Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Geçen haftalarda arkadaşım ile irlanda uzun dönem dil okulu vizesine başvuruda bulunduk. İrlanda uzun dönem dil okulu vizelerinin genellikle red olduğunu söyleseylerde başvuruda bulunup şansımızı denemek istedik. Çünkü, ingiltere veya irlandayı çok isteyen biriydik. İngiltere'de'de vize şartları daha zor olduğu için irlanda cumhuriyetini seçtik. Ama bize de red geldi.

Şuan elimde amerika turist vizesi mevcut. İrlanda olmadı diye üzüldüm ve aslında gönlümde olan irlanda. 2026 ilk aylarında irlanda dil okulu vize başvuruları redden onaya döner mi? Bir yandan bu sebeple Türkiye'de beklesem mi diye düşünüyorum. Diğer yandan amerika turist vizemin süresi bitmek üzere diye oraya mı gitsem diye düşünüyorum.
    Bir diğer seçenek ise Dubaiye gidip çalışma izni ile orada 1 - 2 yıl çalışıp oradayken irlanda dil okulu vize başvurusu mı yapsam diye düşünüyorum.

27 yaşında olduğum için de ilerleyen süreçte yaş ilerleyecek ve vize durumları daha çok zorlaşacak. O yüzden artı ve eksiklerini çok iyi şekilde değerlendirmek istiyorum.

Size ne yapmalıyım?

• @Seren İrlanda dil okulu başvurularında başvuru sebebine çok önem veriyormuş araştırdığım kadarı ile. Siz başvururken sebebi ne olarak gösterdiniz ?

• ⭐⭐

@Seren Merhabalar 2022 yılında irlandaya dil okuluna eşim ve ben başvurmuştuk sebebi Work and Study ile gitmekti irlandanın türkiye ile ankara anlaşması olduğu için orada oturum almak niyetim vardı bu yüzden öncelikle dil okuluna gitmem gerekiyordu şöyle bir durum vardı eşimle ben aynı anda başvurursak bizi red edeceklerini söylediler çünkü bir çok türk bu yöntemle gidip ankara anlaşmasını kullanarak kaldığını söylüyorlardı başvururken ben ayrı başvurdum sebebini sorduklarında çalıştığım firmadan bir yazı aldım çalıştığım firma ithalatçı bir firma türkiyenin ilk 100 de yer alıyor aldığım yazıda firmamız bünyesinde 8 yıldır çalışan personelimiz yurt dışı programlarımıza müşteri ilişkilerinde daha verimli çalışmassı adına sponsor oluyorum diyerek yazı almıştım direk kabul edildim eşim iş yeri yazı vermedi normal olarak başvurdu red yedi bu yüzden bnden gitmekten vaz geçmiştim

irlanda düşünüyorsanız güzel bir sebep sunmanızı tavsiye ederim maddi anlamda yük olacaktır

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

159

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |