Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
-
@dt2912 B1/B2 göçmen olmayan vize için geçerli bir ekran bu.
L2 randevusu için @Rushvisasnow ile iletişime geçebilirsiniz. -
@Rushvisasnow Merhaba istanbul için B1/B2 vizem için 21 ocak 27 ye randevum var daha öne alamıyorum. Boş slot var mı? Hergün kontrol ediyorum.
-
Bugün 20-21-23 Ekim 2025 tarihlerinde boş slot vardı hemen tükendi. Ben 20 Ekim tarihine çektim. 21 ocak 2027 idi eskisi.
-
Merhabalar, Az önce 3 aralık 2025 tarihine randevu aldım, boşluk vardı. Bilginize.
-
Önceki tarihiniz neydi @Cumutey ?
+++çok teşekkürler haber verdiğiniz için 🙏🏻 -
@Sayal 20 Aralık 2027 tarihiydi.
-
Turist vizesi için randevu alabilmiştim ama e2 için hiçbir şekilde 2030 bile olsa boşluk bulamıyorum. "Hiçbir zaman dilimi bulunamadı" çıkıyor ne zaman girip denesem. Acaba bu vize türünün randevularıyla ilgili deneyimi olan var mı?
-
Evet şu anda istanbul dan kasım 2025 ten itibaren aralıklı şekilde 2026 yılı ocak ayından başlayan boşluklar var. Değişiklik yapabilirsiniz öne çekebilirsiniz. Bilginize
-
25 kasım 2025 istanbul açık acil ihtiyacı olan alabilir

-
ankara için aralık'ta kalan günlerde ve ocak için neredeyse her gün boş mülakat var.
mülakat alacak arkadaşlarımızın bilgisine. -
Merhaba, babam icin turist vizesi almak istiyorum. Su an Istanbul randevusu 25 Ocak 2027 tarihinde. Yaz aylarina cekmeye calisiyorum. Babam 82 yasinda ve Ankara'ya vize icin gitme durumu yok. Yas haddinden dolayi konsoloslugun ozel bir imkan veya kontenjani var mi? Tesekkurler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum