Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba, forumdaki tecrübeleri okuyarak numaramız yüksek olduğu için dosyamızı hongkong’a taşımıştık ama dün çıkan bir kararla oturum veya çalışma izni olmadan hiç bir ülke kabul etmiyormuş artık dosyayı. Herkes bulunduğu ülkede bekleyecekmiş sırasını. Umutlar bitti mi yani

• @T-C-Kubilay-Dikici desene işimiz iyice zorlaştı kazansak büyük haneli no gelse bile taşıyamayacağımız için ankarada da sıra gelmeyeceği için kaybetmiş olacağız

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@milyardertaksici @T-C-Kubilay-Dikici teşekkür ederim dostlar hepinize. An itibari ile motor almamaya karar verdim. Uzun yıllardır araç ehliyetim var fakat tecrübem çok az. Yakın zamanda otomatik vites araç düşünüyorum fakat tecrübe olması açısından öncelikle eski ve ucuz model araç düşünüyorum. 250-400 bin bandında otomatik vites araç öneriniz var mı acaba?

• @Ali_deniz44, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Son dakika gelişmesi: Dosya taşıma olayı artık iptal edildi. Geçmiş yıllarda yapılan büyük numara olanların yaptığı farklı ülkeye dosya taşıma olayı artık yapılamayacak ve herkes kendi ülkesinde yapmak zorunda olacak. Başka ülkede yapabilmenin tek şartı: başka ülkede vatandaşlığı olanlar yada oturumu olanlar. Bunun dışında yapamıyorsunuz. ABD 🇺🇸 dışişleri bakanlığı tarafından (28.08.2025) tarihinde açıklandı bu karar

Geçmiş olsun. Artik büyük no lar tamamen unutsun hayal bile etmeye gerek kalmiyacak. İnsanlarda azicik umut vardi onuda ellerinden aldilar.

• ⭐⭐

@mahmutceliker 3 senedir kazanamadığıma mı üzüleyim yoksa her sene kazansak bile zorlaştığı için gidememe ihtimaline mi üzüleyim bilemedim

• @T-C-Kubilay-Dikici Ya nasip... nasibimizde varsa gelir bulur elbet bari seneye ücretli olsunda şans artar belki biraz yada olmadı senle meksikaya doğru yol alırız hocam 🙂

• ⭐⭐

@mahmutceliker orası öyle nasipte varsa bulur dediğin gibi 🙂

• @Atlantis00 kararınız için hayırlısı olsun. Kullandığım ve iyi bildiğim bir marka değil ama bu parayla bir tercih yapacak olsam ilk önce opel corsa c lere bakardım 1.3 dizel olanlarına. Bu tarz araçlarda en önemli kıstas en az sorunu çıkartması, temizi bulunursa opel corsa düşünülebilir bence. Tekrardan söylüyorum uzmanı olduğum bir marka ve model değil. Ama eski bir peugeot tan canınız çok yanar o konuda eminim işte 🙂

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@milyardertaksici Çok teşekkür ederim hocam çok sağ olun 🙂

• @Atlantis00 ne demek rica ederim👍

• @T-C-Kubilay-Dikici Geçmiş olsun hepimize.

• Bu dosya taşıma olayı sağ taraftaki ülkeler için geçerli değil mi?
    İran vatandaşı Ankara'dan yapabilecekte Türk Vatandaşı Hong Kong'dan yapamayacak mı?

{330139E9-42CF-434C-96D8-A6B08884E527}.png

• ⭐⭐⭐⭐

@mertq bu listedekilerin durumuyla, metinde açıklanan ana kararın kimleri bağladığı konusu çok karıştırılıyor malesef, halbuki metin açık ve net aslında, çeviriyle okunuyor da o yüzden mi karışıyor ben de anlayamadım dünden beri.

1. Bütün dünyadaki talihliler artık sadece oturumu olan veya vatandaşlığı olan ülkede mülakata girebilecek. Yani dosya taşıyamayacak kimse. Herkes kendi bağlı bulunduğu yerde girmek zorunda, bu kadar. ve 1 kasım 2025ten itibaren geçerli bu yeni karar. (istisnalardan bahsediyor en sonda, politik, acil sağlık sebepleri vs, çok önemli değil)

2. Bu tablodakiler kendi ülkelerinde konsolosluk bulunmayan veya bulunsa da hizmet veremeyen ülkeler, bu ülkelerdeki talihliler(soldakiler) kendilerine atanmış olan konsoloslukta (sağdakiler) mülakata girecekler(ki zaten halihazırdaki durum da böyle), oturum vatandaşlık şartı vs aranmayacak.
      ve evet, iran vatandaşı ankarada mülakata girebilecek(ban kararından bağımsız söylüyorum) ve Türk vatandaşı HNK da giremeyecek, durum bu.

• @aysegul Bilgilendirmeler için teşekkürler Ayşegül hanım. paylaşımı yaptıktan sonra detaylıca okudum siteyi. haklıymışsınız.

• ⭐⭐⭐⭐

@omurk ankaranın 13k seviyesine ulaşabileceğini çok sanmıyorum ama yinede umutlar bitti denemez süreci takip etmeyi devam edin ama hayatınızı amerikaya kesin yerleşeceğim bu numarayla diyede ertelemeyin derim

• ⭐⭐⭐⭐

@mertq

İran’da siyasi nedenlerden dolayı ABD’nin herhangi bir dış temsilciliği olmadığı için İran Cumhuriyeti vatandaşları bahsi geçen üç farklı temsilcilikte işlemlerini gerçekleştirebilir.

Türkiye’de hali hazırda çalışan (performansı tartışılır) dış temsilcilik olduğu için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları sadece kendi ülkesindeki temsilcilikten hizmet alabilir tablonun İran ve diğer ülkeler nezdinde anlatmak istediği.

• Bu ileti silindi!

• @ATS16 Sonradan okuduğumda fark ettim hocam, yazık oldu valla.

• Resmen beynimden vurulmuş gibi garip bir haber bu son Dosya taşıma olayları ne diyeyim ki... Gel Ama Gelme der gibi bir şey oldu artık. Ben Ankara gibi belli bazı Lokasyonlarda mülakat gelmediğinin farkında olmadıklarını sanmam sadece umursamıyorlar ki görüntü onu gösteriyor

Ne diyeyim ki... Demek DV2026 kazansaydık bile burda yanardık ki kazanmadık ama kafamda deli sorular ya...

Konuşsan bir batıyor Konuşmasan İçini dökemiyorsun...

• @Ekto-Oktan demek ki artık sadece dv talihlisi olmak yetmez, bir de 6 k altı cnlerde olmak gerekiyor, kısaca 2 kere kazanmak gibi bir şey.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |