DV2027 Sohbet Odası
-
@AhmetGS17 keşke öyle bir şey olsa🍀
-
Merhaba ben 2023 kazananı olup sıra gelmeyenlerdenim .2024 başvurduk ama kazanamadik .Bu yil nasip olursa tekrar baş vuracağız.Inşallah isteyen arkadaşlar kazanır.
-
@Gül-Kazancioglu gönlünüzce olsun Gül hanım . Aynı durum içersindeyiz.
-
@baran-taşdemir İnşallah bu başvuruda kazanıp hepimize vize almakta nasip olsun .
-
@Gül-Kazancioglu çok üzüldüm size. Sanırsam ds-260 formunu erken göndermekle alakalı bir şey heralde. Erken göndermek sırayı etkliyormuş diye okumuştum
-
Bu ileti silindi! -
Kuruduk be kardeşim açın artık siteyi :D
-
@arizmend hocam o imza ne öyle savaş görmüş gaziler gibi oha 10 seneyi aşmış adam valla azmine hayranım hocam ben olsam 10 senede çoktan vazgeçmiştim imzaya bak harbi ya hahaha
Bu arada başvuruların açılıcağını ben sanmıyorum en azından hükümet açılana kadar açmayacaklar benim kendi tahminim böyle
-
@arizmend istikrar süper, yılmamışsınız çekiliş başvurusundan🧿 Bu yıl bunun semeresini görmeniz dileğiyle🍀
-
@Ekto-Oktan 10 sene. Bir de benimkine bak :)))
-
@Riethian, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@Ekto-Oktan 10 sene. Bir de benimkine bak :)))
Şiir yazacakmışsın o imza ile ama kısa kesmişin :)))
-
Benim de 11. başvurum olacak.
Maalesef çıkmayınca çıkmıyor.
-
@Riethian Vallahi hocam sizi zaten biliyorum ben eskilerden sizinki ayrı bir olay zaten yani ben 21 yaşındayım benim ömrümden fazla DV girmişssiniz siz size şaka yapmıyorum sizi DV2003'e geri götürseler o ara ben ya yoktum ya yeni doğuyordum hahaha :grinning_face_with_sweat:
-
İfade ederken saçma hareketler söylemimin saldırgan gelmesi üzücü gerçekten bu olabilir bir şey diyemeyeceğim. Fotoğrafla ilgili takıntılara girdiğimden değil aslında forumda arkadaşların ya da daha yeni bu süreçlere giren arkadaşların bu konudaki soru işaretleri sebebiyle yazdım. Sürekli aynı konunun forumda araştırmadan irdelendiğini görünce ben de dönüp 300-500 verin çektirin kafanıza takılıp şüphede kalacağınıza rahat bir şekilde halledin demek istedim.
-
@Hasan-Sevinç hayır siteye daha önce girmiştim ama mülakat falan yok yanlışlıkla yaptıysam kontrol eder düzeltirim.
-
Merhaba bu sistemi ne zaman açacaklar acaba keşke 100 dolar giriş ücreti olsa da boşa girip cikmayincada gitmeyen okadar kişi varki insan görünce çıldırtıyor insan. gitmek isteyenler yıllardır katılıyor ama çıkmıyor adam ilk katılımına çıkıyor yok böyle bir şans...
-
Merhaba bu akşam açılır umarım en çok pasaport şartı merak ediyorum
-
@Ecehzr Bu ay geçti gibi geliyor kasımın ilk haftasından umutluyum :) pasaport şartı gelirse tadından yenmez :)
-
@Ecehzr pasaport şartının geleceğini sanmıyorum gelseydi eğer 1 dolar gibi önceden haberi yapılırdı
-
@T-C-Kubilay-Dikici aynen öyle. Üstelik pasaport ve 1 dolar ücreti çok iyi olmuş en azından sahte başvuruların önüne geçiilir. Sadece 3 binlik bi kontenjan azaltmışlar o kadar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum