Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aysegul aa gerçekten mi yine de iyi oldu ya belki üşenen çıkar da rakip azalır 🙂

• ⭐⭐

@aysegul Keşke daha yüksek olsaydı neyse buda bir başlangıç en azından belki gereksiz başvuranların caymasına sebep olur 🙂

dcc07a13-d78f-408a-a5ea-87c6dfd42c51-image.png

• Merhabalar iyi günler dilerim, Merak ettigim
    bir konuyu sormak istiyorum umarım bu sene tüm numaralar cutoff olur ve herkes kolaylikla vizelerine kavuşur ancak. Çok yeni yayınlanan yürürlüğü çok sıkı bir şekilde uyguluyup yüksek cnlere mülakat alamadığımızı varsayıp DV2027 ye başvurduğumuzda düşük cnli yeni talihli olursa DS-260ı biran önce doldurmak mı mantıklı yoksa doldurmamak mı gerekir?

• ⭐⭐

@iibrahimd hemen doldurursan şu olur yada geç olursa şu olur demek doğru olamaz etkili yada etkisiz demekte daha önceki senelere baktığımızda erken doldurmanın avantajlı olduğu senede oldu hiç bir etkisi olmadığı senede her dönemin kendine ait dinamikleri var dv26 için erken doldurmak avantajı yoktu dv27 için olmayacak anlamına gelmez burada benim fikrim doğru bir şekilde ertelemeden biran önce doldurmak hızlı olacağım diye yanlış bilgi girmekte olmaz deneyimlerde okuyorum ds260 forumunda şu şu bilgimi yanlış yazdım harf hatası yaptım dosyamı açtırayım mı bunlara gerek yok forumda zaten ds260 formunun örnekleri var onlara bakarak önceden hazırlığını yap gün geldiğince talihli olursan o bilgileri hızlı hızlı yerleştirirsin belki o sene ds260 hızlı doldurmak avantajlı olacağı bir sene olacak baktın çıkmadı bilgeleri kaydet bir dosyaya dursun sonraki sene bilgileri güncellersin o zaman kullanırsın

• ⭐⭐⭐⭐

@mertq :)) lottery yönetimi : malesef çekiliş sonucunu önden bildirip ona göre fee tahsil etmek gibi bir hizmetimiz bulunmamakta.

• @T-C-Kubilay-Dikici Benim demek istedigim DV2026 da talihli olmasına rağmen ve belkide mülakat tarihi alıcak birinin DV2027 icin DS-260 doldurmasi ne kadar dogru onu merak etmistim.

• ⭐⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici bence de en azından bi 5-10$ olsaydı daha efektif olabilirdi ama bunun için bile başvurmaya eli gitmeyecek insanlar vardır 😏

• ⭐⭐

@iibrahimd anladım bir problem olacağını düşünmüyorum

• ⭐⭐

@iibrahimd selamlar, bence siz basvurunuzu yapin. Eger olurda yeniden dusuk cn ile kazanirsaniz, ankaranin gidisatina gore ds260 formunu doldurup doldurmayacaginiza karar verirsiniz. Yanlis hatirlamiyorsam, bu sekilde dv25 ve 26 talihlisi mevcuttu. Dv26 icin ds260 formunu doldurmamisti. Mulakat aldigi icin.

• ⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Merhabalar iyi günler dilerim, Merak ettigim
    bir konuyu sormak istiyorum umarım bu sene tüm numaralar cutoff olur ve herkes kolaylikla vizelerine kavuşur ancak. Çok yeni yayınlanan yürürlüğü çok sıkı bir şekilde uyguluyup yüksek cnlere mülakat alamadığımızı varsayıp DV2027 ye başvurduğumuzda düşük cnli yeni talihli olursa DS-260ı biran önce doldurmak mı mantıklı yoksa doldurmamak mı gerekir?

DV2027 başvuru sonuçları Mayıs 2026'da açıklanacak. O tarihe kadar 2026 dosyanızın akıbeti belli olacaktır. Mülakat alamadığınızı varsayarsak ve yeni çekilişi de düşük bir CN ile kazanmışsanız ds260 ı hemen doldurmanız sizin menfaatinize olur.
    Mali yılın sonlarına doğru oldu da 2026 dosyanızdan mülakat alma şansınız doğdu, o zaman KCC'ye dosyanızın açılması için mail atar, uncompleted bırakır böylece başkasının hakkına da girmemiş olursunuz.

• DV-2027 başlangıç ve bitiş tarihleri belli oldu mu?

• @Serapp Cok tesekkurler değerli bilgi için.

• biraz daha umutlandık

• Bu ileti silindi!

• @Nyssia 2 Ekimde açılacak. Kasımın ilk haftası biter.

• Kktc /Yeşilyurt doğumluyum. 1992 yılında ailem kktc ye gitmiş orda doğmuşum .6 yaşında geri dönmüşüz ve şuan türkiyede yaşıyorum. Kktc vatandaşlığım yok ,Türk vatandaşıyım. Başvuru yaparken ülke / il / ilçe olarak nereyi yazmalıyım yardımınıza ihtiyacım var

• ⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd bu kişinin mülakat alamama seçeneğinide göz önüne almanız lazım onun için gayet normal bir durum zaten genelde talihliler olurda mülakat alırsa dv26da dv27deki da s formunu açıp böylece bırakarak sorunu engelliyor

• ⭐⭐⭐⭐

@aysegul olay zaten insan caydırmak değil umurlarında değil duplicate başvuruymuş, kazanıp gitmeyenmiş vs olay ortalama 10-15milyon insanın başvurduğu bir şeyden bir ek gelir sağlamak her sene

• ⭐⭐⭐⭐

@Emre-Kurtulmuş aynen öyle, big beautiful şeysinde trumpın amacı buydu zaten, money money. bütün reisler aynı demekki 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Muhammet-Kübra-Işık, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Kktc /Yeşilyurt doğumluyum. 1992 yılında ailem kktc ye gitmiş orda doğmuşum .6 yaşında geri dönmüşüz ve şuan türkiyede yaşıyorum. Kktc vatandaşlığım yok ,Türk vatandaşıyım. Başvuru yaparken ülke / il / ilçe olarak nereyi yazmalıyım yardımınıza ihtiyacım var

Kimliğinizde doğum yeri neresi yazıyorsa orayı yazmanız gerekiyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

159

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |