DV2027 Sohbet Odası
-
@SERHAT-TARHAN passaportunun olması her şekilde avantaj bence diyelim ki gc çıkmadı ama 4 ay sonra belki başka ülkeye gitme fırsatı ya da yurt dışına seyehat etme fırsatı yakaladın onda kullanırsın şahsen benim 2 tane var :D
-
@ATS16 DV-2026 ya ait toplam kaç kişinin başvurduğu ve ülkelere göre kazanma sayısını "Fiscal Year 2025 Visa Bulletins" bölümünde göremedim. Neden bu yıl istatistikleri paylaşmadılar?
-
@kugutex evet hatta 15. senesinde kazanan birinin anısında da bu durum geçmekte. https://eksisozluk.com/entry/33731759
-
@dilmel forumun en sevdiğim yanı , bu şekilde link gösterilerek mesaj yazılması , teşekkürler mesajınız için :backhand_index_pointing_left: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@bayfrodı CNA ne, ccna mi demek istediniz?
-Dünzenlendi-
Sağlık alanıyla ilgiliymiş cna şimdi kontrol ettim -
@Johnny-B-Goode Sertifikalı Hemşire Yardımcısı olarak geçiyormuş ben öyle okudum.
-
@SERHAT-TARHAN istemeleri normal ama sizin vermeniz normal değil.
son 1-2 senenin çekiliş konu başlıklarını okursanız emin olun size para ile yardımcı olacak kişilerden daha fazla bilgiye sahip olursunuz. Dikkat edilmesi gereken konuların en önemlisi türkçe karakter "ŞĞİÇÖ" kullanmayın ve geçmiş yıllarda kullandığınız fotoğrafı kullanmayın. onun dışında başvuru yaparken gerekirse sayfayı türkçeye çevirin veya adım adım çevirmen kullanın.. -
@Serapp Çok teşekkür ederim.
-
Bu ileti silindi! -
pasaport şartı gelirse başvuru sayısı yarı yarıya düşer ve hazineye girecek olan para da azalır. bilerek pasaport şartı getirmezler bu sene. adamlar $25M toplamak yerine neden $12.5M toplasın?
-
@seroler ilk başvurum olucak abi..bakalım hayırlısı olsun inşaallah
-
umarım şans bızden yana olur sonu güzel olur geç olsun güç olmasın herşey gönlümüzce olsun
-
@exclusive kısa vadede bir planım yok, ancak uzun vadede biraz gezmek istiyorum dediğiniz gibi resmi kararı bekleyeceğim başvuruda zorunluluk konusunda çünkü bebek için bile aynı ücreti istiyorlar 3 kişi için 35k şu an gerek yok vermeye belki zorunluluk olmayacak.
-
@Ali_deniz44 O şekilde yapacağım kardeşim 35k yazık şu aşamada kesinleşirse başvururum yetişir her türlü 1 ayda pasaport diye düşünüyorum
-
@RyanSnowace adamların derdi para değil bence öyle olsa ilk baştan ücret koyarlardı bide para kazanmak isteyen birisi 1 dolar gibi sembolik bir rakam koymaz yani mantıken 10 dolar 50 dolar isteyen katılır der (in my opinion)
-
@Onur-Kürekçi O değilde bu adama niye tam 4 tane olumsuz eksi bastılar ki yorum gayet normal bir yorum gibi duruyor şuanda kafam karıştı hahaha :F
-
@Ekto-Oktan valla ben de anlamadım değişik insanlar var :D
-
@asariel evet kesinlikle haklısın bende aynı şeyi düşündüğüm için dedim seyahat planın yoksa çıkarma diye ama aklınızda bulunsun çocuğunuz için okula başladığında pasaport çıkarırsanız harç parası ödemiyorsunuz öğrenci belgesi olduğu için meb’e bağlı tüm ana okulu da dahil öğrenciler içinde geçerli sadece defter parası ödeniyor ve 11bin küsürlük ücreti ödemiyorsunuz şartıda çocuğunuz 3 yaş üzeri ve MEB e bağlı bir okulda e devlette öğrenci kayıdı olması gerekiyor
-
@Ekto-Oktan tahminim bu sene pasaport sarti gelmeyecegi icin; yanlis bilgilendirme yaptigi icin eksilediler diye dusunuyorum.
-
@mustf201 sağolun teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum