Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

• @mutlu234 Çok sağol, ben de EB2 NIW'i beklemeye karar verdim. 17.5 ay görünüyor regular process, zaten current olmam da herhalde 2026 sonunu bulur. bekleyeceğiz 1.5 sene kadar. sağlık olsun

• @merve-cengiz Cepa'da easypoint'e bıraktım ben. Ödemesini online yapmıştım. Pek yorum yapmadılar.

• @merve-cengiz ben DHL Express Service Point-İvedikköy, 1492. Sk 15/B, 06378 Yenimahalle/Ankara şubesinden
    DOS Visa
    44132 Mercure Circle
    PO Box 65446
    Sterling VA 20166
    adresine yolladım

• @mrkc, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

@ihavedreamed Teşekkür ederim, Chen ile çalıştım, zaten EB1A için çok fazla cesaretlendirmemişlerdi. 14 makalem var, 400 citations, 6 tane reviewer görevi. EB2 NIW'i bekleyeceğim, ama ilginçtir Chen dedi ki retlerde bir artma yok, bizdeki verilere göre trend aynı, retler artmadı dedi.

Chen zaten olma ihtimali yüksek olan, dosyasına güvendiği insanları alıyor diye biliyorum. Beni kabul etmemişti. Acaba ret oranları bölgesel olarak nasıl, merak ediyorum. Örneğin retlerin %25’i Çin, %50’si Hindistan gibi..

• @pelinoaydin Tesekkur edeiyorum. O zaman document delivery yaptikten sonra traveldocs bir sey yapmam gerek yok, deme?

• Chen oranlar değişmedi diyebilir ama USCIS verileri bu şekilde kabul oranları düşüyor.

2eae63f5-7cbf-4e3b-8854-cfd312205c3c-image.png

• @pelinoaydin Bugün itibari ile 3 zarfı da aldım, randevu olmasa da sanki verirler gibiydi ama garanti oldu, sordukları diğerlerinin kimlik fotokopileri ama ben asıllarını da yanıma almıştım, bir de eşimin bana yetki verdiğine dair dilekçe istediler onu da chatgptye hazırlatmıştım. Artık geriye 220$ ödemek ve şubat tatilinde giriş yapmak kalıyor.

• @MACOFU-MACOFU hocam hayırlı olsun. Siz Ankarada mı yaşıyorsunuz? Bir de hocam premium delivery tüm şehirlere var mı acaba biliyor musunuz? Başka bir hocamızda sanki Sivastan alamayıp Ankaraya gidip kendisi almıştı. Bende kayıt olurken VFS globelden alma seçeneğini düşünüyorum.

• @caner1245, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

Chen oranlar değişmedi diyebilir ama USCIS verileri bu şekilde kabul oranları düşüyor.

2eae63f5-7cbf-4e3b-8854-cfd312205c3c-image.png

Oscar Green Card sayfasında bundan uzun uzun bahsetti. Chen kendi kabul oranlarını baz alarak konuşuyor fakat oranlar git gide düşüyor maalesef.

• @MACOFU-MACOFU, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

@pelinoaydin Bugün itibari ile 3 zarfı da aldım, randevu olmasa da sanki verirler gibiydi ama garanti oldu, sordukları diğerlerinin kimlik fotokopileri ama ben asıllarını da yanıma almıştım, bir de eşimin bana yetki verdiğine dair dilekçe istediler onu da chatgptye hazırlatmıştım. Artık geriye 220$ ödemek ve şubat tatilinde giriş yapmak kalıyor.

Hayırlı olsun hocam.

• Arkadaşlar selam, şu sorularıma cevap verecek arkadaşlar olursa çok sevinirim. Tüm soru cevapları okudum ama gözümden kaçmış olabilir. Ben asıl dosya sahibiyim eşimde 2. aplicant dolayısı ile mülakatımız 17 ekim di ama 6 Kasım a ertelendi.. Ustravel da kendime ait account açtım eşimide bakmakla yükümlü olarak ekleyip adrese premium process yapıp ödemeyi yaptım. Eşim için ayrıca bir ustravel sayfasında hesap açmama gerek yok diye biliyorum çünkü onu eklerken onun pasaport mail ve dosya numasıda dahil hepsi girildi. Yoksa açmalımıyım? Birde sizlerde tek bir ücret ödeyip sizin eşiniz ve çocukların pasaportları aynı zarf içindemi geldi? Değilse hesap açmak ve onun içinde ayrı bir ödeme ve teslim sayfasımı yapacağız? Çok teşekkürler.

• Bu ileti silindi!

• @smmu99 Ayni yanilgiya ben de dusmustum ama NVC den gelen IL kayit oldugunuz portalda gorunmeyecek. Siz sadece document delivery icin kayit oluyorsunuz oraya. Endiselenmeyin yani.

• @omercangoksu Hayir kendi profilinizden bakmakla yukumlu kisiler kismindan eklediniz baska hesap acmaniza gerek yok. Cocugunuz varsa onlari da eklemelisiniz. Ayrica her pasaport icin ayri odeme gerekiyor. Randevudan sonra size evraklariniz hazir ya VFS den alin ya da premium odeyin diye bir mail gelecekti odemenize gerek yoktu aslinda simdiden. Siz ne kadar odediniz esinizinkini de odediniz mi?

• @silamrc kendim için 1144 tl premium process için ödedim. Eşim için henüz ödeme yapmadım, mülakat sonrasına bırakabilirim o zaman. Aynı dosya ve zarf içinde gelecek sanmıştım heriki pasaport ve sarı zarf. Yanıtınız için teşekkürler

• @silamrc Çok Tesekkur ederim, bilgil için. Bir de VFS Global Ankaradan teslim alacagım, bunu için her hangi odeme gerekmiyor. Çünkü VFS Global Ankara Seçtimda Free yaziyordu?

• Herkese VFS'den kendi almasını tavsiye ederim. UPS tracking no verdiler dün hâlâ sistemde görünmüyor. 10-30 gün sürebilirmiş...

• @mukavemeth kabul oranlarının düşme nedeni bu başvuruların bazı avukatlar ve ofisler için gelir kapısı haline gelmesi bence. uygun olmayan kişilere bile uygunsunuz deyip başvuru yaptırıyorlarmış.

• NVC ye dökümanları gönderdim. Dosyayı aldıklarında bize bir bildirim gelecek mi ? Yoksa DQ olana kadar bildirim gelmiyor mu ?

• @caner1245 Gelmeyecek. DQ olunca sadece email alacaksınız.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |