitmeyi düşündüğüm için 😅

• ⭐⭐

@KadirBey anladım ama yine de yanlış konudasınız gibi geldi 😄

• ⭐⭐⭐⭐

@KadirBey burası yani başlık dv2027 başlığı, yani Diversity Visa 🙂

• E2 ye uygun Atlanta da güzel bir lokasyonda devren tesettür giyim mağazası bulunuyor ilgilenen olursa bana ulaşabilirsiniz.Ben sadece tanıştırabilirim herhangi bir kâr amacım yoktur imkanı olan bu sektörle ilgilenen olursa yazabilirsiniz...

• @mesut57 https://yesilkartforum.com/forum/category/111/i̇lan-ve-duyuru sayfasından yeni başlık açabilirsiniz, ilgilenenler için daha uygun bir alan olacaktır, bu kanal DV2027 için oluşturuldu.

• @sahin16 Öyle zaten, ABD'nin en güzel yılları yaşandı ve bitti, tıpkı Avrupa ülkelerinin en güzel yıllarının yaşandığı ve bittiği şekilde. ABD'nin geçmiş güzel günlerini gelecekte yaşamak isteyen Çin'e bakabilir. Çin'de şartlar nedir ne değildir bilmem tabii. Bu arada bir notum olacak gelecekteki her hayalini ABD'de yaşamaya odaklayanlara, bunu hayat memat sorunu yapanlara: Yapmayın, yanlış yoldasınız.

• @LSkae , öncelikle geçmiş olsun. Eğer yeşil kartı kazanırsanız bunu mutlaka sağlık muayenesinde veya mülakatta sağlık sorunlarınız sorulursa belirtiniz. Olur da bunu söylemeden ABD'ye giriş yaparsanız ve bu sonradan yetkililerin gözüne çarparsa daha üzücü sonuçlara neden olabilir sizin için. Nerede olursak olalım dürüst olmalıyız.

• @TTKvY bunu söylersem direkt red yerim herşey başlamadan biter araştırdım bipolar bozukluğu olanlar kabul edilmiyor

• @LSkae 2 yıldır sürekli bu soruyu sormuşsun. Ancak cevabını forumda aramayıp gidip başka yerlerde aramışsın. Kaldıki yalan yanlış bilgi bulmuşsun. Sonra buraya gelip bu yalan bilgiyi yazmaman gerekiyor. Eğer başka yerlere gidip araştırmak yerine forumda araştırsaydın @ssoydan88 üyemizin aynı hastalık olmasına rağmen amerikaya gittiğini görürdün.

• @ayvalik10 onla özelden konuştum bile. 2 yıldır sürekli bu soruyu sormuyorum ayrıca. Yalan yanlış bilgi verdiğimde yok.

• @LSkae
    b0817461-8f5e-4747-9d31-08c3366d1bac-image.png

532ef58b-9175-4bba-8c47-1cab3083db7c-image.png

buradaki kişi senin ismin dimi. LÜTFEN araştırmadan cevap yazma. Yalan yanlış bilgi vermiyorum dediğin 3 yukarı ileti sen yazmadın mı yoksa senin hesabına girip başkası mı yazıyor bu cümle senin iletinden almadım mı şimdi

" direkt red yerim herşey başlamadan biter araştırdım bipolar bozukluğu olanlar kabul edilmiyor"

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

@LSkae Merhaba öncelikle sorularınız bir kaç kere bende denk geldim ben sizin için kısa bir araştırma yaptım eşine greencard çıkıyor ayrıca eşinde bipolar teşhisi konmuş bir kişinin deneyimini okumanız için size atıyorum

image.png

Kişinin tüm yazılarına ulaşmak için bu bağlantıyı kullana bilirsiniz https://yesilkartforum.com/forum/user/ssoydan88

şöyle bir bilgi vereyim eğer arma yerine sizin merak ettiğiniz bir kelime olursa onu yazarsanız o konuyla ilgili bütün yazılara ulaşırsınız Bu kişi greencard alıyor sürecini tamamlıyor amerikaya yerleşiyor karamsar olmanıza gerek yok @ATS16 'da sorduğunuz soruda size söylediği gibi ''Bipolar bozukluğunuzun olmasi saglik muayenesi esnasinda yonlendirileceginiz/yonlendirirse goruseceginiz psikologun degerlendirmesine kalmis, konu ile ilgili kesin yargilara varmayin'' herşeyden hayırlısını dileyin ve kendinizi sürecin akışına bırakın

image.png

• @T-C-Kubilay-Dikici eşi özelden muayene olmuş hiç devlete gitmemiş devlette bipolar yanışı yok onlarda bu sebeple hiç söylememeyi tercih etmiş ben özel mesajdan konuşmuştum. İlginiz için teşekkürler.

• @LSkae Bence karamsar olmayın siz önce bir kazanın inanın olacağı varsa zaten olur şuanda karamsar olmak kendinize yapacağınız en büyük kötülük olacaktır. sonuçta bu kişi özele muayene olsa bile aldığı ilaçlar siciline işlediğini düşünüyorum 8 yaşında yeğenime geçtiğimiz aylarda doktor bir ilaç yazmış eczanede çalışan arkadaşım eğer bu ilacı kullanırsanız siciline işler ileride aşçı olmak isterse olmaz bu ilaç tırnak diplerine kalıntı bırakıyor bu ilacı kullananlar aşçılık yapmaz demişti doktora sorduğumda evet dedi bize başka bir ilaç yazdı bence siz moralinizi yüksek tutun bipolar tanısı koymuş biri vizesini aldı ben neden almayım diye düşünün

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k