Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐ Yasaklı

Los Anglesta sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş doğru mu?

• Gc için 250$ başvuru ücreti onaylanacak gibi ne diyorsunuz?

• @sahin16 onaylanmalı.

• Yasayı yakından takip ediyorum. Her gün okuyorum senatoda olanları. Umarım onaylanır. 20.000.000 başvurunun 3/4 milyona düşeceğini düşünüyorum

• Dün yine Ashley Moody bana mail atmış "senatör olacam bana oy ver" diye, bu arada Gürcüce "modi = gel" demek, florida mı california mı derken karasızım zaten, sen buraya gel, boş ver batı yakasını diyor sanki Ashley hanım, acaba kader deyip onumu dinlesem. Çünkü California ya ayak basar basmaz dayak yeme ihtimalimiz var, sağ olsun bu turp reyiz Amerika'yı karıştırmayı çok sevdi, hani bilerek yapıyorsa bu sene ki bizim hakkımızı da yakar bu deli, orası mı olsun, burası mı derken avucumuzu yalama ihtimalimiz de var.

Ayrıca trump olabilecek en kötü şekilde bu işi yürütüyor, aptal bile olsan böyle yapmazsın, güç gösterisi yapacağım diye, resmen birilerinin eline koz veriyor sanki. Daha gitmediğim bir ülkenin iç işi de beni ne kadar ilgilendirir ki aslın da, yani çok da şey etmemek lazım. 🙂

• 2026 Mayısa kadar gün sayıyorum, şans, yüzümüze güler umarım bu sefer.

• ⭐⭐⭐

@ari-luli iptal edilebilir bilet almanız lazım onun fiyatı da normal biletten fazla oluyor. Normal bilet almaya kalktığınızda eco, flex, flex plus gibi ibareler oluyor onların altlarında yazanları okuyun iptal edilebilir oluyor flex pluslar ama ona göre de fiyatları pahalı oluyor. Pegasus 10 günlük veriyorsa thy ye ve diğer havayolu firmalarına bakabilirsiniz

• ⭐⭐⭐

@kemal85 Bütçe açık vermiş trump ın yaptığı iş iş değil, bu protestolar hep bütçeye mal oluyor oysaki california abd nin en güzel yeri benim gözümde böyle olayların çıkması kötü ekonomik olarak hemde itibar olarak.

Bir ülkenin devlet başkanına saygı duyman için dış siyasetine bakmamak lazım. O devlet başkanına ülkesinde ne gözle bakıyorlar o önemli. Yoksa bazı devlet başkanları var diğer ülkeler çok iyi diyor saygı duyuyor ama ülkesindeki adam ona saygı duymayınca bir anlamı kalmıyor. Trump geldi ne ülkesindeki adam saygı duyuyor ne dış ülkedeki adam çok kötü durumda kaldı bence

• @newbie97 biliyorum kaçak göçmenler Amerika'da kanayan yara ama benim söylediğim trump reyizin hep en kötü yolla bir şeyleri çözdüğü, nitelikli işçi vizesi ile veya başka yöntemlerle illegal giriş yapanları sistemden elemeye çalışsa ve sonra güç kullansa ok ama adam önce çit çekiyor kaçamasınlar, sonra sopalıyor. Zaten milletin canı burnunda ekonomi, felaketler vs. çok zorluyor sistemi. (çin vs de orda avucunu ovuşturuyor.) Düşünün fabrikaları ülkeye çekeceğim diyen adam kaçak veya değil iş gücünü ülkeden umarsızca atıyorsun, diyelim ki karanlık fabrikalar kurulacak yine belli insan gücü lazım sana her şey ha deyince olmuyor ama sen yine vizeleri de zorluyorsun, yetmiyor bu fabrikaları yapacak adamları da kavga ile kendin den uzaklaştırıyorsun, çok bir mantık göremiyorum, çok saçma bir karmaşa var gördüğüm bu.

• ⭐⭐⭐

@kemal85 Planlı bile yapıyor olabilir aklıma gelmiyor değil, elonla tüm her şey senaryo bile olabilir bazı amaçlar için. Siyasilere güven olmaz ama her ne yapıyorsa kendi kuyusunu kazıyor 3 senesi var sonra koyacaklar kapının önüne

• @newbie97 turp reyiz çok enteresan biri ve kafası çok garip çalışıyor. 😃 (bindiği dalı kesen hoca gibi)

• @falsepoet bangkok için bu maliyetler çok daha düşecektir. Zaten uçak biletleri ve otelleri HK ve BKK ayrı ayrı kıyaslama yaptığınızda göreceksiniz.

• ⭐⭐

01.06.2025 başladığım Florida ve New York tatilim bugün itibari ile bitti iş mesai tekrar başladı 🙂 ilgili konu başlığında yaptığım masraflar yaşadığım deneyimleri paylaşacağım yorucu ama güzel bir tatildi 🙂

• @Kesinİzmirli yok 100.000 dolar olsun.

• @T-C-Kubilay-Dikici Bir yıl ileriden gidiyorsun başkanım. 🙂

• @Kesinİzmirli AI tarama yapıyo zaten ona göre eleniyo birçok aday. Sembolik 50$ ücret bile yeter.

• @sahin16 İnşallah 100 dolar iyi bence

• ⭐⭐

@mertCanAldirmaz hahahah düzeltti teşekkürler 🙂

• @Onurfidan neden red aldınız ki❓ Paylaşmak isterseniz belki benzer duruma düşmeyiz sayenizde😉 Bu sene umarım şanslı olursunuz🍀☀🇺🇸♾️

• @falsepoet bir sorunuz yanlış başlıkta sormuşsunuz burdan cevap vereyim mülakata tek girsem olurmu dediniz evet olur sadece çocukları ve eşinizi mülakatta soracaklar ve size tekrar bir mülakat ayarlayama yapamıcagız dicekler
    çocukların yaşları ne bilmiyorum orta okul filansa liseyi burda okuması güzel olur Türkiye’de üniversite okuması ve iyi bölüm kazanması kolay olur daha sonra gelsinler deseniz aile birleşimi için onları getirmek için yine masraf yapacaksınız 3 5 sene sürecek vatandaşlık alınca getireyim deseniz 1 2 sene sürer tekrar onların Greencard süreci olacak ve vatandaşlık süreci 10 sene olacak Bang Kong daha uygun olabilir Hong konga göre Hong kongta Airnb tutarak ve Türkiye’den gıda getirerek evde yemek yaparak masraflar yarı yarıya düşer greencardı alınca hemen gelerek ilk 6 ay siz önden girersiniz 6 ay içerisinde ev tutnak kredi puanı oluşması çok zor bir süreç bu süreçi atlatınca para yapıp ailenizi Amerika’ya getirirsiniz tabi süreç biraz yorucu olacak yada tek Amerika hayatını yaşıyacaksınız oda zor keşke getirseydim diyecekseniz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |