Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Onur-Kürekçi çok haklısınız. Pek çok ülkeden farklı bir iş habitatı ve düzeni var. Kolay değil bir anda dejenere olmasi. Yinede 2000lerin başlarında örneğin o yıllarda orada olmayı çok arzu ederdim. Şu an sanki kaotik bir ortam varmış gibi gözüküyor dışarıdan. Içeride belki çok daha farklıdır. Orada yaşayan arkadaşlarımız ozetleyebilir belki son yıllardaki değişimi ve gittiği dogrultuyu

• ⭐⭐

@sahin16 ben sizinle aynı fikirde değilim yanlış anlamayın dünyanın neresin de olursak olalım ( gelişmiş ülkeler için diyorum) çalışırsan karşılığını alırsın amerika'da çalışmadan yada atıyorum uber yaptım şu evi aldım uber yaptım şu arabayı aldım gibi örnekleri görmediğimiz için şans kaçmış gibi görüyoruz ama aslında öyle değil kendimize kattığımız değer önemli ilk okul 5 sınıftan beri çalışan biriyim ailemin durumu yoktu hedeflerim vardı çalışmak zorundaydım hedeflerimde motosiklet alıp türkiyeyi gezmek tatillere gitmek bizim için bu lüksdü yokluk içindeydim ama arkadaşlarım babalarının verdiği harçlıkla okula gelirken ben kendi paramla çadırımı alıp istediğim bir sahile gidip geceyi orada geçirebiliyordum ben onlara değil onlar bana imrenirdi hep liseye giderken motorumu aldım türkiyeyi gezdim eşimle böyl tanıştım yıllarca da çalıştığım için deneyimim çok olunca iyi bir işim oldu kendimi geliştirdim şimdi rahatım bazen diyorumki kendime böyle bir düzene kolay ulaşmadın amerika gidip ne yapacaksın diyorum ama kendime inanıyorum başaracağıma çünkü çalışkan olduğumu biliiyorum eğer bir kişi kendinden eminse kolay pes etmeyen biri ise dünyanın her yerinde başarılı olur şimdi ameirika fırsat kaçtı deniliyor bir çok insan türkiyedeki çalıştığı özveriyi orada da verirse karşılığını illaki alır sadece uber yapark ev alaan biri 5 yılda aldı ise şimdi bu 7 yıl oldu 8 yıl oldu belki ama hala birilerine bağlı yaşayan biriyse dünyanın neresinde olursan ol aynıdır.

• ⭐⭐

bu bir döngüdür arkadaşlar bunu anlamanız şart her dönem bir önceki dönemin daha iyi olduğuna inanan keşke daha önce gitseydik/gelseydik çekenler ile mevcut şartlarda mücadele edip başarılı olanlarını yaratır.

• @sahin16 ABD nin maalesef her dönemi kaotikti. O zamanlarda da 9/11, terör saldırıları ve Körfez Savaşları vardı. Sadece bugün olduğu gibi sosyal medya yaygın olmadığı için bunlar bu kadar görünür değildi. Ayrıca emin olun şu an ABD’ye göç ederseniz 2000’lerde göç etmenize kıyasla daha rahat tutunursunuz teknoloji, uygulamalar ve sosyal medya bunun açısından büyük avantaj sağlıyor. Ek olarak benim tavsiyem şu olur Ben bunu hem gözlemlediğim hem de zamanında içinde bulunduğum için söylüyorum her ülkenin siyaseti yerel halkı da negatif etkiliyor. Almanya, İngiltere veya ABD gelişmiş ülkeler diye oralarda hiç sorun yok sanmak yanlış olur. Bu yüzden siyasete ve politikalara fazla takılmadan, hayattaki kendi hedeflerimize ve önümüze odaklanırsak çok daha mutlu olabileceğimiz kanısındayım.

• ⭐⭐

@KadirBey öyle düşünüyorsanız neden buradasınız 🙂

• @lamak-sadla dv lottery e ilişkin yapılan değişiklikler ve mevzuatındaki değişiklikler ile resmi açıklamalar dv lottery 2027 nin çok yakında müracaatların başlayacağına işaret ettiği kanaatindeyim. Umutla bekliyoruz.

• Bir gece uçağın bulutların arasından süzülüp Amerika Birleşik Devletleri ışıklarına yaklaşırken kalbin hızlanıyor. Aşağıda sonsuza uzanan otoyollar, göğe değen binalar ve hiç uyumayan şehirler var. Havalimanından çıktığında yüzüne başka bir hayatın havası çarpıyor; özgürlüğün, ihtimalin ve yeniden başlamanın kokusu gibi. Sabah olduğunda elinde sıcak kahvenle New York City sokaklarında yürüyorsun; gökdelenlerin arasında kaybolurken kendini bir filmin başrolü gibi hissediyorsun. Gün batımında Los Angeles sahillerinde palmiye ağaçlarının altında yürürken hayatın yavaşlıyor, okyanus sana “burada her şey mümkün” diye fısıldıyor. Bir akşam üstü ise eski model arabaların geçtiği uzun yollarda, camlar açık, sevdiğin şarkı son ses çalarken ufka doğru gidiyorsun. Kimsenin seni tanımadığı ama herkesin hayallerinin peşinden koştuğu bir yerde… Amerika bazen sadece gidilecek bir ülke değildir; insanın içindeki büyük hayat arzusunun gerçeğe dönüşmüş halidir.

• ⭐⭐

@LSkae Güzel bir hayal umarım herkesin hayalleri gerçekleşir. Benim ilk amerikaya girişimde yaşadığım hissi anlatamam ilk girişimi miami yapmıştım havalimanından çıktım Shuttle beklerken o amerikan taksileri ve palmiye ağaçlarında umarım bir günde yaşamak için gelirim dedim Shuttle bindik araç kiralama yaptığım yere geçtik havalimanına yakındı aracımızı mustang kiralamıştım üstünü açtım gökdelenlerin arasında gta oynadığım konaklayacağım yere doğru gittik amerikan sokakları evlerin arasında mükemmel duyguydu daha sonra new york geçtiğimizde oradaki arkadaşım bizi havalimanından aldı brookyln de yemek yedik hava karardı akşam otelimizde manhattan'da times squete yanındaydı HM gökdelenin karşıdında kalıyordum camdan baktığımda times square görüyorduk otele geçerken brooklyn köprsünde gökdelenlerin ışıklarının altında büyüleyici bir yere geldiğimi anladım yorgulunlğumu unutum otele giriş yaptıktan sonra uyumayan şehirde gezmeye başlamıştık çok güzel bir anıydı seneye california düşünüyorum bakalım allah nasip ederse orada da güzel bir plan yaptım

• Bu forumdaki en zor green card alabileceklerden biri benim belki de alamayacak.

Bipolar bozukluğum var ve bu sistemde gözüküyor. Söylesen dert söylemesen dert Allah sonumu hayır etsin.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@LSkae hasta olan gidemez diye kılavuzda bir ibare yok ki neden şimdi kendi moralini bozuyorsun kaldı ki bir çok aile üyemiz hastalığı olmasına rağmen gidenler var. geçmiş yılların deneyimlerine bakarsın

• @ayvalik10 ben 2 sene önce böbrek nakli oldum. Bugün bile hala günde 9 farklı ilaç kullanıyorum. Mülakatım da iyi geçti. Benim gibi çok örnek var

• ⭐⭐⭐⭐

@LSkae

Bipolar bozukluğunuzun olmasi saglik muayenesi esnasinda yonlendirileceginiz/yonlendirirse goruseceginiz psikologun degerlendirmesine kalmis, konu ile ilgili kesin yargilara varmayin, hakkinizda hayirlisi ve iyisi olsun. Saglik muayenesinde once bakilan husus herhangi bir bulasici hastalik tasiyip tasimadiginiz ve sonrasinda kisisel degerlendirmeniz.

Umarim once cekilis gerceklesir, kazanan olur, mulakat tarihi alir, saglik muayenesine katilir ve sorunsuz ayrilir, mulakata katilir, vize basim surecini engelleyecek bir pause durumu olmaz, vizeniz basilir ve goc etme firsatini yakalarsiniz. Siz yeter ki iyi dusunun, bol sans!

• @KadirBey zaten çalışıp para kazanmaya gitmek istiyoruz, amerikada çalışan herkes karşılığını alıyor ve her yerden fırsat dolu bir ülke.

• Trump Gold Card olayı yalan olmuş 😃 Beklenildiği gibi az buçuk Green Card kaldırılmasının da sebebi buydu kısmi olarak. Toplam başvuru talebi 338 kişide sınırlı kalırken başvuru ücretini ödeyen sayısı 165 kişi olmuş. Kişiler EB-1 ve EB-2 vizesinden üstün tutulmak istemiş; o kadar ücret verdikleri için vizede kolaylık tanınmasını talep etmişler fakat hükümet "olmaz" demiş. Başvuru yapanlar ise "Ne gerek var böyle bir şeye? EB-1 ve EB-2 başvurur, diğerleri gibi bekleriz." dediği için Gold Card yalan oldu. 😃

• @Emrah-Borazan Gezmeye gitmeyi düşündüğüm için 😅

• ⭐⭐

@KadirBey anladım ama yine de yanlış konudasınız gibi geldi 😄

• ⭐⭐⭐⭐

@KadirBey burası yani başlık dv2027 başlığı, yani Diversity Visa 🙂

• E2 ye uygun Atlanta da güzel bir lokasyonda devren tesettür giyim mağazası bulunuyor ilgilenen olursa bana ulaşabilirsiniz.Ben sadece tanıştırabilirim herhangi bir kâr amacım yoktur imkanı olan bu sektörle ilgilenen olursa yazabilirsiniz...

• @mesut57 https://yesilkartforum.com/forum/category/111/i̇lan-ve-duyuru sayfasından yeni başlık açabilirsiniz, ilgilenenler için daha uygun bir alan olacaktır, bu kanal DV2027 için oluşturuldu.

• @sahin16 Öyle zaten, ABD'nin en güzel yılları yaşandı ve bitti, tıpkı Avrupa ülkelerinin en güzel yıllarının yaşandığı ve bittiği şekilde. ABD'nin geçmiş güzel günlerini gelecekte yaşamak isteyen Çin'e bakabilir. Çin'de şartlar nedir ne değildir bilmem tabii. Bu arada bir notum olacak gelecekteki her hayalini ABD'de yaşamaya odaklayanlara, bunu hayat memat sorunu yapanlara: Yapmayın, yanlış yoldasınız.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

111

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |