Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

221(g) sonrası pasaport nasıl gönderilir ?

Amerikan Vizeleri
1 1 207 1

• Arkadaşlar Merhaba IR-1 vizesi 10 temmuzda ki mülakatımda memur joint sponsorunuz yetersiz yeni sponsor bulun ceac e submit edin bu 221(g) kağıdı ile beraber büyükelçiliğe gönderin vizeniz hakkında karar verilecek dendi. Ben tüm yeni sponsorumun belgelerini submit ettim ama pasaportu nasıl göndereceğim bilgisi olan paylaşabilir mi ? Usvisascheduling.com sitesi de çalışmıyor şu an kafam çok karıştı vfs global e göndereceğim sanırım ama nasıl göndereceğim

Benzer Başlıklar

• Amerikalı diplomat tarafından 10bin dolara pasaport satılması

Amerikan Vizeleri
    5
    1 Oy
    5 İleti
    475 Bakış
    UmutcumU
    Konuyu hortlatıcam ama bende duydum 22bin dolara 10 senelik çalışma ve oturum vizesi aldırıyorlarmış diye, konsolosluktaki görevliler bi şekilde klıfına uyduruyordur işlemleri
  • Deport nasıl düzeltilebilir

Taşındı Amerikan Vizeleri
    9
    0 Oy
    9 İleti
    3k Bakış
    Mirage 0M
    @sevo82 neden zorunda kaldığınızı merak ettim, vizeniz varken sizi neden odaya aldılar ki❓Kızmayın lütfen sadece merak ettim, belki benim de başıma gelir😳
  • "Change Of Status" sonrası ülkeden çıkıp tekrar vize başvurusu yapmak

Amerikan Vizeleri
    54
    0 Oy
    54 İleti
    8k Bakış
    B
    Merhabalar Ben J1 ile ülkeye girip 6 ay sonra işi bırakmadan önce cos yaptım. j12Dan turiste başvuru yaparken j1 to j1 yapmaya çalıştım 10 ay sonra deny mektubu geldi. 180 gün içinde terkedin yazıyordu bende 150. gün çıktım. Şimdi türkiyedeyim 7 ay oldu. Bir süre daha burdayım ama turist başvurusu için sence ne kadar beklemeliyim. Bilgiğim kadarıyla evlenip işimi gücümü düzene koymam gerekiyor ama bu red sürecinden sonra mı 180 gün sayılıyor yoksa j1 den turiste başvurduğum andan itibarenmi 180'ni saymaya başlıyorlar merak ettim. 180 ni mektuptan sonra geçmedim sonuçta 3 yıl ban yemedim.. Ama eğer cos yaptığım andan itibaren sayılıyorsa kötü tabi
  • I-551 ve G-845 ne demek bilen var mı?

Amerikan Vizeleri
    5
    0 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    Loyd36L
    @crazycells tesekkur ederim sorarim kendisine yine.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k