@gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
-
@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2027 Sohbet Odası
-
@T-C-Kubilay-Dikici Ay inanamıyorum. Tüylerim diken diken oldu. Bu adamı ben de tanıyordum. İsmini bilmiyordum ama görünce tanıdım. Yani sosyal medyada çok fazla içerik üretiyordu. Abd ile ilgli olunca önüme düşmüştü. Sonra tekrar bakmamıştım. Yıllar sonra sizin bu haberiniz ile tekrar hatırladım. Evet ailesini eşini ve çocuklarını hatırlıyor gibiyim. Çok da kolay olmayan bu yollardan geldiği belliydi yaptığı içerikler reklama döndüğünde ben de bırakmıştım ve alanım değildi açıkası ama bunu hiç beklemiyordum. Bİr de çocukları ile birlikte..
Sosyal medya... Tamamen vitrin ve bu vitrine olanı değil başka bir şeyleri de koyabiliyorsunuz. Gerçekten çok şaşırdım ve üzüldüm. İnanılır gibi değil. Dışarıdan çok girişken birine benziyordu. ki öyleydi dediğinzi gibi abd'ye turist vizesi gibi şeyle gelip kendine sponsorluk aldırıp bu işleri yapmaya başlamıştı diye hatırlıyorum...
Allah rahmet eylesin! -
@MaxCaufield eksi atmalarının sebebi gerçekçi yorum yazmanız. yazdıklarınız ben dahil hayal kuran herkesin duymak istemediği şeyler.
hoşlanmasam da yorumunuza artı verdim.
fikirlerinize katılıyor ve el yükselltiyorum. bence yani benim şahri fikrimce, mevcut ortamın göçmenlere karşı agresif olmasının sebebi, hükümet değil bizzat halkın kendisidir. evet yanlış okumadınız. halkın ta kendisi.
sebebi de gayet basit; bu hükümet seçilmeden önce vaatlerinin arasında "illegal göçmen karşıtlığı" da vardı ve halkın çoğunluğu da bu hükümete oy verdi ve seçti. yani ülkelerin nasıl yönetilmesine her zaman halk karar verir ve öyle yönetilir. önce bunu kabul etmekte ve sindirmekte yarar var. şimdi diyeceksiniz "biz legal göçmek istiyoruz ama". hah işte orada senaryo biraz değişkenlik göstermeye başladı. çoğunluk halkın iç dünyasına bakmak lazım. illegal göçmen, legal göçmen, hatta sonradan vatandaş olmuş göçmen(naturalized citizen) gibi kavramları ayırt ediyorlar mı yoksa hepsini aynı mı görüyorlar. bunu zamanla göreceğiz.
olaylara başka açıdan bakabilmek için twitter'da maga destekçilerinin yorumlarını da arada okumanızı tavsiye ederim.
şimdi gelelim "ama abd zaten bir göçmen ülkesi, ülkeyi kuranlar bile zaten göçmenler" diyenlere. ilk başta mantıklı gelen bu söylemin, son yıllardaki ekonomik sıkıntılarla birlikte anlamında değişiklik oldu. şöyle ki; evet abd'yi göçmenler kurdu ama kanla, savaşla, bedel ödeyerek kurdu. sonradan gelip bu pastaya konmaya çalışan göçmenlere karşı artık misafirperver olmayabilirler. istemesek te durum bu olabilir.
benim nacizane öngörüm bu atmosfer devam ettiği sürece göçmen karşıtlığı sertleşecek.
dediğim gibi, ülke amerikan halkının. kendileri nasıl isterse öyle karar verirler. bize de laf söylemek düşmez diye düşünüyorum. kimsenin evine zorla girilmez. istenmeyen yerde de durulmaz.
halkın bakış açısı değişirse zaten hükümet de değişir. bu duruma kızacak birşey yok. maalesef şu anda durumlar göçmenlerin aleyhine.
en az 15 defa hnbs yazısını görmüş ve göçmek isteyen biri olarak diyorumki; umarım dv'ler açılır talihli oluruz.
herkese bol şans. bu arada istediğiniz kadar eksilemekte özgürsünüz.
"freedom of speech" -
@rasmus Çok teşekkür ederim hocam. Gayet yerinde tespitler yapmışsınız. Üstüne söyleyecek söz yok. Durumu gayet güzel analiz edip üstüne özetlemişsiniz. Geçmiş sohbetlerde de en ufak bir eleştiri yapan kişileri linçlemiş çoğu kişi. Bu arada amin hocam. Bende ilk defa başvuru yapacaktım bu yıl inşallah açılır bir an önce isteyen herkes kazanır
-
@rasmus Ben size bu konuda katılmıyorum. Trump’ın vaatlerinden biri illegal göçmenleri göndermek olduğunu ve bundan dolayı halkın desteğini aldığını söylemişsiniz; ama Trump’a oy verenler sadece illegal göçmenlik üzerinden değil, woke kültürünün ABD’ye yayılmasından rahatsız olanlar, Trump’ın artık ABD’nin sorunlarına odaklanacağız ve dünyadaki hiçbir savaşı desteklemeyeceğiz, barışı yayacağız; ABD’deki pahalılığı, enflasyonu bitireceğiz ve iş alanları yaratacağız demesi ve de en önemlisi rakibinin kendisinden kötü oluşu ve halkı inandırmasıyla seçimi kazandı. Peki, şu anda Trump’a oy verenlerin çoğunluğu bu durumdan memnunlar mıdır? Tabii ki değiller. Verdiği birçok sözü tutamaması bir yana, göçmenlik politikalarının çok sert olduğunu düşünenlerin oranları da pek de azımsanmayacak büyüklükte. Ben inanıyorum ki ABD halkı midterm seçimlerinde Trump’a cezasını kesecektir ve bir nebze de olsa o adamı Senato ve Meclis yoluyla dizginlemeye çalışacaklardır. Sosyal medyadaki MAGA destekçilerine gelince de onların göçmenlik üzerine düşündükleri, çoğu Trump’a oy verenleri temsil etmiyor. Ayrıca sosyal medyadaki, özellikle de Twitter’daki herkesin düşüncesini ciddiye almamak ve inanmamak da gerekiyor.
-
Bu ileti silindi! -
@MaxCaufield Göçmen Amerikalılar sayesinde yapay zeka gerçekten çok gelişti

-
@Umut-P Yaşlandığımı hissetmeye başladım. İlk kez bir yapay zekayı gerçek sandım bugüne nasipmiş

-
@MaxCaufield Yakında zaten imkansız olacak fark etmek
İlk bakışta zaten gerçek gibi duruyor -
Şu son dönemde yaşananlara bakınca Trump’ın "harika süreç yönetimi" yaptığını düşünenler varsa bence yanılıyorlar. "Savaş yok" vaadiyle gelip Amerika'yı her türlü kaosun merkezine iten, içeride huzur deyip bizzat kendi vatandaşının güvenliğini (ICE olayları vs.) riske atan bir tablo var ortada. Bence Amerikan halkı ilk fırsatta bunun faturasını kesecek; zaten şu an kendi destekçisi olan senatörlerden ve derneklerden bile çatlak sesler yükselmeye başladı.
Neden "batırdı" dediğimi şu 3 maddeyle özetleyeyim, siz de yorumlayın:
-
Venezuela ve Maduro Operasyonu: 3 Ocak’ta Maduro’yu paketleyip New York’a getirdi. Evet, o petroller Amerika’nın işine geliyor ama süreç yönetimi tam bir facia. Adamı resmen "popüler kültür" malzemesi yapıp ambulansla şehir içinde gezdirmek, videolarını viral yapmak dış politika değil, şovdur. Süreci profesyonelce yönetip o kaynaklara erişmek varken, olayı "kaynak emperyalizmi" tartışmasına çevirip tüm Latin Amerika'yı karşısına aldı.
-
Grönland ve Avrupa’ya Şantaj: Emlakçı kafasıyla devlet yönetmenin zirvesini yaşıyoruz. "Grönland’ı satmazsanız gümrük vergilerini %25 yaparım" demek, müttefiklik hukukunu tamamen çöpe atmaktır. Tamam, NATO askeri olarak Amerika olmadan bir hiç olabilir ama ticaret tek taraflı değil. Avrupa’yı bu kadar aşağılamak ve takmamak, Amerika’nın NATO üzerinden elde ettiği o devasa ticari ağı ve prestiji uzun vadede bitirir. Avrupa bu "şantajı" unutmaz.
-
İçerideki "Huzur" Masalı ve ICE: İçeride huzur vaat etti ama ICE'nin (Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza) kontrolsüz uygulamaları yüzünden sokaklar karıştı. Kendi vatandaşının güvenliğini bile tehdit eder hale gelen bu sertlik yanlısı tutum, şu an Senato’da bile kendi partisinden tepki görüyor. Hatta bazı kararlarında kendi tabanından bile tam tersi yönde destekler oluşmaya başladı.
Özetle: Trump şu an Maduro ve Grönland gibi "büyük" ama riskli hamlelerle asıl başarısızlıklarından sıyrılmaya çalışıyor. Ama bu hamlelerin hepsi hanesine eksi yazıyor.
Bu "popüler kültür" odaklı, viral videolarla yürütülen siyaset Amerika'yı daha ne kadar taşır? Sizce Cumhuriyetçiler bu "öngörülemez" hamleler yüzünden Trump’a olan desteğini tamamen çekmez mi?
-
-
@barisakkaya hocam yazdıklarınızın doğruluğu yüksek ancak ilk maddede yazdığınız "Adamı resmen "popüler kültür" malzemesi yapıp ambulansla şehir içinde gezdirmek, videolarını viral yapmak" ifadesi gerçeği yansıtmıyor. Bu mesajla beraber internette gördüğümüz her şeye inanmamak gerektiğini hatırlatmak isterim.
https://teyit.org/analiz/maduronun-new-york-sokaklarinda-minibusun-icinde-sergilendigi-iddiasi
-
@dilmel dediğim gibi, yapay zeka çok gelişti. ilerleyen dönemde gerek ülkemizde gerekse ABD’de bu şekilde çok dezenformasyon olacak.
-
@barisakkaya Hocam şunları da ben ekliyim Epstein vakası bile ABD kurumlarının çözülmeye başladığı ve bazı insanların dokunulmaz olduğu kanısına halkı sürüklüyor. Adalet, demokrasi ve özgürlükleriyle anılan bir ülke için bu tablo gerçekten çok kötü. İkinci olarak, ekonominin hala kötüye gitmesi ve belirsizliğin devam etmesi söz konusu. Örneğin ABD ekonomisi kağıt üzerinde büyüyor, ancak bu bana göre boş bir büyüme. Bununla ilgili bir makale okumuştum; büyük teknoloji devlerinin yapay zeka yatırımları ekonomiyi büyüyormuş gibi gösteriyor fakat reel hayatta bu büyüme hissedilmiyor. Bence en önemlisi ise ABD’nin şu anda Çin’le mücadele etmesi gerekirken, içerdeki Yahudi lobilerinin etkisi nedeniyle Orta Doğu’dan bir türlü çıkamaması. Bu durum ABD’yi her geçen dakika geriye atıyor ve eminim ki ABD’nin bu denli oyalanması Çin’in oldukça hoşuna gidiyordur.
-
@Onur-Kürekçi Hocam doğru tespitler. Amerika hakkında bu forumdakiler olarak bizler dahi bu denli gerçekleri görüp konuşabiliyorsak, Amerikan halkı da artık fazlasıyla uyanmıştır diye düşünüyorum ama asıl kıyamet sonraki seçimde tekrar bunlar kazanırsa olur. İmkansız da değil. Muhtemelen o zaman tersine göç bile başlayabilir.
-
@MaxCaufield Bence bu gidişle republicans kesinlikle kaybedecek hem midterm de hem de başkanlık seçimlerinde. Sebebi Trump bu başkanlık döneminin son olduğunu biliyor ve zengin şımarık çocuğu gibi başkanlık koltuğunda istediğini yapıyor. Devletler ve devlet başkanları hakında saçma sapan konuşmalar saçma sapan hareketler vs. ama democrats yine aptal saptal konuşan bir aday çıkarırlarsa kırmızılar yine kazanabilir umarım democratlar ders almışlardır.
-
@Onur-Kürekçi muhtemelen göçmenlikle ilgili mecburen yumuşama evresine geçilecek. Bu dikiş tutmadı, tutmayacak. Midterm için göçmen kökenlilerin de oylarına ihtiyaçları var yoksa kurtulamazlar. Bu öyle “hata yaptık” şeklinde değil de pause ların sessiz sedasız kalkmasıyla olacak.
-
@Umut-P Aslında başvuruları açsalar ve başvuru aşamasında adli sicil kaydı da zorunlu olsa bizler için iyi olmaz mı? E-devlet'ten oturduğu yerden kayıt alan kaç tane ülke vardır ki? Ayrıca güvenlik endişesi de bir nebze çözülür. Tam bir alan razı veren razı durumu. Pasaport+1 usd de gelse tadından yenmez.
Hayaller hayaller işte

-
@dilmel Bekliyoruz..
Umudumuz var.. :)) -
@dilmel Haklısın bunu bilmiyordum. Sadece paylaşımları gördüm bir dönem o kadar hiç irdelememiştim. Aslında hata bende böylesi bir şeyin doğru olduğunu düşünüp araştırmamam saçma olmuş.
-
@Onur-Kürekçi, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@barisakkaya Hocam şunları da ben ekliyim Epstein vakası bile ABD kurumlarının çözülmeye başladığı ve bazı insanların dokunulmaz olduğu kanısına halkı sürüklüyor. Adalet, demokrasi ve özgürlükleriyle anılan bir ülke için bu tablo gerçekten çok kötü. İkinci olarak, ekonominin hala kötüye gitmesi ve belirsizliğin devam etmesi söz konusu. Örneğin ABD ekonomisi kağıt üzerinde büyüyor, ancak bu bana göre boş bir büyüme. Bununla ilgili bir makale okumuştum; büyük teknoloji devlerinin yapay zeka yatırımları ekonomiyi büyüyormuş gibi gösteriyor fakat reel hayatta bu büyüme hissedilmiyor. Bence en önemlisi ise ABD’nin şu anda Çin’le mücadele etmesi gerekirken, içerdeki Yahudi lobilerinin etkisi nedeniyle Orta Doğu’dan bir türlü çıkamaması. Bu durum ABD’yi her geçen dakika geriye atıyor ve eminim ki ABD’nin bu denli oyalanması Çin’in oldukça hoşuna gidiyordur.
Sonuna kadar haklısın Onur.
"Amerika devlettir, borcu borçla kapatır" devri kapandı.
Adamların durumu şu an mahalledeki tefeciye düşmüş, kredi kartının asgarisini bile başka karttan nakit avans çekerek ödemeye çalışan elemana döndü.
Rakamlar yalan söylemez: Borç 38.4 trilyon dolar olmuş, şaka değil. Adamlar her gün, bak her Allah’ın günü borç batağına 8 milyar dolar daha batıyor. İşin en patlak tarafı ne biliyor musunuz? Yıllık faiz ödemesi 1 trilyon doları devirdi. Yani herifler koskoca Amerikan ordusuna, uçak gemilerine, o artistlik yaptıkları teknolojiye harcadıkları paradan daha fazlasını sadece faiz olarak "çöpe" atıyorlar. Topladıkları her 5 dolar verginin 1 doları direkt faiz lobisinin cebine gidiyor, şaka gibi.
"E basarlar doları öderler" diyenler var sosyal medyada onlar için söyleyeyim; o iş öyle olmuyor. Borç, ülkenin toplam gelirinin %124'üne gelmiş. Yani bütün Amerika bir sene yemese içmese, sadece çalışıp kazandığını borca yatırsa yine de kapatamıyorlar. Bu saatten sonra tek yapacakları şey enflasyonu patlatıp doların değerini kağıt parçasına çevirerek borcu eritmek.
Yani demem o ki; o "süper güç" dediğimiz yapı şu an bildiğin yürüyen bir borç sarmalı. Yarın bir gün kredi notları bir kademe daha düşse, dünya piyasaları nakavt olur. Milletin harıl harıl altına, mta ya kaçması boşuna değil; herkes geminin su aldığının farkında aslında...
Geçen sene Ağustos ortasında (14.08.2024) paylaştığım video : https://x.com/barisakkaya/status/1823640416060645842?s=46 O zaman bir mevzudan bahsetmiştim, şimdi taşlar yerine oturuyor. Bir sayfa vardı (sonra kapattılar kendilerini), Çin’in altın hamlesini anlatıyordu, bu video da onlara ait. Verileri tek tek teyit ettim, durum sandığınızdan çok daha derin.
Mevzu şu: Çin dediğimiz ülke zaten dünyanın en büyük altın üreticisi. Adamlar topraktan en çok altını çıkaran ülke olmasına rağmen, üstüne bir de dışarıdan resmi kayıtlara göre 2024 yılında 330 ton altın satın almışlar. Düşünün, dünyanın en kapalı kutu ülkelerinden biri bile dışarıya "bu kadar aldım" diye gösteriyorsa, kim bilir el altından, bilmediğimiz ne kadar devasa bir rezerv istiflediler. (https://x.com/barisakkaya/status/2013531843660796072?s=46)
Neden mi yapıyorlar? Adamlar uyandı. Ekonomik savaşta doların boyunduruğundan kurtulmak, ABD bir gün "fişi çekerse" açıkta kalmamak için kendilerini altına gömdüler. Amerika şu an bu hamlenin acısını fena yaşıyor. Ekonomik olarak tıkandılar, hareket alanları kalmadı. Çin artık hiçbir ülkeye, özellikle de ABD’ye göbekten bağlı değil; kendi oyununu kuruyor.
Ben o dönem videoyu paylaştığımda durumu çakıp bütün fonu, yatırımı altına gömmüştüm. O gün gramı 2650 TL civarıydı. Bugün geldiğimiz noktada ne kadar doğru bir öngörü olduğunu rakamlar söylüyor zaten.
Gelelim fasulyenin faydalarına: Amerika bu saatten sonra bu bataktan nasıl çıkar? Önlerinde iki yol var, ikisi de birbirinden beter:
Para matbaasını kökleyecekler: Deli gibi para basıp borcu borçla kapatmaya çalışacaklar, bu da dünyayı inanılmaz bir enflasyon sarmalına sokacak.
(Bu durumla ilgili izlemenizi öneririm. https://x.com/barisakkaya/status/2013519517259808838?s=46)
Savaş çıkaracaklar: Tarih boyu ne zaman köşeye sıkışsalar yaptıkları şey. Bu borç yükünü ancak büyük bir kaosla sıfırlayabilirler.
Yani anlayacağımız , o "güvenli liman" dedikleri doların devri biterken, Çin kasayı altınla doldurup kenara çekildi.
ABD bu masadan savaşsız kalkabilir mi yoksa matbaanın kolunu çekip hepimizi enflasyona mı boğacak göreceğiz. Merakla bekliyorum. Green Card serüveni konusunda da bu süreç beni biraz tedirgin ediyor.
*** Adminler için not : Paylaşmış olduğum videolara kendi x sosyal medya hesabıma aittir. Forum açısından yasaklı mı değil mi bilmiyorum. Eğer öyle bir durum söz konusu ise upload edip link de paylaşabilirim ya da kaldırabilirim.*
-
Benzer Başlıklar
158
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k