@botanist, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@chemistontheroad cevap icin tesekkurler. Bizde TD, polio, KKK, hepatit b ve influenza yaptırdık. Cocuklara da influenza bulduk yaptirdik ama su cicegi 2. doz yapmiyorlarmis. Kabul ederlerse sadece su cicegi asimiz eksik. Son bir soru simdi e nabizdan asilarima baktigimda Hepatit B pediatrik yaziyor. umarim bu sorun olmaz
chemistontheroad tebrikler sorunsuz hallolmus sureciniz.
Bizim de gelecek ay konsolosluk randevumuz var. cok sayida asiyi ayni anda olmak istemiyoruz.
Unganlarin sitesinde sanirim soyle bir liste mevcut: 'Hepatit A, Hepatit B, Influenza, Influenza tip b (Hib), Kızamık, Meningokok, Kabakulak, Pnömokok, Boğmaca, Polio, Rotavirüs, Kızamıkçık, Tetanos ve Difteri toksoidleri, Suçiçeği'
Su cicegi, bogmaca, rotavirus falan sanirim yetiskine yapilmiyor.
1.) Yetiskin icin 30-35 yas; TD, polio, KKK, hepatit b ve influenza asilari olmak yeterli oluyor mu? Bu listede eksik var mi?
2.) Akciger rontgeni ve Tuberkuloz olmadigini gosteren test/rapor isini de Istanbul'da halletmek mumkun aslinda. Bunlarla Ankara Ungan'lara gitmek isleri hizlandiriyor mu?
Ekstradan emin olmak icin sormak istiyorum. Simdi bize randevu tarihi Mart sonu olarak verildi sabah saatine. Bu asamada konsolosluga gidene kadar, saglik raporu randevusu disinda yapmamiz gereken birsey var mi? Herhangi bir siteye girip uyelik olusturma, kargo adresi verme gibi?
usvisascheduling den bir account olusturdum ama randevu tarihimi goremedim. buradan yapmamiz gereken bir islem var midir?