Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @cdevelioglu Doğrusunu paylaşabilir misiniz? AF seçilince tablo bu şekilde 4e285f23-7490-4f8f-921f-1c5bb7f75407-image.png

• Çok farklı sebepleri olabilir,

Mülakatı başka bir ülkede olmuştur, özel bir sebebi vardır vs. Şu anda EU mülakatları bildiğim kadarıyla 6-7k'larda. Tek tek bölgeleri seçip baktığımda 3 farklı bölgeden geldiğini görüyorum. Birisi de EU.

Eyyorlamam bu kadar, zira bu beni aşıyor.

Ama sizin odak noktanızı ilgilendiren bir durum yok. Önümüzdeki günlerde Ankara'nın hangi aralığı çağıracağı muamma.

• @cngzdmr54 kuvvetle muhtemel sizin dediğiniz gibidir. Ama EU dosyasıdır başka kıta olsa burada görünmez

• @mehmet-yücel-söğüt evet EU dosyası hatta Türk diye hatırlıyorum ama ekonomik, iş veya özel sebeplerden farklı bir yol denediler risk aldılar

• Eridik, bittik. Bugün de olmayacak gibi. Sonu zafer olsunnn

• 23:30 a kadar açıklanmazsa yarına sarkar, chatgpt ne kadar sarkma olursa o kadar az ilerleme olur gibi bir istatistik verdi inşallah gerçekliği yoktur.

• @dogan28 EU için 27.000-30.000 de diyordu. Bakalım ne olacak, açıklansa da rahatlasak artık

• Max 26 bin olur , tabi gönlüm 50 bin olsun ister .herkes için hayırlısı olsun. Bekliyoruz…

• @Mehmet-Fatih-Aslan 😃🧿 nasibi bol olsun inşallah ilk doğum gününü Amerika’da yaparsınız🙏

• @mehmetizmirli Çok teşekkür ederim abi. İlkini kaçırdık ikinci doğum gününe inşallah 😊 Bugün belli olur hayırlısıyla herşey.

• Bugün, akşam yemeğine keyifle pirzola mı yiyecez, yoksa dünden kalan yemeğimi ısıtacaz, belli olur birkaç saat sonra😆

• @SELÇUK-KILIÇ gönlün istese de 50 k olmaz 50 bin kazananın olmadığını bilmiyorsunuz kaç aydır söylüyoruz 43 k cn en fazla var diye 😅

• finale geliyoruzz 😂@Mehmet-Fatih-Aslan

• 25k ustu için stresli bekleyiş gerisi bir tık rahat bence

• @dogan28 yok hocam valla ben rahat değilim . Tamam aktif olacakta hongkok full dolu mülakat alabilecekmiyiz belli değil

• Bülten bugün yayınlansa ve numaramız aktif olsa bile kcc'den mülakat tarihi öğrenme işi her türlü önümüzdeki hafta içine kaldı değil mi?

• @omerko ben hongkongdan daha az korkuyorum sonuçta forum halkı dosyasını erken taşıdı.

• @omerko @dodofast mülakatıda alır stresi atarız ins. Sonra yeni stresleri yüklemeye başlarız. Bizde stres bitmez.

• Belli olmuyor. Bülten açıklanır açıklanmaz maili yapıştırın.
    Bazen hemen mülakat ataması yapıyorlar ve hemen öğreniyorsunuz. BK ve HK'da olmuştu.
    Şimdiden hayırlı olsun 🙂

@gouryella, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Bülten bugün yayınlansa ve numaramız aktif olsa bile kcc'den mülakat tarihi öğrenme işi her türlü önümüzdeki hafta içine kaldı değil mi?

• ⭐⭐⭐⭐

Bultenin yayinlanmasini ne kadar baglar kimse bilemez, kamu ve devlet daireleri isleyisi icin net fikir sahibi degilim ancak ABD'de kurumsal sirketler ve calisanlari 7/4 Cuma gunu Bagimsizlik gunu tatil olmasindan dolayi, arkasinda devam eden haftayi da yillik tatilleri ile birlestirmelerinden dolayi kurumsal is hayatinin en yavas gittigi bir hafta bu icinde bulundugumuz hafta.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

168

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |