DV2020 bekleme odası
-
azalma olur insan gitmeyeceği yada gidemeyeceği yer için para vermez.şuan ücretsiz olduğu için şansını denemek için başvuru yapıyorlar.bence %30 kadar azalma olur.ama her sene başvurular arttığı için bir kaç sene sonra gene şuanki rakam kadar başvuru sayısına ulaşılır.
-
@omertug diğer kararsız kişiler youtuber tavsiyelerinde paylaştım ancak anlaşılan seyreden olmamış
https://www.youtube.com/channel/UCRKK8FAsGIlmDEXc8JNZXGA/videos
çok daha detaylı bilgi için de
https://amerikadayasamak.com/ -
@hegel North Carolina ve Seattle hedefim. North Carolina Eski Amerikan filmlerindeki gibi bir memlet yeşiliyle insanıyşa seattle ise liberal yapısı be urban ve wild Life bir arada yaşanabilecek bir şehir keza iş imkanları da kalifiye Kişiler için uygun
-
@labrador size katılmakta beraber san Diego ‘da sürücü sınavı İçin önümüze Türkçe bir sınav kağıdı konduğunda bu adamlar aşmışlar demedim değil
-
Merhaba
Başvuru esnasında hangi mailimi yazdığımı hatırlamıyorum. Mailimi görebileceğim bir yol var mı acaba? Bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi?Teşekkürler, bol şanslar
-
@batu maalesef o bilgiye erisiminiz olmuyor.
-
Aynı mailden 2 farklı kişinin başvurusu sorun oluşturuyor mu?
-
@crazycells
Teşekkür ederim cevap için. Peki ilk çekiliş başvurusundan sonra herhangi bir mail geliyor mu? Geliyor ise aynı gün mü geliyor. Bu bilgiye sahip miyiz? -
@bfs DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
onu bilmiyorum ama ekşi sözlükte okudum geçenlerde aklıma gelmişken paylaşayım sizinle. Farklı resim ve mail adresi kullanarak haftalık 8-10 başvuru yapanları görünce çok şaşırdım. Bu şekilde kontrolden kurtulma şansları var mı gerçekten.
-
@apex DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@bfs DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
onu bilmiyorum ama ekşi sözlükte okudum geçenlerde aklıma gelmişken paylaşayım sizinle. Farklı resim ve mail adresi kullanarak haftalık 8-10 başvuru yapanları görünce çok şaşırdım. Bu şekilde kontrolden kurtulma şansları var mı gerçekten.
Yani bende emin olmamakla beraber çoklu başvuruların genelde tespit edildiği bu sistemin çok kuvvetli olduğundan bahsediliyor.Gerçi içeriğin nasıl oldugunu da bilmiyoruz.Gerçekten loto mo yoksa ayrıştırma var mı seçilme durumları vs.Kapalı kutu.
-
@bfs fotoğraf sistemi çok gelişmiş oradan tanınıyor diye biliyorum çift başvurular direk diskalifiye ediliyor + mülakatta da ek bir kontrol yapılıyor.
-
@lordbolton DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@bfs fotoğraf sistemi çok gelişmiş oradan tanınıyor diye biliyorum çift başvurular direk diskalifiye ediliyor + mülakatta da ek bir kontrol yapılıyor.
Peki.Aynı mail iki farklı kişi durumunda sorun olur mu?
-
@bfs problem yaratabilir bence pek sağlıklı bir durum değil çünkü
-
@batu maillik bi durum yok ya . ben kazandigim zaman mail gelmemisti . eger kazanirsaniz basvuru esnasinda ki numaranizla kontrol ediyorsunuz . sonradan ds260 iniza girip mail adresinizi guncelleye bilirsiniz
-
@ayvalik10 3400 :)
-
@ebrubas e nabiz a girin eger varsa boyle bir kayit hessp ayarlarindan kayitlari benden baskasinin gormesini istemiyorum u seçip kaydedin artik sizden baska kimse kayitlarinizi goremez.
-
@daydreamer ozel sirketler gorebiliyo iş goruşmesinde 2 sene once aldigim 20 gunluk raporumun nedenini sormustu bir keresinde
-
@mustafacil DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@daydreamer ozel sirketler gorebiliyo iş goruşmesinde 2 sene once aldigim 20 gunluk raporumun nedenini sormustu bir keresinde
Onlar SGK kayıtlarında raporlu göründüğünüz dönemleri görmüşlerdir. O farklı birşey, kişinin hastalığıyla ilgili bilgiler özeldir. Üstelik orada 15-20 yıl önce olmuş bir olaydan bahsediliyordu. O konuyla ilgili herhangi bir hastane veya polis kaydı filan hiçbirşey olması mümkün değil. Birisi gidip arşivden 20 yıl öncesinin hastane protokol defterini bulup, tozlarını filan üfleyip kontrol ederse o tarihte "intihar teşebbüsü" diye bir kayıt bulup karşısındaki isim soyismi kontrol edip görebilir belki. Emin değilim ama Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK genel müdürü olduğu henüz TC kimlik numarası kullanılmayan bir tarihten bahsediliyor bile olabilir :)
-
Vay be 49-50 gün kalmış şunun şurasında. Bende fikrimi söyleyeyim, New York’a yakın olmak şartıyla küçük yerleşim yerlerinde yaşamak isterim. Sheriff amca gelde bir çay içek 😉
-
@mustafacil e nabızdan kontrol ettim fakat 2015 öncesine dair bir bilgiye ulaşamadım öncesini göstermemiyor yada başka bi ayarı varsa onu da bulamadım.benim bu olayda 14-15 yıl önce olan bişey.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum