Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @nsercan Tebrik ederim. Ben bu şekilde gideceğinden emin insanların kazanmasını istiyorum. Benimde 3 başvuru oldu ama seçilmedim. Bu yıl 4. olacak.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Uçan-hollandalı Hoş buldum kral 😃 6 aylık vardı çay ocağında. Altına bir ara araba vermişler görev için, bu gitmiş antalya'ya firar etmiş. En son mahkemeye mi ne çıkmıştı. Aklımda bir tek onun sonucu ne oldu düşüncesi kaldı askerlikten 😃 😃

• Bu sene de has not been selected görmeye geldik, hadi bakalım.

• ⭐⭐

@Raskolnikov-0
    Bu senede çıkmazsa amerika tatili yinne 🙂

• @Berke-Bektaş Ben bu süre içinde bütün aile fertlerime ve yakın arkadaşlarıma ısrarla başvuru yaptırdım. Hepsi ABD çok uzak vs. zaten çıkmayacak niye ısrarla deniyorsun diye yorum yapmışlardı. Bu süre de 5 isteksiz arkadaşıma çıktı ve hepsi şuan ABD'ye gitti. Hem başvuru süreci hem de çıktıktan sonraki süreç maalesef ciddi bir psikolojik savaşa dönüşüyor. Bu yüzden çıktığı andan itibaren kimseyle paylaşmamak bu savaşı başlatmadan bitirmiş olmak demek. Kim ne derse desin her yıl sadece 4-5 dakika vakit ayırıp başvurmak en doğrusu geliyor bana. Hak kazanan herkesin biran önce vizesine kavuşmasını. 2027 mali yılında şanslarını deneyecek olan arkadaşların da haklarına en kısa sürede kavuşmasını dilerim.

• @nsercan, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@Berke-Bektaş Ben bu süre içinde bütün aile fertlerime ve yakın arkadaşlarıma ısrarla başvuru yaptırdım. Hepsi ABD çok uzak vs. zaten çıkmayacak niye ısrarla deniyorsun diye yorum yapmışlardı. Bu süre de 5 isteksiz arkadaşıma çıktı ve hepsi şuan ABD'ye gitti. Hem başvuru süreci hem de çıktıktan sonraki süreç maalesef ciddi bir psikolojik savaşa dönüşüyor. Bu yüzden çıktığı andan itibaren kimseyle paylaşmamak bu savaşı başlatmadan bitirmiş olmak demek. Kim ne derse desin her yıl sadece 4-5 dakika vakit ayırıp başvurmak en doğrusu geliyor bana. Hak kazanan herkesin biran önce vizesine kavuşmasını. 2027 mali yılında şanslarını deneyecek olan arkadaşların da haklarına en kısa sürede kavuşmasını dilerim.

Peki içlerinden kaçı sizinle sağlam irtibatta?. Sonuç olarak ısrar ederek vesile olmuşsunuz. Keşke zamanında bizede böyle diyecek biri olsaydi... 🙂

• Bu ileti silindi!

• @rnc hepsiyle konuşuyorum. Hatta greencard sürecimde hepsi benimle takip ediyor 🙂

• @nsercan Size de GC çıkmış anladığım kadarıyla ve CN'ınız çok iyi. Bu kadar insanı gönderip bir ortam yarattıktan sonra size de çıkması çok hoş olmuş. Ne diyelim darısı bize inşallah 🙂

• Merhaba,bu yıl ben ve eşim ilk kez başvuracağız,herkese bol şans dileriz

• @nsercan, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@rnc hepsiyle konuşuyorum. Hatta greencard sürecimde hepsi benimle takip ediyor 🙂

O zaman arkadaşlarinizdaki şanstan biraz da bana geçmesi dileği ile :). Çıkarına kullanip kenara atmayan arkadaşlari olmasi güzel. Bu yüzden çok fazla kimse ile arkadaşlik kurmuyorum. Az olsun öz olsun 🙂

• Bu sohbete ilk mesaj atanlardanım. şimdi ise 38 sayfa olmuş. Zamanı gelsin bir tekrar başvuru yapalım, Mayıs'a kadar da hazırlığımızı yapalım bakalım.

• @mertq, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Bu sohbete ilk mesaj atanlardanım. şimdi ise 38 sayfa olmuş. Zamanı gelsin bir tekrar başvuru yapalım, Mayıs'a kadar da hazırlığımızı yapalım bakalım.

Başvurun geçin. Çıkar çıkmaz çok fazla düşünmeye gerek yok. Yokmuş gibi davranın evren bizi oraya sürüklüyecekse sürüklüyor zaten.
    imkanlariniz dahilinde halihazirda başka gidecek yollara başvurun. Yoksada yapacak birşey yok.

Zaten sohbet konulari günden güne eriyor. Eskiden burada ne sohbetler olurdu. Ben bile girmediğime göre :)))

• Merhabalar arkadaşlar Bir sorum olacaktı bizim pasaportumuz yok şu anda olası gc çıkma durumunda sanırsam Ds260 formunda pasport bilgileri isteniyor, çıktığı zaman pasaportu alıp öyle mi bilgileri doldurmam lazım yoksa Ds260 da boş geçip mülakat çağrılma durumunda pasaportun hazır olması yeterli olur mu?

• selamlar, geçenlerde bir duyum aldım ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyoruma ama green kart başvuruları için 250$ bir ücretten bahsediliyor bu doğru mu? şahsen doğru olması taraftarıyım. olursa iyi olmaz mı?

• @rnc Doğru hocam, gencim heyecanlıyız ne yapalım. 😁
    Baktık çıkmıyor çekiliş, kesin çıkacakmış gibi köşeye vakti gelene kadar 10-20 bin dolar ayırırım diye düşünüyorum.
    Çekiliş çıkmasa da O-1 vizesi, ve WAT ile girmeyi denerim.

Planlar değişebilir, hedefler asla.

• @abstrac Olsaydı iyi olurdu da, onaylanmamıştı sanırım. yani ücretsiz devam edecek.

• @mertq Evet son onayda takıldı. Şuan onaylansa bile 2028-2029 başvurularından önce hayata geçmez gibi duruyor.

• @rnc Bende bu sohbet konusundan şikayetçiyim biraz eskiden DV Sohbet konuları deli dolu olurdu DV2023 Veya DV2024 özellikle bu iki DV'ye başvurmuş kişiler hatırlar. Maalesef bunun nedeni artık insanların umudu kalmadı 2-3 defa kaybeden herkes yok aldı. Ya da sohbet etmeyi bıraktı heyecan eridi

Ha bir diğer üzücü konu ise son gün Forum üyeleri :)) Forum'da herhangi bir aktiviteleri yok en ufak sohbetleri yok başvuru döneminde bile iki kelime yazmıyorlar çekiliş açıklanıyor hemen ertesi günü hesap açıp merhaba ben kazandım diye ortaya cikiyor hiç samimi değil sadece forumdaki bilgiyi sömürüp vizeyi alıp gidiyorlar hepsi değil ama bu tip insanların %90'ı Amerikaya ulastiktan sonra buraya girip tek yorum yapmıyor. Ne bir deneyim aktarıyorlar ne süreçlerini açıklıyorlar bir çoğu mülakat deneyimini bile yazmıyor yahu hatta adam vizeyi alana kadar imzasını dolduruyor imzasının en son altındaki Mülakat tarihinden sonraki bölüm boş vizeyi almış gelip imzayı güncelleme zahmetine girmiyor ki adam. Hiç hoş bir durum değil Valla ben olsaydım açardım üyelikleri başvuru zamanı ücretsiz tam sonuç açıklandıktan sonra üye olmaya gelenlere ufak bir üyelik ücreti koyardım bunu yapamazlardı

ama forumun sahibinin bu forumu zaten bir bilgi kaynağı olarak tasarladigini dusunursek bize laf düşmez kendisi böyle uygun görmüş ama kişisel olarak hep beni düşündüren bir konuda olmuştur yani 👾

• Yasaklı

Hareketlenme , Eylül sonlarına doğru başlar, yaz mevsiminin vermiş olduğu bir tatil muhabbeti var şu an. Yavaş yavaş başvuruya doğru canlanmaya başlar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

167

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |