Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 Çok teşekkürler, biz de aynı şekilde olmasını ümit ediyoruz 🙏🏻

• @Emre-Kurtulmuş Teşekkürler.

• DS-160 formunda point of contact kısmına nasıl cevap vermemiz gerekiyor? Tanıdığım kişi ve kuruluş yok tek başıma turist olarak gideceğim. "kontak" kelimesi ile arattım ancak konuda gerekli bilgiyi bulamadım.

• ⭐⭐

@Karras tanıdık kişi yok deyip kalacağınız otelin yada airbnb adresini yazabilirsiniz.

• @mesut1905 teşekkürler kalacka yeri belirtirken Airbnb adresi girmiştim. Bu durumda aynı bilgileri contact info kısmına da girip, "organization name" kısmına airbnb mi yazmam gerekir? "Relationship to you" kısmında da other seçeneğini seçmem gerekecek sanırım.

• ⭐⭐

@Karras evet organization name kısmına da kalacak yerin adresi yazılmalı ve Relationship to you other olacak

• ⭐⭐

@Karras https://app.box.com/s/z9p1c7jq0ose81krap2j2r7dxjg448fp başlığın ilk sayfasında ki bu linki kullanabilirsin kontrol için

• @mesut1905 Teşekkür ederim cevabınız için ilk fırsatta inceleyip buraya cevap yazacağım.

• Bu ileti silindi!

• Arkadaslar bi tanidigim turist vizesi mulakatindan red aldi. Kisa sure icerisinde tekrar basvurmak istiyor. DS160 formu doldururken "Son iki sene icerisinde red aldiniz mi" diye bir soru vardi diye hatirliyorum. Benim bildigim 2 sene beklemesi gerekiyor. Red alan bi kisi hemen tekrar basvuru yapabilir mi yoksa 2 sene beklemesi mi gerekiyor?

• @Arne-Saknussemm merhaba;
    randevu almak için hemen aksiyon alabilir. Mevcut tarihler hem istanbul hem de ankara'da zaten 1 yıl ve üzeri zamanlarda açılıyor güncel durumda. Ancak DS-160 formunu doldururken, gireceği diğer mülakatın tarihi, DS-160'da sorulan "son iki sene içerisinde red aldınız mı" sorusunun zaman dilimine denk geliyorsa, formda her halükarda "evet" işaretleyip sonrasında açılan kutucuğa, son red tarihinden bu yana neyin değiştiğini açıklaması gerekir. Sistemlerinde alınan red ve red mülakatının tarihi kuvvetle muhtemel gözüküyordur. 2 yıldan önce red alındıysa ve ikinci mülakat için doldurulan DS-160 formunda "hayır" cevabı verildiyse, dürüstlük kuralı ihlali gibi algılanır ve tekrar red alması yüksek bir olasılık olur.

• Arkadaşlar aranızda Memphis te yaşayan varmı

• @berki evet oyle bir olasilik var fakat hayir isaretleyip randevuyu daha erken almak icin yapan var ve vize onaylananlar var

• @Onurfidan siz randevu alırken, ustraveldocs sitesinde sorulan sorudan bahsediyorsunuz. bu soruya hayır diyip geçerseniz daha erken randevu bulma şansınız olabilir tabiki, burada bir sıkıntı yok. Ancak DS-160 formunda gelen soruya red almadık diye cevap verilirse, çok kuvvetle muhtemel bu cevap mülakat seyrini olumsuz sonuçlandırabilir.

• 18 ay önce eşimle randevu almıştık. Bu 18 ay içinde çocuğumuz oldu. Şu an 3 aylık. 2 hafta sonra bize randevumuz var ama doğal olarak bebeğimize randevu da alamadık ds160 formumuzu da güncelleyemedil (Yeni sistem sağolsun)
    Randevu tarihinde bebeğimizi içeri alırlar mı?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   T trainee 
  • ⭐⭐

@birgi Merhaba sorunuzun cevabını bilen bir kişi cevaplayacaktır ama cevap alamaz iseniz mülakata gireceğiniz elçilikle mail yada telefon ile arayıp bilgi almanız daha iyi olacaktır. geçtiğimiz günlerde @Reverie arkadaşımızın deneyimini okurken konsolosluğu arayıp bilgi aldığını söylemişti yani bence buradan bilgi alamazsanız bir şekilde önceden konsoloslukla mail veya telefon ile durumunuzu anlatarak bilgi almanız olacaktır..

Reverie arkadaşımızın deneyimini okumak isterseniz de bağlantı metni

• @T-C-Kubilay-Dikici teşekkür ederim. o şekilde de iletişime geçmeye çalışacağım kendileriyle. 0-6 ay arası bebekleri alırlar diye düşünmek istiyorum ama emin olmak lazım tabii ki.

forumdan bilen ve yardımcı olabilecek kişilere de şimdiden teşekkürler.

• Bu ileti silindi!

• @berki Evet orası öyle haklısınız

• B1/B2 vize gorusmesine giderken yanimizda hangi belgeleri getirmemiz gerekli ?

Benzer Başlıklar

• 5
  • 10
  • 8
  • 4
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |