DV2027 Sohbet Odası
-
herkese selam 1 dolarlık ücretin nasıl ödeneceği ile ilgili bir bilgisi fikri olan varmı kredi kartı yurt dışı ayarları vs.
-
@ATS16 Her yıl Ankara'nın sıra vermiş olduğu son CN yi nereden görebilirim?
-
@TufekciEmirhan, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
herkese selam 1 dolarlık ücretin nasıl ödeneceği ile ilgili bir bilgisi fikri olan varmı kredi kartı yurt dışı ayarları vs.
mastercard visa herhangibir kredi karti/debit çogu kart ile ödenir. Enpara yurtdışı ödemelerinde sorun çıkartmıyor. 3d secure olmadan amazondan kolayca alişveriş yapılabiliyor muhtemelen green card ödemesindede sorun çıkacağını sanmıyorum. Tabi görmeden %100 birşey demek zor.
-
@TufekciEmirhan bende yurtdışı işleme açık kredi kartıyla kolayca toplayacaklarını düşünüyorum
-
Kredi Kartımı tam da troy'a çevirmiştim. Nasıl Ödicem Ben Bu 1 Doları .:confused_face:
-
@Kekw, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Kredi Kartımı tam da troy'a çevirmiştim. Nasıl Ödicem Ben Bu 1 Doları .:confused_face:
Sanal kart ile denersiniz. En kötü enpara hesap oluşturursunuz kart gerek yok. Sanal kart ile ödeme yaparsiniz. Vadesiz hesap da en iyisi enpara ben yurtdışı vs alışverişlerinde onu kullanıyordum.
-
@Kekw kartın arkasında diners club logosunu görüyorsanız sorun yok
-
@Kekw Troy kart kullanıyorsanız zaten hiç başvurmayın bence. :D
-
@Kekw sadece merak ettiğim için soruyorum, gerçekten bilgim de yok, troya çevirmenize neden olan şey neydi? Avantajlar vs mi?
-
@Kekw bazı çeşitli cüzdan uygulamalarından (papara, nays, hadi vs.) hesap açarak mc ya da visa kart oluşturup onunla ödeme yapabilirsiniz.
-
2 Ekimde başvurular başlayacak yazılmış üstte ama ücret alınmaya başlayacakları tarih 16 ekim denilmiş. İlk 2 hafta ücretsiz sonra ücretli olacak olması gibi bir durum mu var?
Bizim millet "sonradan ücretli olacak şimdi hazır beleş başvurayım bari" diyerek başvuru azalması değil talep patlamasına bile sebep olabilir.
-
@dilmel 16 Eylül itibariyle geçerli karar ve DV2027 başvurularının tamamını kapsıyor.
-
@nsercan ben bir an 16 ekim olarak hatırladım. Ya da yanlış bilgi almışım bir yerden.
-
@aysegul Diğer kartlar kredi kartı ücreti alıyor. Bir Tek Bunda Ücret Yoktu. Aslında Ben İstemedim Onlar Gönderdi.
-
Troy bedava verilse kullanılmaz.
-
@mertq Katılıyorum bu arada bana bir defasında bankam zorunlu dayatmıştı bu kartı İş bankasıyla bu sorunu yaşamıştık İlk kullandığımda heyecanlıydım vay be Türklere özel altyapı diyordum taa ki uluslararası bağlamda tamamen işe yaramaz ve paramızı ülkede tutmamıza yönelik bir tuzak olduğunu anlayana kadar.
Bankayı aradık kavga ettik değiştiremeyiz kartı dediler dedim bende başka bankaya geçiceğim bunu dememden 10 gün falan sonra kapıma kart geldi istemedigim halde bir baktim Mastercard gondermis ayni banka
Girdim mobil uygulamaya ordada düzeltmişler akıllılara bak ya Apple Pay Yok,Paypal Yok,Revolut yok,Skrill Ulkeden Cekildi Zaten uluslararası finansın dışındayız adamlar en temelden Yok edicekler Mastercard ve visa kaldı bir yok etmediğimiz.
Eşim sağ olsun onun SSN'i ile Apple cash actim tertemiz apple pay kullanıyorum Türkiyede böyle rahatlık yok ya...
-
Cn yüzünden buraya gelsem mi gelmesem mi bilemedim
-
@Selimdiskaya52 senin iyi hocam rahatlıkla alırsın inşallah
-
@Selimdiskaya52 Güzel bir CN Almissiniz cok endiselenmenize gerek yok Olağanüstü bir şey yaşanmazsa mülakatinizi alip gidersiniz hocam hayirli olsun Tekrardan
-
Yeri değil ama istanbulda bildiğiniz işini bilen fotoğrafçı var mı ? şimdiden çektirelim. :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum