Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @randomlyselected ne yapılıyorsa yapılsın ama şu kabul oranlarında kayda değer bir artış olur umarım

• Pasaport şartı gelirse benim gibi garibanlar başvuramaz.

• @aku pasaport cikartmak cok kolay ve hizli oluyor. boyle bir sart geldigi durumda pasaport cikartabilirsiniz hemen. benim pasaportum basvurdugum gun basildi ve kargoya verildi, ertesi gun elimdeydi

resmi tatil donemlerinde aksamalar oluyor (onceki pasaportumu ramazan bayrami tatili donemine denk geldigi icin 2-3 hafta gibi bir surede alabilmistim) ama basvuru surecinin 1 aylik bir donem oldugunu dusunursek 1 ay icinde pasaportunuzu alabilirsiniz

• Yasaklı

1 $ dolar şartı geldi, gereksiz birçok başvuru azalacaktır. Pasaport şartı da gelirse, milyonlarca eleme yaşanır (Sadece Türkiye olarak düşünmeyin, dünya genelini hesaplayın. Bir de olur mu acaba Lisans mezuniyeti şartı gelse, tüm dünya da başvurular yüzde 75 azalır. Ya da yaş şartı gelse 45 üstü başvuramaz gibi, bakalım 2027 yönergesinde bizi ne süprizler bekliyor.

• Yasaklı

@Zeq Taranmış fotoğraf ifadesinden anladığım fiziksel fotoğrafın taranması durumu. Eğer elinizde dijital bir kopya varsa zaten taratmanıza gerek yok.

• @ucangeyik Öğrenciyim ben. Şimdi kesin olmayan bir şey için pasaport harcı ödeyemem ondan dedim.

• ⭐⭐

@aku selamlar, yanlis bilmiyorsam 25 yasina kadar olan ogrencilerden pasaport harci alinmiyor. Sadece kagit ucreti gibi birsey odeniyordu.

• ⭐⭐

@Ali_deniz44 selamlar, aslinda sizin tarif ettiginiz tam olarak puanli sistem, diger ulkeler bu sekilde yapiyorlar. Belirli bir yas araligi maksimum puan alirken bu araliktan uzaklasinca puan dusuyor. Ama bu tur basvurularda ingilizce yeterlilik araniyor. Eger sizin dediginiz gibi birsey gelirse, buyuk olasilikla ingilizce yeterlilikte istenecektir. Fakat bu piyango mantigina ayriki olur, o yuzden bu sekilde bir sistem olacaksa, yeni bir sistem getirilebilir.

• @aku 25 yasiniza daha varsa sadece defter ucreti odeyerek pasaport alabilirsiniz

• Bu ileti silindi!

• Arkadaslar 1 dolar basvuru sarti 16 eylulde yururluge girdi ve girdigi tarihte uygulamaya 30 gun sonra baslanir/30 gun icinde yururluge girer vb. benzeri bir ifade yer aliyordu. Bu nedenle 16 ekimi ve sonrasini beklemek lazim. Bu arada istatistiklerde mevcut, pasaport sarti basvurulari neredeyse yari yariya azaltmisti 1. Trump döneminde. (23 milyondan 11 milyona dusmus basvuru sayisi) ha simdi oyle bir sart gelirse 23 milyon dolar yerine 11 milyon dolar gelir elde etmis olurlar, orasida ayri bir paradox)

• Yasaklı

@BlueGeostar Gelir için yaptıklarını düşünmüyorum , spam başvuruları elemek adına güzel bir hamle yaptılar birde pasaportu eklerlerse bu iş onlar için çok kolaylaşır

• Yasaklı

@onuru evet Kanada bu sistemi yapıyor, hatta Başkan Trump’da sistemi değiştirelim Kanada gibi yapalım söyleminde bulunmuştu. Bakalım gelirse iyi olur, hatta konsolosluk mülakatında A1 seviye sınavını geçemeyen elense bile çok güzel olur. Ben olsam ülkeye en nitelikli donanımlı kişileri alırım

• ⭐⭐⭐⭐

@randomlyselected inatla hatalı bilgi vermeye devam ediyorsunuz. Ds formunda çocuk sayısını doğru doldurmalısınız evet ancak greencard almayacak bireyin mülakata gelmesine gerek yok çocuk büyük farketmeksizin.yeterki asıl talihli ve grrencard alacaklar mülakata katılsın. Size çok güzel 2-3 örnek vereyim 21 yaşından büyük çocuğu olan ebeveyn talihliler çocukları zaten vize alamayacak form bile doldurmuyorlar mülakatada çocuk gelmiyor, çocuğuyla iletişimde olmayan ebeveyn formuna çocuk sayısını ekliyor ancak mülakata çocuk katılmıyor, yurtdışı konsolosluğunda asıl talihlinin vizesini alıp çocuklarına sonradan ankaradan vize almaya çalıştığı bir çok deneyimde mevcut.

• ⭐⭐⭐⭐

@heyysanadiyom yüzünüzün yarısını sinek kaydı yapıp diğer yarısını uzun bırakın birde böyle deneyin 😀 şaka bir yana takılmayın bu kadar, yapay zekayla eletcek olsalardı bu kadar detaylı kuralda yazmasına rağmen aynı fotoğrafla üst üste senelerde başvuranları elerlerdi bir çok kişi var aynı fotoğrafla başvurup kazanan. kurallara uyan formatta fotoğrafınızı çekin ve başvurun gerisi şans

• Yasaklı

@Emre-Kurtulmuş hocam fotografcıların toollarla arkaplanı beyazlatmasına ne diyorsunuz, elenme sebebi gibi duruyor bilemedim.

• @Ali_deniz44 bence direkt size amerikan vatandaşlığı verilsin. çok değerli birisine benziyorsunuz.

• @ucangeyik su an moralim inanılmaz yerıne geldı tesekkürler bilgi için

• Yasaklı

@randomlyselected Ben de alabilir miyim A1,5 benim :l

• @Emre-Kurtulmuş hocam sizin için demesi kolay nasıl olsa talihlisi olmuşsunuz. ama insan yinede şansa bırakmak istemiyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |