Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @nordlendingen hintlilerin en cok oldugu vize DV degil h1b aslinda. Surekli forumda bu muhabbet donuyor.

• ⭐⭐

@nordlendingen bu başlığa girince gözlerim acıyor 😊
    Bence sohbet odaları dv başvurları resmen başlamadan açılmamalı.
    İnsanlar bekledikçe türlü türlü gerçek olmayan şeyler üretiyor

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@mesut1905 Birçok insan aklındaki soru işaretlerinden kurtulmak ve doğruyu öğrenmek için buraya geliyor zaten. Tıpkı sizin eb3 vizesine başvuru yapmadan önce bilgi sahibi olmaya çalıştığınız gibi. Yanlış bir bilgi dönüyorsa da doğrusunu bilen biri gelip düzeltir herkes doğrusunu öğrenmiş olur. Zaten eb3 vizesine de başvuru yapmışsınız size tavsiyem gözleriniz bu kadar acıyorsa fazla girmeyin ya da dv başvuruları resmen başlamadan uğramayın en azından bu kadar kasmamış olursunuz 😊

• Bu ileti silindi!

• @Atlantis00 Ne kadar doğru yazmışsınız. Ben Hindistan’ın katılıp katılmadığını bile bilmiyorum, sadece katılırsa istatistiksel olarak nasıl etkileyebileceğine dair mantıksal bir yorum yaptım. Ama saniyesinde ‘gözlerim kanıyor’ gibi tepkiler gelmesini gerçekten anlamıyorum. Sonuçta bilgi almak için geldiğimiz forum bir anda tartışma ortamına dönüyor. ‘Hindistan katılmıyor’ demek yeterli olacaktı aslında

• ANKARA'da mülakat numaraları ne durumda ? forumda 4000 lere mülakat verip ve vizesi alınanları görüyorum geçen senelere baktığımda 5 bin numaralarda olanlar ter atıyordu. acaba mülakat tarihi alabileceğim mi diye? şuan süreç çok hızlı ilerlediğini görüyorum değişen bir şey oldu mu yoksa ankaranın büyükelçisi değişti bir açıklaması vardı vize mülakatlarında hızlanacağından söz etmişti onun etkisi mi?

• Merhaba arkadaşlar ben türk vatandaşıyım bu sene kuraya katılmak istiyorum ama italya’da yaşıyorum bu durumda İtalya kontenjanından mı sayılacağım?

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

ABD’de yaşayan vatandaş, taktığı şapka yüzünden oğlunun, 3 kişi tarafından darbedildiğini söyledi.

• @randomlyselected neyin etkisi oldugunu bilmiyoruz fakat Ankara su anda current olmus olan herkese mulakat dagitti.

• ⭐⭐

@Atlantis00 forumdan dibini sıyırırcasına faydalandım ve faydalanıyorum zaten eleştirimde bu kadar fayda sağlayan üstelik ücretsiz bir platformdayken bilgiye ulaşmayı zorlaştıracak alakasız, gereksiz ön filtrelemeden geçirilmemiş, forumda araması yapılmamış, elimin altında klavye yazayım ne olacak tarzı soruların sorulması, kafa karışıklığına neden olabilecek başlıkla alakasız yorumlar yazılmasınaydı. Siz sanırım üstünüze alındınız bu mesajımı ancak ben sadece girdiği iletileri takip ettiğim bir arkadaş yazınca ona cevaben yazdım. Bu başlığı takip etmiyorum sebebi DV çekilişine başvurup başvurmamak değil ki zaten sohbet odasında forum kuralları gereği sürece ait önemli konuları paylaşmıyoruz. DV27 özelinde tek başlık olması sebebiyle ve henüz çekilişin başlamamış olması sebebiyle bu kural işlemiyor tabiki.
    EB3 başvurum var evet sıkıda takipçisiyim vize türümün ki öyle de olmak zorundayım. Bir planın bir amacın olduğu zaman alternatif çözümler üretmek durumundasın. Çıkma ihtimali çok düşükte olsa DV başvurusunu yapmak kazandırdığı sonuç itibariyle göçün en kolay yöntemlerinden birisi hala ancak Türkiye’de kurumlara güvenin az da olsa mevcut olduğu dönemlerde aldığım yılbaşı piyangosu bileti ve DV çekilişi başvurusu dışında herhangi bir şans faktörüne bağlı seçeneğe umutlarımı bağlamayacak kadar farkındalığa sahibim bu farkındalığıda yine burada kazandım diyebilirim.
    İstersen ilk sayfadan son sayfaya kadar bu başlığı bir tekrar oku arada göreceğin iletilerde bana hak verebileceğini düşünüyorum bir ihtimal 😊
    Bol şans 🖐

• ⭐⭐⭐⭐

@epahanie Diversity Visa (Greencard) çekilişi doğum yeriniz baz alınarak yapılan bir çekiliş. Dünyanın neresinde yaşarsanız yaşayın başvuru formundaki bilgileri pasaportunuzdaki kimlik bilgileri doğrultusunda dolduracaksınız. Bol şans!

• Günaydın dün ilk defa 3 kere başvurmama rağmen green cardı kazandığıma dair bir rüya gördüm baya her şey net ve açık şekildeydi 😃 1024 dosya numarası sonra bir anda sevincim ailemin tebrik edişi , sanki bir televizyondan dışarıdan kendimi izliyordum. Hayıra çıkar umarım ✨

• ben ilk defa basvuracagim bakalim

• ⭐⭐⭐

@Witch-Lilith, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Günaydın dün ilk defa 3 kere başvurmama rağmen green cardı kazandığıma dair bir rüya gördüm baya her şey net ve açık şekildeydi 😃 1024 dosya numarası sonra bir anda sevincim ailemin tebrik edişi , sanki bir televizyondan dışarıdan kendimi izliyordum. Hayıra çıkar umarım ✨

Uyanınca ne hissettin? 😂

Benzer rüyayı ben de görmüştüm. Oh be en sonunda kazandım. Uçağa biniyorum, bekle beni CA! Sonra tabi uyanınca... Neyse o kısmı anlatmayayım.🫣

• @hadi-BE Mutlu oldum tabii ki ama ben genelde uyarıcı rüyalar görüyorum hep böyle olacak kötü iyi şeyler rüyamda oluyor zor oluyor ama oluyor. Dediğim gibi yaratıcıdan başkası bilemez geleceği ama biz sadece inşallah ile yetineceğiz 😃 kader kısmet diyelim.

• Yasaklı

Bu sene ilk kez para alınacağı için herkesin ilk başvurusu olacak gibi düşünebilir miyiz? * buda benim teorim 😁

• @heyysanadiyom aslında evet farklı bir bakış açısı 🙂

• ne zaman başvurular başlayacak bilgisi olan var mı?

• Ya dostlar bir şey sorucağım bu genel anlamda sorum hem güncel olarak Amerikada uzun süre yaşayan hem taşınmayı düşünen hemde tecrübesi olan herkese yönelik korku faktörü sizde var mı? Veya bunu düşünen bir tek benmiyim. Durduk yere dışarıda birinin beni öldürmeyi denemesi silah çekmesi veya bir benzilik istasyonunda kötü bir mahallede vurulma veya soyulma ihtimalim. Kısacası iyi bir hayat için göç edelim derken canımızı kaybetme riski. Bu konu hakkında siz gidicek olanlar ne düşünüyor. Hayalini kuranlar ne düşünüyor Ve en önemlisi Tecrübesi olanlar sizler bu konuda ne yorumlarsınız bu her zaman kafamı kurcalıyor. Hayatı boyunca belki bir kaç defadan fazla kavga etmemiş biriyim ben. Çoğunlukla stres anında genel Panik atak geçirip titreyen kişilerden biriyim ben. Bunu nasıl ve ne şekilde yorumluyorsunuz. Saygılarımla...

Ha şimdi çıkıp Türkiye çok mu güvenli diye soranlar olabilir o bakış açısını anlıyorum saygı duyuyorum ama ben yinede Herkesin ekmek alır gibi silah taşıyabildiği bir ülkedeki kişisel güvenliğin Türkiye'den yüksek olduğuna inanmıyorum. Hepimiz zengin mahallelerde oturan mühendisler,doktorlar yüksek meslek grupları veya iş adamları olarak orada olmayacağımıza göre bence bu sorduğum soru ve endişenin gayet bir yeri olduğuna inanıyorum yorum ve takdir sizlerin...

• ⭐⭐

@Ekto-Oktan Güvenlik anlamında hiç çekincem olmadı benim sadece tek çekincem eşimin düzenini bozup 8 yıldır eşiminde benim de bulunduğumuz konuma gelmek için verdiğimiz emekleri bir çekilişle silip orada umduğumuzu bulamamak tek güçlü olduğum nokta inat biriyimdir hedeflerime ulaşmak için çok fazla ödün veririm kendimden buda orada başarmak için çok çaba sarf edeceğim gerçeğini değiştirmez bu yüzden giderken türkiye de herşeyi sıfırlayıp gitmek istemediğim için şuan deli gibi emek veriyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |