Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Sayın @gucarslan cevabınız için çok teşekkür ederim.
    Aslında bu zamana kadar konuya yeteri kadar önem göstermeyerek sanırım hata yaptım.Yaşım biraz geçgin olunca hafif bir boşvermişlik vardı. Bunun yanında case number 19XXX olunca current olmadan dosya taşıyamıyorum diye yorumlayıp üzerine pek düşmemiştim. Waiver konusunda da yeteri kadar zamanımın olmadığını belirtmişsiniz. Ben waiver hususunu mülakatta vize görüşmesinde anlık verilen bir karar sanıyordum. Yine de tüm olumsuzluklara rağmen dosya taşıma seçeneğini düşünmeli miyim? Önceden belirttiğim gibi yeşil pasaport sayesinde vizesiz gidebileceğim ülkeler var. Taşıyacak olursam hangi ülkeyi tavsiye edersiniz.
    Başta Siz ve @crazycells olmak üzere forumdaki tüm arkadaşların emeğine ve değerli görüşlerine güveniyor saygı duyuyorum. Tekrar teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |