Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Çift vatandaşlığı olupta GC kazanan var mı?

Benzer Başlıklar

• 1 Oy
    24 İleti
    3k Bakış
    Michael ScofieldM
    Merhabalar Dün sifiliz(frengi)taşıyıcısı olduğumu öğrendim. Daha önce 2 kez kan verdim 3. Verdiğimde 2. Verdiğim kanda teşhis koyfular bu bulaşıcı hastalık greencard sürecini nasıl etkiler. Bilgisi olan yazsın lütfen
  • Çifte Vatandaşlık isim sorunu?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    680 Bakış
    crazycellsC
    @fedorac0re Çifte Vatandaşlık isim sorunu? içinde söyledi: Merhaba; Green Card başvurusu yapmak istiyorum fakat şöyle bir durum var, çift vatandaşım Bulgaristan doğumluyum ama İzmir de yaşıyorum. Hem bulgar hem Türk vatandaşlığım var. Başvuru yaparken doğduğunuz ülke kontenjanından katılmış oluyorsunuz sanırım yanlış anlamadıysam, yani ben Bulgaristan için ayrılan kontenjandan çekilişe katılmış olcam, Fakat Bulgaristan ismimle Türk ismim aynı değil tamamen farklı çekiliş başvurusu yaparken Bulgaristan vatandaşlığındaki ismimi kullanmam gerekiyor değil mi? sorunuzu ilgili konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1455/dv2020-bekleme-odası/
  • 15000$ altında paran varsa

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    11
    0 Oy
    11 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @flyingmanusa 15000$ altında paran varsa içinde söyledi: @crazycells belge için çok teşekkür ederim. Bir de kaç bin dolar götürsem tam anlamıyla iyi olur? yani ilk 2-3 ay işssiz gezerim diye yanımda para olması lazım. Bence de Turkiye'de iyi bir egitim alip, master ve doktora icin gelip daha sonra ABD'de calismaniz cok daha iyi bir yol olur. Zaten master/doktora sonrasi 2 yila yakin calisma izniniz oluyor, genelde o sirada bir bir is bulmadan gelecekseniz, biraz da geleceginiz sehirdeki yasamin ucuzluguna gore sizi idare etmesi icin 7500-10.000$ civari bir para ile gelmenizi tavsiye ederim. Bu para ile uzun bir muddet kendinizi yasatabilirsiniz.
  • Greencard Kazanan Azərbaycanlılar

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    38
    4 Oy
    38 İleti
    6k Bakış
    S
    @crazycells evet aynisi.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k