Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @berika mastercard ile yapabilirsiniz.

• @bbeggy Daha dün bir arkadaş için aile randevusu oluşturduk. Yeni sistemde üyeliğinizi açtıktan sonra ana sayfada en üstte "başvuruya başla" seçeneği var. Onun üzerinden ilerlemeniz gerekiyor. Yine ana sayfada bir de "grup randevusu oluştur" seçeneği var. Bu seçenek sizi yanıltmasın. Hem bireysel hem de aile başvurusu bahsettiğim "başvuruya başla" seçeneği üzerinden yapılıyor. Yalnız her aşamada çok dikkatli olun. Aşamaları geçmeden önce mutlaka her bilgiyi tek tek teyit edip öyle geçin. Misal pasaport numarasını yanlış girdin. Geri gidip düzeltemiyorsun. Sistem bu şekilde de uyarı yapıyor zaten haberiniz olsun

• Arkadaşlar merhaba, salı günü mülakatım var. Eşimi daha önce mülakata hazırlarken eski sistemde ne çıkartacağım evraklara hakimdim. Ama yeni sistemde ''Randevu Yönet'' kısmında ''Yazdır'' seçeneği var. Doğru olması açısından da sizlere sormak istedim. ''Yazdır'' seçeneğine tıklayıp çıkanları yazdırsak bizim için yeterli midir? Yoksa eski sistemden de çıkartıp garanti olsun diye gideyim mi? Teşekkür ederim iyi forumlar herkese.

• @ertutr eski sistemdeki ni de yeni sistemdekini de yazdırın bence,

• Ödemeyi gerçekleştirdim ama mevcut tarih yoktur uyarısı alıyorım ne zaman açılır sürekli kontrol mü etmem gerekiyor?

• @Tomi-Sekman Teşekkür ederim, öyle yaptım.

• Merhaba herkese.

Eski sistemde grup randevumuz vardı. Annem adına tek randevu oluşturup babamı ikinci kişi olarak kabul eklemiştik.

Yeni sisteme giriş yapıp annemin randevusunua ulaştım ama babamı göremedim grup randevus olarak. Normalde tek randevuda iki kişi olması lazımdı. Yeni sistemde eski sistemde grup randevusu olarak var olan ikinci kişiyi nasıl eklerim?

• Merhabalar,
    Yeni sisteme giris yaptim ama randevum cikmiyordu. Simdide tekrar girmek istedigimde siteye, sign in yaptigimda bu yazi cikiyor. Ne yapmam lazim? “ Sorry, you have been blocked
    You are unable to access usvisascheduling.com

• @istanbullover Başka bir internete bağlanıp girebilirsiniz ama çok defa giriş yaparsanız o IP adresi de banlanır. Üst üste çok defa giriş yapmamaya çalışın. Birkaç güne düzelir.

• Randevu almak istediğimde mevcut randevu yok diyor sürekli kontrol ediyorum ama yok napabilirim?

• @berika merhaba hangi il için randevu bakıyorsunuz? Ankara'da şuan yer var fakat 2026 Kasım-Aralık için tarih veriyor. Daha erken almak için arada girip bakmanız gerekiyor. Rastgele gece bile yer açılabiliyor.

• Selamlar, yeni sisteme giriş yapamıyorum, eski hesabım ile örtüşmüyor. Geçen sene başvuruda bulundum, eylül ayında da randevumuz var. Ancak erişim sağlayamıyorum sayfaya, yeni hesap açmaya çalıştığımda da bu maile ait bir hesap var şeklinde geribildirim alıyorum. Buraya ([email protected]) devamlı mail atıyorum ancak asla geri dönüş olmuyor. Önerisi olan var mı acaba? Teşekkür ederim şimdiden.

• ⭐⭐⭐⭐

ABD turist vizesi randevu alma, para yatırma veya diğer tüm işlemler için bu başlıkta son zamanlarda sorulan sorular cevapsız kalıyor maalesef. Nedeni sistemin tam oturmamış olması ve yeni sistemde henüz bir deneyim olmaması.

Ben önceki sistemde vizemi almıştım fakat sormak istediğim bir soru vardı ve [email protected] adresine e-posta yazmıştım. Cevap vermişlerdi. Bu adres hala güncel olabilir. Şimdilik aklınıza takılan soruları buraya sorun ve daha sonra buraya da yazıp bilgi verirseniz yeni dönemle ilgili bilgileri hepimiz öğrenmiş oluruz.
    Kolay gelsin.

• @Serapp Teşekkürler, "This email account is no longer active" yanıtı aldım 🙂 Şimdi konsolosluğu arayacağım, net bir yanıt alabilirsem buraya da yazarım detayları.

• @Serapp Maalesef telefona bakılmıyor ve mevcut mail adreslerinden "hata" dönüşleri alıyorum. Formu doldurdum bekliyorum.

Form linki: https://tr.usembassy.gov/contact-form-niv-istanbul/

• @ahmetbusra istanbulda buldum 2027 kasım daha öne çekemez miyim😔

• @Serapp Evet ben de bu söylediğiniz ile alakalı bugün forumda bir şeyler yazmayı planlıyordum. Forumun eski aktifliği yok gerçekten. Söylenen çoğu şey cevapsız kalıyor. Ama sitede şuan başvuru ve ödeme yapılabiliyor. Geçen gün bir arkadaş ödemesini kredi kartı ile sıkıntısız yaptı hatta. Aile randevusu idi onunkisi. Sitede bir de ds160 güncelleme ile ilgili bir gelişme olsa çok güzel olacak ama şuan malesef ds160 güncellenemiyor

• Arkadaşlar merhaba 8 Temmuz da görüşmem var DS160 formunu geçen sene 2024 Kasım da doldurmuştum fakat orda aklıma takılan şey 5 yıl içerisinde yurtdışı çıkışı oldu mu sorusuna hayır demiştim çünkü o zaman yoktu ama 1 ay önce schengen giriş çıkışım oldu şimdi yeni sisteme geçildiği için barkod numarası eşleşme olayı vs var birde konuşurlarken hep ekrana bakıyormuş ordaki kişiler napmam lazım yardımcı olabilir misiniz ?

• Herkese merhaba, sisteme girişte yaşadğım sorunla alakalı olarak bir yetkiliye ulaştım. Geçen hafta girişte yaşanan sorunlar üzerine sistemde iyileştirme yapmışlar. Ancak, şu an giremiyorsanız,48 saat sisteme ilişmeyeip kendi haline bırakacakmışız. Zaman her şeyin ilacı. 🙂 sonrasında internet geçmişini silerek sisteme girişi deneyebilirmişiz. Önemli bilgi, hiçbir şekilde Apple ürününden bunu denemeyecekmişiz. sistem sadece windows'u kabul ediyormuş. 48 sonra bendeki son durumla alakalı güncellerim burayı.

• @ahmetbusra merhaba ben de ailem için randevu almak istiyorum ama öne çekme ile ilgili tarih değiştirmede kısıt olduğunu okumuştum 2 ya da 3 ten fazla değiştirilmiyordu sanırım. Sizce randevu tarihini almadan daha erkene açılmasını mı beklemeliyim yoksa şu an mevcut olanı alıp sürekli öne çekmeye çalışmak mı mantıklı fikriniz var mıdır?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

158

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |