Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

ilk schengen vizemi alırken bodruma gitmiştim İDATA'ya italya için yağmurlu bir gündü 1 aylık vize vermişlerdi
    B1B2 vizemi alırken ankarada yağmurlu bir gündü vizeme onay almıştım
    Bugun schengen vizesi için ankarayadaydım vfs'de ve yine yağmurluydu 10 15 gün sonra kaç gün geleceğini göreceğiz 🙂

• @LSkae mülakatın nasıl geçtiğini anlamadın bile çok kısa sürüyor 🙂

• DV programı ile ilgili bu ay içinde bir haber paylaşırlar mı acaba? bu belirsizlik gerçekten de sıktı olumlu veya olumsuz bir şey söyleseler keşke.

• @Onur-Kürekçi heyecanla 15 Nisan tarihini bekliyorum. Umarım olur. 🙏

• Bu ay o ay olacak inanıyorum 🙂

• şaka maka 4. aya girdik hala bir ses seda yok .

• @dogucansevik

Umut fakirin ekmegi umar ha umar umar.

• @lamak-sadla Şu evrede iyi olan tek opsiyon beklemek, umut etmek, ummak ha ummak ummak.

• Arkadaslar şöyle bir soru sormak istiyorum.
    Ben 1 hafta iş için guney koreye gittim ve 2 yıllık vizem var 2 yıllık keta bu bende sürekli olacak bittiginde de yine koreye gitme ihtimalim olacak.
    Diyelim bana Green Kart çikti pasaportta bu vizenin görünmesi işe yarar mi?

• Nisan sonu gibi Amerika'ya uçuyoruz. Artık başvuru açılsa da açılmasa da süreci orada yürüteceğiz. Şans faktörüne yeterince kendimizi kaptırdık. Umut etmek yerine harekete geçmek şuanda çok daha önemli olduğunu düşünüyorum.

• @Yaheli, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Arkadaslar şöyle bir soru sormak istiyorum.
    Ben 1 hafta iş için guney koreye gittim ve 2 yıllık vizem var 2 yıllık keta bu bende sürekli olacak bittiginde de yine koreye gitme ihtimalim olacak.
    Diyelim bana Green Kart çikti pasaportta bu vizenin görünmesi işe yarar mi?

green card için yaramaz.

• @Keremtk yolunuz açık olsun kerem bey

• Biraz daha Türkiye’de kalırsam çıldırıcam. Gitmek istiyorum. Bu kadar zorluğa rağmen bir gün gideceğimi umuyorum. Umarım çok isteyen herkes gider.

• @LSkae az daha başarıyordum, canım sıkıldı yine...

• Ümitsiz değilim, hatta gruptaki en genç kesimden biri olarak çok fazla ümitliyim ve planlarım var.
    Fakat savaş varken, amerika daha da göçmen almakla uğraşmak istemez, bu bekleme süresi muhtemelen uzayacak. Ben olsaydım muhtemelen böyle yapardım.

• Arkadaşlar hayırlı günler yarın inşallah güzel haberler alırız

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Onur-6 11 nisan değil mi yürürlüğe girme yarın daha 10 nisan bir de bizden saat farkı var haftasonu olur ancak

• 10 Nisan geldi. Umarım güzel haberler alacağımız bir süreç olur.

• başvurular açıldı mı?

• Geçen sene yani 2025 te olsaydı başvuracağımız 2027 için mi oluyordu

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

158

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |