Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@dodofast bu sene çok kısır bir sene oldu sanırım bir arkadaşımda talihli ama numarasının aktif olmasını bekliyor aslında bende onla birlikte bekliyorum sürecini ikimiz yürütüyoruz talihli olmak için beklerken yaşanılan stresden daha zor numaranın aktif olacağını beklemek

• @T-C-Kubilay-Dikici current olursam 2. Kez greencard kazanmış kadar sevineceğim

• @dogan28 Çok bunaldım ne olacaksa olsun hayatıma devam edeyim diye düşünüyorum .

• senin numara yine fena değil benim 29 k @dogan28 😂😂

• ⭐⭐

Dv24 25 26 bana gülmedi umutlar dv27 oldu kazandık sıra kaç olacak stresi var işin ucunda

• Her bildirimde kalbim ağzıma geliyor 😂 bitsin artıkk bu süreç.. ziyan olduk ziyadesiyle.

• @dodofast inşallah hepimiz iyi haberler alacağız bu saatten sonra birbirimizi teselli etmekten başka çaremiz yok

• Bu ileti silindi!

• @omerko eğer olmazsa yalan yok 1 2 ay canım sıkılır, sonra mecburen normale dönmek zorundayız hepimiz.

• Dile kolay 14 aydır bekliyoruz. Kazandığımız da iki kişiydik , üç kişilik aile olduk, dört bile olunurmus bu beklemeye 😊

• @Mehmet-Fatih-Aslan Rabbım anali babalı güvenle huzurla büyütmeyi nasip etsin .

• @omerko Allah razı olsun, hepimizinkini ins. Tüm yurttaşlarımızın yolu da açık olsun.

• Bu yıl geçmiş yıllardaki gibi herkes için zor ve yıpratıcı bir yıl oldu , umarım herkes current olur ve en azından kaderimiz taşıdığımız konsolosluklara kalır 🙏

• All Current olsun umarım aramızda 40xxxx nolu arkadaşta vardı ona da bir umut olur belki

• Selamlar, umarım beklediğiniz numaralar gelir.
    Ankara'nın son çağıracağı mülakat numaraları ne zaman belli olur ? Son bültene bağlı olarak mı açıklanıyor acaba ? Bilgi alabilirsem harika olurdu.
    Yanılmıyorsam ağustos sonu çağrılan case no 6979.
    8100 e kadar gelme ihtimali var ise kısa sürede zaten açıklanacak değil mi ?
    Gönlünüzce olsun her şey.

• @brucewayne 723d2cb9-26be-4965-b9e8-3a5cf8a53cbc-image.png buraya göre 10-11 bin arasına vermişler mülakat

• Tabloya bakınca sanki sadece 1 kişiye randevu verilmiş, 1 kişiyede düzenlenmiş gibi (issued) gibi.

• Önceki bulletin saat kaç gibi açıklanmıştı

• @mehmet-yücel-söğüt Hayır, yanlış yorumluyorsunuz. Bu muhtemelen Afrika ya da başka bir kıtadan dosyasını taşımış dosyaya benziyor.

• @mehmet-yücel-söğüt yanılmıyorsam başka yerde asıl talihli vizesini almış yancı daha sonra ankaradan almıştı istisna bir no var yani 10k lara ulaşmadı Ankara

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

114

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |