Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 teşekkürler telefondan girince fark etmemişim. tek minimum ~$15.000 dolar yazılmış ancak herkes bu rakamı gösterebildi mi ? yaşı genç olan arkadaşlar vs nasıl alabildiler ? Bir deneyim okuyamadım banka hesabı rakamı üzerine.

• ⭐⭐

@brucewayne selamlar, kendimden ornek vereyim, tek kisi olarak bankamda 30k$ para gostermistim ama mulakat esnasinda belgeyi almadilar. Bana soracak olursaniz, gosterebileceginiz maksimum tutari gostermeye calisin. Yani 15k$ ile kendinizi sinirlamayin. Ek olarak amerikaya ne kadar cok para ile gelirseniz, ilk aylarda o kadar rahat edersiniz. Bol sanslar.

• ⭐⭐⭐⭐

@brucewayne yeteri kadar birikimi olmayan arkadaşlardan kimisi ailesinden destek aldı, kimisi borç aldı, konsolosluk vizenizi almadan hiçbirşeyinizi satmayın diye uyarmasına rağmen malını mülkünü satıp parasını hesaba koyan oldu, kredi çekip hesaba yatıran oldu, gibi gibi Bu miktarlar sizin abd ye gittiğinizde birkaç ay iş bulamasanız da yük olmadan geçinebilmeniz için görmek istedikleri miktarlar ve aslında size zaten orada gerekecek tutarlar. CA veya NY gibi yerleri seçerseniz standart miktarların üzerine çıkmanız yararınıza olabilir. Onun haricinde forumdaki yüzlerce deneyimde bu konudan bahsediliyor, bunları taramanız da faydanıza.

• Merhabalar herkese, ben eşim ve çocuğum için bankada yaklaşık 1.500.000 tl yaklaşık 36 37k dolar civarı para göstersem yeterli gelir mi acaba? Yoksa artırmam gerekli mi? Ona göre aksiyon almalıyım.

• @onurgoc Geçmiş tecrübelerimize göre yeterli olur.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   K koci 

• Mülakat için sadece dolar hesabı mı olması gerekiyor euro hesabını kabul etmiyorlar mı?

• @proahmet TL, euro, dolar, altın her türlü banka hesap dökümü kabul ediliyor.

• Merhaba, malum süreçlerden dolayı mülakat alsak da vize durumu muallakta olacağı için hesapta para gösterme konusunda bazı kafa karışıklığımız var. Banka kasasında fiziki olarak altınlarımız var ve dolar karşılığı 30k civarı. Bunları bozdurmadan bankanın fiziki altın hesabına aktarsak ve banka dökümü olarak da sadece bunu göstersek sorun yaratır mı? Çünkü bundan başka gosterebilecegimiz bir birikimimiz yok ve belirsiz bir süreç için fiziki altınları bozdurmak istemiyoruz.

• ⭐⭐⭐⭐

@tolga-ozfidan Bildiğim kadarıyla fiziki altınlarınız (cumhuriyet, yarım, çeyrek, bilezik ve vb ne varsa) değerleri hesaplanarak gram altın şeklinde cari hesaba aktarılıyor. Sonra bankanızdan hesap dökümü alarak mülakatta gösterebilirsiniz, sorun olmaz.

• @Serapp teşekkürler

• Selamlar, dv26 yılı için bu başlıkta çok örnek bulamadım. Geçmiş yıllara baktığımda hesapta 15k dolar'ın TL karşılığını göstersek sorun olmuyordu. Hatta fiziki madenin DAB belgesini gösterince de sorun olmadığını okudum. Sanırım her konsolosluk farklı yaklaşabiliyor ve yıllara görede beklenti farklılaşabiliyor. Viyana için hala bu yaklaşım geçerli midir? Mümkünse TL göstermek uygunsa bu yolu uygulamak isterim. Boşuna birikimleri çevirip zarar etmek istemiyorum.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

@Kalp merhabalar greencard için ...... para olması gerekiyor diye özellikle belirtilen bir durum yok ama son 3 yılda okuduğum mülakat deneyimlere göre cevap vereyim şimdi siz 5000 usd gösterip gitmek istediğiniz yeri california derseniz bu rakam yeterli kalmaz sizden ek bir teminat isteye bilir bu yüzden mülakatta eyaletinizi söylerken bu durumu göz önünde bulundurunuz bu şu demek değil daha ucuz bir eyalet söylersem kabul olur anlamı da taşımıyor burada orada yapacağız iş ve türkiyedeki deneyiminiz de önemli olduğunu düşünüyorum amarikada deneyim gerektiren işler tamirciler marangozlar vb yeteneğe dayalı işlerde iş bulmak kolay olacağı için mülakatta buda memurun kararını vermeyi kolaylaştırır yada orada size destek olacak birileri varsa bunuda belirte bilirsiniz imzanız olmadığı için şuan mülakata girecek biri olarak sorup sormadığınızı bilmiyorum yeni başvuru yapacak biriyseniz tavsiyem en az 10k ile 15k usd gösterin derim giderkende 5000usd gitmek sizi orada psikolojik yıprata bilir iş bulma süreciniz de paranızın azalması yıpratıcı olur bu yüzden sizi en az 3 4 ay idare edecek bir para ile gitmeniz daha iyi olur

• @T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

113

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |