Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Yaheli eşimin uzaktan da olsa bir ahbabı yardım teklif etti sağolsun, o vesileyle çözmüş olduk.

• @beta83, içinde söyledi: Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorular

Merhabalar.Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama önemli bir konuda size danışmak istiyorum. 18 yaşındayken tüberküloz geçirmiştim. Şu anda aktif hastalığım yok,üzerinden 10 yıldan fazla zaman geçti.Bunu muayenede belirtmem ek tetkikler istemelerine ve sürenin uzamasına sebep olabilir mi?
    Hiç söylemesem bir sorun olur mu?

Merhaba, soylemeseniz bile rutin tetkiklerinizde bu durum anlasilip ek testlere ihtiyac duyulacaktir. Tavsiyem, surecinizi seffaf bir sekilde, varsa raporlariniz, surece iliskin belgeleriniz vb. dokumanlarla saglik muayenesi yapan doktorla paylasmaniz olacaktir. Tuberkuloz icin istenilen ek tetkikler, 8-10 hafta suruyor

• @deebee 8-10 hafta mı? İnanamıyorum... Yıllar önceydi,leke var mıdır bilmiyorum. Daha önce balgam testi yaptıran var mı peki? Ne kadar sürdü ve ekstra bu test için ne kadar ödediniz? 5 aydır randevu tarihi bekleyen biri olarak sabrım kalmadı açıkçası...😢

• @beta83, içinde söyledi: Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorular

@deebee 8-10 hafta mı? İnanamıyorum... Yıllar önceydi,leke var mıdır bilmiyorum. Daha önce balgam testi yaptıran var mı peki? Ne kadar sürdü ve ekstra bu test için ne kadar ödediniz? 5 aydır randevu tarihi bekleyen biri olarak sabrım kalmadı açıkçası...😢

Ben balgam testi vermedim ancak arama cubuguna balgam testi yazarsaniz, bircok ornek okuyabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

• @deebee Çok teşekkür ederim yardımınız için 🙏

• @mississippiyanıyor bir sıkıntı yok göstermelik aşı vurdular parayı aldılar

• @GCABD2084 Eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım. Aşı kartı yoksa elinde göstermeden 2 şırıngayı kolunuza sokuyor ama vücuda enjekte olan birşey hissetmedim ben. Belgede 6 adet tikli aşı vardı

• Herkese selam,

Bu yıl hedeflerimize adım atmak için bir adım atma fırsatı doğmuş oldu.
    Herkesin süreci hayırlı olsun.

Benim durumuma gelirsek;
    2015 yılında Psikiyatrik bir tedavi gördüm 2015 yılında 13, 2019 veya 20 de de 1 ay yatarak tedavi gördüm. Bu sebeple askerlik yapmadım. Sanırım bu Ds-260 formunda soruluyor. Bir adli sicil kaydım yok ve kendim veya başkaları için zararlı olabilecek bir davranışım yoktur ve olmadı da.

2 adet düşük dozajlı reçeteli ilacım var. Bunları koruyucu amaçlı kullanıyorum.
    Aktif olarak turizm sektöründe çalışmaktayım ve ilk defa bu yıl hedefim için bir adım atabilme imkanım var fakat bu konular çok kafama takılıyor hem sonradan hayal kırıklığı yaşamamak hemde başka birinin hakkına girmemek adına nasıl bir yol izlemeliyim? Hayalimden vazgeçip kaderime razı mı gelmeliyim?

Bunlar beyan edilmeli midir? Beyan edilmezse sorun çıkar mı? Mevcut durumda bir problem yok.

Konu ile ilgili bilgi sahibi olanlar bilgi verebilir ise veya maliyetini karsilayabileceğim miktarda ise profesyonel bir hukuk danışmanından da destek alabilirim.

Teşekkür eder,iyi günler dilerim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@omerta öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız.

ilgili durumu sağlık muayenesinde bildirin.
    sizi ilgili departmana yönelendirip görüşme yapmanızı isteyecekler.
    sonrasında oradan çıkan onay sonrası vizenizi almanızda hiçbir engel olmaz.

şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun.

• @gucarslan verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Rahatlatıcı oldu inşaallah bir sorun çıkmaz.
    Muayeneye gitmeden epikriz,ilaç dökümü vb. Evrakları götürmem gerekir sanıyorum?

• @gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |