DV2027 Sohbet Odası
-
@Muhammet-Kübra-Işık telefonda böyle bir ayar yok maalesef vesikalık yada biyometrik olarak 😀 normal fotoğraf modunda ve portre modunda çektim 1-2 tane ,resmi sitedeki photo tool hangisini kabul ederse onu koyarım diyerek
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@heyysanadiyom evet eşime çıktı ancak ikimizinde eski foroğrafıyla başvurmuştuk zaten. İkimizde bir sene önceki başvuru fotoğrafını kullanmıştık eğer ki sorunuzun nedeni oyduysa
teşekkür ediyorum bilgi için
o zaman şu sonuç çıkıyor , fotoğraf çokda takıntılı oldukları bir konu değil , sitelerinde yazan ölçülerde olsun yetiyo demekki...
-
@Hasan-Sevinç bangkonk kasım ayına mülakat atadı hongkong daha atamadı yeni bültende atayabilir kasım ayında göreceğiz oturum meselesini
-
Daha başlamadı değil mi? Bu kadar geçe kalmazdı sanki Trump bir şeyler deniyor 😃
-
Nasipte var mıdır bakalım, :)
-
@Hasan-Sevinç Hocam çıkarsa her hangi bir yabancı ülkeden oturum almak için çabalamanız lazım, greencard çıktığı andan itibaren asıl mücadele başlar.
-
@matissera Uzun lafı kısası çok haklısınız, size de bol şanslar dilerim.
-
Aciklama yapacak birisi yok mu? Cekiliş ne zaman yapilacak? İşınize gelince konsolosluklara dosya tasima icin mail atiyorsunuz? Bunuda bi zahmet halledin.
-
@Temeteronvibe neden bu kadar öfkelisiniz...forum yüzünden mi amerika dış işleri bakanlıgı acıklama yapmıyor..lütfen biraz sakin olun..sizin gibi milyonlarca kişi bekliyor..
-
Department of State soru ve talepleriniz için [email protected]
-
@Temeteronvibe, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Aciklama yapacak birisi yok mu? Cekiliş ne zaman yapilacak? İşınize gelince konsolosluklara dosya tasima icin mail atiyorsunuz? Bunuda bi zahmet halledin.
😂😂😂
-
@Temeteronvibe hemen hallediyorum.
çekilişi iptal ettim katılmayacak kimse.
-
@Raskolnikov-0, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Daha başlamadı değil mi? Bu kadar geçe kalmazdı sanki Trump bir şeyler deniyor 😃
Deniyor deniyor. dün akşam 1.5m kişiyi liq etti. Elondan sonra en büyük manipulasyoncu.
-
@mertq, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@Temeteronvibe hemen hallediyorum.
çekilişi iptal ettim katılmayacak kimse.
🤣🤣🤣🤣
-
arkadaslar selam hayırlı hafta sonları dılıyorum herkese..ben neden eksi veremıyorum yapılan yanlıs yorumlara..
-
@Temeteronvibe, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
-de'yi, -da'yi dahi doğru dürüst ayırmayan birinin gelip binlerce kişinin olduğu forumda ahkam kesme çabasını hayretle izlemekle birlikte; bu çabanın beyhude bir çırpınış olması ne kadar da manidar.
bu ülkede internetin de, belirli izinler dahilinde verilmesi gerektiği fikrine çok güzel bir orneksiniz.
siz ve saçma sapan fikirleriniz, bu forumda zerre önemsemiyor. buna rağmen cevap veriyorum çünkü; hakedene hakettiğini vermedigimiz sürece kendinizi farklı bir mertebede görüyorsunuz. sizin gibilere hakettiğini ayiramayi dahi bilmediğiniz bağlaç olan eklerle vereceğiz. bikmayacagiz, bikarsak yazıklar olsun bize.
-
@gucarslan cekilis icin tam bir net tarih zaten yok, bu forumda bunun icin kim cozum uretebilir acaba :D Bir cok kisi sabirla zaten bunu bekliyor.
-
@Hasan-Sevinç insallah zorunsuz cozersin abi. Eger mayis ayinda banada cikarsa ve case numaram yuksek olursa tifliste sirket acarak oturum almayi planliyorum. Youtube icerik ureticisi olarak, bakalim artik sureci yakinda gorucez.
-
Bu çekilişi ne zaman kazanacağım ulan açıklasın biri ''İşınize gelince konsolosluklara dosya tasima icin mail atiyorsunuz'' bunu da açıklayacaksınız !!!! :D :D :D
-
@gucarslan hayirdir harflere takmissiniz kafayi dil bilgisi ogretmeni misiniz siz? Butun gün pc basinda yasli neneler gibi millete laf yetistiriyorsunuz. Fikriniz varsa soyleyin yoksa susun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum