Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

    @bebesse

    Yeni pasaportu da yanınızda götürün, konsolosluk görüşmesi öncesinde mülakatınız başarılı olursa vizenin yeni pasaporta basılmasını görevliden talep edebilirsiniz. Eski pasaporta da uygulansa sorun çıkmaz zira söylediğiniz üzere vize görüşmesinden itibaren 8 ay geçerliliği varmış. Eski pasaporta basılırsa vizeniz, ABD seyahatlerinizde iki pasaportu da yanınızda taşımanız gerekir sadece.


  • @Abdurrahman-Köse aynı durumda ben hayır demiştim ve vizemi aldım. gerçek ten de o arkadaşımla görüşmeyi kesmiştim yanlız.


  • merhaba, istanbul özelinde vize görüşmesinde konsolosluğa araç anahtarıyla girebiliyor muyuz? tek başıma gideceğim telefon cüzdan gibi kişisel eşyaları emanetçiye mi bırakabiliriz? yakın zamanda araç anahtarıyla giren var mıdır?

  • ⭐⭐

    @civeng araç anahtarınızla girebilirsiniz.


  • @birgi tabii alıyorlar, hatta zamanınız varsa bebeğe de form doldurup yanınızda geç tarih de olsa onay sayfası çıktısını götürün derim, inisiyatif alarak ona da vize verebilirler. Oğlumda randevusu 2 ay sonra olmasına rağmen aynı şeyi söylemişti görevli


  • @zeynep34 cevabınız için teşekkürler. hemen kızıma da bir başvuru yapacağım. umarım işe yarar 🙂


  • Arkadaşlar selam.

    Özellikle son zamanlarda vize görüşmesine giren arkadaşlara sorum olacak.

    Görüşmeye giderken yanınızda 2x2 fotoğraf götürdünüz mü? Götürülmediği takdirde ne gibi sonuçları olur? Tecrübe eden varsa aydınlatabilirse sevinirim.

  • ⭐⭐

    @fyucel
    Sizden istenen belgelerin içinde fotoğraf ve ds160 formunun barkotlu kısmı özellikle belirtiliyor bunun yanında olmaması sizce nasıl sonuçlanır?

    Yanınızda getirdiğiniz fotoğraf vizeye basılacak bu yüzden böyle birşey denmemenizi tavsiye ederim


  • Arkadaşlar merhaba.
    Mülakatsız vize başvuru süreçlerini zorlanarak da olsa tamamladım. Ancak ups premium teslimat noktası için ücret yatırıp 1Z ile başlayan irsaliyeyi bilgisayara kaybederim diye pdf olarak kaydetmiştim. Bugün dokümanları çıkarıp kargo hazırlığını bitireyim derken ilgili evrakın boş bir sayfa olarak kaydedildiğini fark ettim. bu irsaliyeye tekrar ulaşabileceğim bir yol var mıdır? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.


  • @T-C-Kubilay-Dikici Yanıtınız için teşekkür ederim.

    Benden istenen belgeleri gayet görebiliyorum ancak daha önce fotoğraf götürmesine rağmen o fotoğrafın kullanılmadığını, sisteme yüklenen fotoğrafın vizeye basıldığını belirten tecrübeler okumuştum.

    Sadece aklıma takıldı ve sordum. Pasif agresif tavrınızdaki niyeti anlamak güç.

    Yine de teşekkür ederim. Esen kalın.

  • ⭐⭐

    @fyucel Pasif ve agresif yazdığımı düşünmüyorum sorunuza kısa ve net bir şekilde cevap verdim. bilmeyerek sizi incittiysem kusura bakmayın.


  • @T-C-Kubilay-Dikici Yanlış algıladım o halde, pekala. Siz kusura bakmayın, iyi günler dilerim.

  • ⭐⭐

    ocak 2026 boşluk var hızlı olan alır ben 5 aralık 2025 taşıdım arkadaşımın başvurusunu

    image.png

  • ⭐⭐

    şubat 2026 başluk var

    image.png

  • ⭐⭐

    Hızlı bir şekilde doluyor elini hızlı tutan boşlukları kapar.

    image.png


  • @fyucel Merhaba, biz goturduk ama vizeye sisteme yukledigimiz fotograf basildi, goturdugumuz fotograf basilmadi. Ama konsolosluk girisinde fotograf kontrol edildi. Fotograf olmayanlar veya 6 aydan uzun sure once cekilmis olanlar geri gonderildi. Yani vizeye basmasalar da goturmeniz gerekiyor. En azindan benim tecrubem bu sekilde.


  • Arkadaslar merhaba,
    Istanbul randevusu yakaliyabilmek icin bosluk oldugu zaman haber verilen bi sayfa veya telegram felan gurubu varmidir?
    Tesekkurler simdiden.

  • ⭐⭐

    @Gkhn-CLKKN Merhabalar 2024'de kendi başvurumu yaptığım tarihten beri b1b2 vize konusunu aktif takip ediyorum öğrendiğim bilgilerimi paylaşıyorum bu süreçte bir kaç kişi uygun tarihleri paylaştı bunun için bir grup olduğunu düşünmüyorum şahsen ben randevu tarihimi değiştirirken uygun tarihler denk geldikçe paylaştım bir kaç arkadaşımızı bu şekilde öne aldık.

    Bir arkadaşım b1b2 başvuruda bulunmuştu randevu tarihi Ağustos 2026 önce şubat 2026 dünde aralık 2025 çektim 1 hafta içinde denk geldiğim tarihleri burada paylaştım


  • @T-C-Kubilay-Dikici yeni sistemde de yine eskisindeki gibi sayısız güncelleme yapabiliyor muyuz yoksa bir kısıt geldi mi? (3'ten fazla yapılamıyor mu gibi cevapsız kalan bir soru görmüştüm bi yerlerde)


  • @zeynep34 ben 4 yada 5 kez değişiklik yaptım bir kısıtlama olmadı


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum