Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185

• @jimano bir b planı var diyince gözü karartı vizesiz kalacak dedim kendi kendime 😅

• @faber DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@jimano bir b planı var diyince gözü karartı vizesiz kalacak dedim kendi kendime 😅

:))

• Bugünü saymazsak 46'ya bağladık hayırlı olsun :D

• Selamlar ve bol şans herkese,
    2019EU00017XXX Documents Received emailini 27 şubatta aldık, sizce mülakat tarihi için ne zaman bilgi gelir veya ne zamana çıkar?
    Şimdiden teşekkürler.

• @gözde Pardon, dikkat etmemişim. teşekkürler.

• Sizlerle şuan yazacağım şeyi sadece paylaşmak istedim ön uyarıyı yapıyorum :) Şimdi şu toki mevzusu dönüyor birkaç yerde yapılan silivri,başakşehir faln dedik çekilişe mi girsek giricez ama çıkarsa elimizde ne birikim varsa onu vericez ön peşinat için daha sonrasında amaerika çıkarsa elimiz sıfır.. Hayr amerika çıkarsa toki ödemelerini ikimizde eşimle gidersek nasıl yapıcaz.. evede ihtiyaç var ya amerika çıkmazsa..180 ay dilekolay 15 sene of bilmiyorum kafam çok karışık bulaşsammı bulaşmasammı..499 bin lira ne demek toki için bide ya 3+1 istanbul gerçekten altın olmuşsun başvuru bugün son sanırım zaten öle yazayım dedim belki tavsiye vermek isteyen olur.. konu ile alakasız bulursanızda silebilirsinz yöneticiler :) gerçekten çok zor bir süreç..

• @gizemb bizde eşimle aynı sizin gibi düşünüyoruz sonra vazgeçtik

• @gizemb DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Sizlerle şuan yazacağım şeyi sadece paylaşmak istedim ön uyarıyı yapıyorum :) Şimdi şu toki mevzusu dönüyor birkaç yerde yapılan silivri,başakşehir faln dedik çekilişe mi girsek giricez ama çıkarsa elimizde ne birikim varsa onu vericez ön peşinat için daha sonrasında amaerika çıkarsa elimiz sıfır.. Hayr amerika çıkarsa toki ödemelerini ikimizde eşimle gidersek nasıl yapıcaz.. evede ihtiyaç var ya amerika çıkmazsa..100 ay dilekolay 8 sene of bilmiyorum kafam çok karışık bulaşsammı bulaşmasammı..499 bin lira ne demek toki için bide ya 3+1 istanbul gerçekten altın olmuşsun başvuru bugün son sanırım zaten öle yazayım dedim belki tavsiye vermek isteyen olur.. konu ile alakasız bulursanızda silebilirsinz yöneticiler :) gerçekten çok zor bir süreç..

Ev almak çok ciddi bir karar. Aileniz için bu kadar önemli bir konuda alacağınız kararı, bir nevi hayal diyebileceğimiz, GC çekilişi gibi çok düşük ihtimalli bir piyango sonucuna bağlamamalısınız.

• @levendt1 nispet yaparmış gibi çok yanlış yere yazdın herkes zaten müslümcü burada çıkacak mı diye benim var sizin yok gibi olmuş şaka bir yana @gözde dediği yere taşırsın

• @sametyavuz hayırlısı olsun çook başvuru varmış tanıdığımız bankada o dedi bir sürü suriyeli başvurdu dedi ki zaten hani girişsek oturmalık değil kiraya verip kredisini tamamladıktan sonra satmalık düşündük te ya bilemiyorum işte...

• @ayvalik10 neyse ki çekiliş sonuçlarının açıklanmasına az kaldı bu soru burada 7 Mayıstan sonra sorulmuş olsaydı muhtemelen olacak şey herkesin soruyu soran kişinin üzerine atlaması olurdu :)) ama şuan herkes daha sakin ve umutlu o yüzden arkadaş şanslı ;)

• @daydreamer yok başvuracağız zaten çıkmasıda önemli o kalabalığın içinden.. haklısınız bencede birnevi hayal gc zaten buraya yönelik düşündüğümüz için ev alalım dedik yatırımlık hani 15 sene sonunda kredisi bittiğinde kiracılardan mahvolucak ev zaten satabilirsek oranın parasıyla yeni biryer alırız diye düşündük ki amerikada bu brikimi yapsak zaten bukadar dertlenmeden pat diye ev alabilmekte insanın ruhunu yoruyor.. fakirlşiyoruz millet olarak paramız değer kaybettikçe yoksa 1 dolar 1,5 liraya denk gelse ha orada ha burada deriz geçeriz zaten...

• @ayvalik10 :) :) :) babağğğğ :) :) :)

@daydreamer yok başvuracağız zaten çıkmasıda önemli o kalabalığın içinden.. haklısınız bencede birnevi hayal gc zaten buraya yönelik düşündüğümüz için ev alalım dedik yatırımlık hani 15 sene sonunda kredisi bittiğinde kiracılardan mahvolucak ev zaten satabilirsek oranın parasıyla yeni biryer alırız diye düşündük ki amerikada bu brikimi yapsak zaten bukadar dertlenmeden pat diye ev alabilmekte insanın ruhunu yoruyor.. fakirlşiyoruz millet olarak paramız değer kaybettikçe yoksa 1 dolar 1,5 liraya denk gelse ha orada ha burada deriz geçeriz zaten...

Şimdi siz Toki ile birlikte iki kuraya girmiş olacaksınız ya tüm enerjinizin yolu şaşar ve o şans Toki'ye kayarsa bir de böyle düşün :) şaka şaka ben de başvurdum ödemesini yaptım bir arkadaş için ama çıkarsa devredeceğim şansı arttırmak için..

• @tanti ya bak sorma martiniçka taktım dileklerim karışıktı aklıma gc da geldi evde havadada leyleği gördüm acaba hangisine :) şansı kesinleştirmek için tokiye başvurmasammı :) :)

• @tanti nbr görüşmeyeli ;))

• @gözde DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@tanti nbr görüşmeyeli ;))

nefes alıyorum işte yetiyor şimdilik :)

• @tanti öyle olsa da olur dediğin için kendini ona adapte ediyorsun bence :)

@tanti ya bak sorma martiniçka taktım dileklerim karışıktı aklıma gc da geldi evde havadada leyleği gördüm acaba hangisine :) şansı kesinleştirmek için tokiye başvurmasammı :) :)

Bence başvur olmasını istediğin şey beklemediğin anlarda gelmiyor mu genelde. En kötü ev sahibi olursunuz. Ev mi grencard mı? :)

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2020 Mahkeme Sonucu

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    598 Bakış
    crazycellsC
    Mahkeme bilgileri ve surecleri su basliklarda paylasildigindan, bu konuda yeni baslik acmamiza gerek yok: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/topic/3519/trump-ın-göçmenlik-ve-çalışma-vizelerini-yıl-sonuna-kadar-durdurma-kararı-haziran-2020 Zaten bu basliklarin su anki tek amaci devam eden DV2020 davasi...
  • DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor

21
    -4 Oy
    21 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @serotonin, içinde söyledi: DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor Yakın bir arkadaşım dv2020 ye başvurmuş ama confirmation number'ı kaydetmemiş bilmiyor ,Forget confirmation number butonuna bastığında bir sonuç alamıyor mail adreslerini sanırım kabul etmiyor kısaca kazanıp kazanmadığını da göremedi, yapılabilecek bir şey var mı bu konu hakkında ? isim soyisim ya da dogum tarihi ve dogum ayini ters yazip denesin, basvuru sirasinda karistirmis olabilir. Genelde dediginiz hatayi alanlar basvuru sirasinda bilgileri ters giren arkadaslar...
  • DV2020 Instruction Yayınlandı.

11
    3 Oy
    11 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @gkhn-clkkn DV2020 Instruction Yayınlandı. içinde söyledi: Arkadaslar bir sorum olacak. Evli kisiler kendini DV2020 icin kayit ederkin kendinin ve esinin bilgilerini giriyorlar. Peki diger es ayrica kayit olup esini o da kayit edip sansini 2 ye katliyabilir mi ? yoksa sadece bir es uzerinden mi kayit oluyor ? Tesekkurler Cekilis sartlarini saglayan herkes basvuru yapip esini ekleyebilir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

40

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k