Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@emircan_ bunu kontrol edebileceğiniz resmi ve gayri resmi siteler mevcut.
    Forumda aratarak bulabilirsiniz.

• Arkadaşlar merhaba. DV-2027 başvuruları henüz açılmadı sanırım. Ne zaman açılabileceği hakkında fikri olan var mı acaba? Teşekkürler...

• ⭐⭐

@mertq bende lokma konya mevlana meydanında dökeceğim 🙂

• @mertq Bak bunu not alıyorum ha eğer çıkarsa kaybolma bu odada kullanıcı adını gördüğün herkese bir döner ayran ısmarlıcaksın o zaman hahahaha 😃

Şaka bir yana çıksın da kanka boşver döner ayranı hayırlısı çekiliş yakın artık son günler umarım yakında açarlar ^^

• @Ekto-Oktan Ayran için sıraya giriyorum 🙂 Şimdiden..

• Herkese selamlar.Başvuruda ki bu gecikmenin sebebi hakkında bilgi verebilecek birisi varmı? tşkler.

• @bkaraca bu arkadaş kesin @Ali_deniz44 diye forum üyesi ile aynı tabirleri kullanıyor "boş beleş" banlanan kişi tekrar foruma kayıt olabiliyor mu? bunun kontrolünü adminler sağlayamıyor mu? bi kontrol edilsin bence

• @clourpoint bu sayfadan itibaren geriye 10 sayfa oku cevabını alırsın

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@heyysanadiyom kemal bey kanserden amerika da vefat etti. Senin vesilen ile ALLAH tan rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@clourpoint ver parayı al başvuruyu moduna girdiler. Artık temsili de olsa 1 dolar ödeme geldi başvurulara ancak bu ödeme sistemini ayarlamak için gecikme yaşandı.

• @ayvalik10 1$ ödemeyi nasıl yapıcaz acaba bilgin varmı? dijital Bankacılıkan pek anlamıyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@clourpoint zaten hükümette bunun altından kalkmak için uğraşıyor. Ancak şöyle bir durum da var 1 dolar alınacağını yazan yasayı 15 eylül de onaylandı. 1 ay sonra 15 ekim yarın yürürlüğe girecek ondan yarın bir umut dünyası kılavuzun açıklanmasını bekliyor tüm dünya.

• merhaba arkadaşlar 2027 başvuru için buraya geldim. biraz göz gezdirdim de göremedim daha önceden konuşulduysa aynı soruyu soruyorsam kusura bakmayın lütfen. önlisans bilgisayar bölümü mezunuyum bu bölümü meslek yüksekokulunda okudum ve ayrıca banka bölümü önlisans açıköğretim mezunuyum. bu durumda greencard için üniversite seçerken meslekyüksekokulu mu seçmem gerekir yoksa üniversite mezununu mu , vocational school mu yoksa university degree mi seçmem gerekli bu durum kafamı karıştırıyor

• Artık sanırım beklediğimiz DIV2027 geliyor yarın yani umarım. Öyle bir hal aldı ki sonuçları nasıl bekleyeceğiz acaba. Olmadı artık E2 deneyeceğiz.

• @ayvalik10 "You have been randomly selected" yazisi ruyalarima girmeye basladi. Bu normal mi yoksa bir isaret mi 😃 😃

• @barisakkaya e2 vizesi için ortalama ne kadarlık meblağ gerekiyor?

• @barisakkaya, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Artık sanırım beklediğimiz DIV2027 geliyor yarın yani umarım. Öyle bir hal aldı ki sonuçları nasıl bekleyeceğiz acaba. Olmadı artık E2 deneyeceğiz.

pasaport sart var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@clourpoint kart bilgilerini girip ödeme yapılacaktır yüksek ihtimalle, yurtdışı işlemlerine açık bir kartınızın olması yeterli olacak diye düşünüyorum

• Yasaklı

@emircan_, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Selamlar. Geçenlerde pasaport için biyometrik fotoğraf çektirdim ancak greencard başvurusu için kullanılan fotoğrafta olması gereken ölçülere uyup uymadığını tam olarak anlayamadım. 5x5 olması gerekiyor yazıyor ancak elimdeki fotoğrafı bu ölçüye uyacak şekilde kırptığım zaman boyun kısmı fazla kırpılıyor sanırım biraz yakından çekildi fotoğraf. Konuya hakim birisi özelden, whatsapp üzerinden söz konusu fotoğrafa bakıp uygunluğu bana söyleyebilirse çok makbule geçer 🙂

fotoğraf simetrik çekilmez ise sizin dediğiniz gibi olur (tahmin) kırpsanız bile sizin fotoğraftaki yeriniz ölçüsüz olur , heralde böyle olmuş , normalde kırptığınızda yüzünüzde aynı oranda küçülmeli

• Yasaklı

@ayvalik10, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@heyysanadiyom kemal bey kanserden amerika da vefat etti. Senin vesilen ile ALLAH tan rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Bende yorumlardan okumuştum , çocuklarınada başşağlığı diledim , fotoğrafımıda onların yerinde çektirdim... Rahmetli kemal amca hiç ingilizcesi yokken gitmiş , uber şöförlüğü yapmış çocukları anlatmıştı , mekanı cennet olsun videodan izlediğim kadarıyla çok iyi bir insan

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |