DV2026 Sohbet Odası
-
DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sorunuzu sorabilirsiniz.
-
@lulzsec bir senelik ücretsiz izin alın. Meslekten istifa etmeden bu hakkınızı kullanın.
-
merhabalar, vize bültenine B)DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY FOR THE MONTH OF MAY) başlığı altında baktıgımda europe kısmı için sıralama 16.000 gösteriyor.benım sıralamam 14.000 lerde dosya numarama aktif mi oluyor? aktif olup olmadıgını nereden görebilirim?
-
@bukomecra Merhaba, sorularınızı aşağıdaki linkten yazmalısınız.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/
-
Herkese selamlar ;
2026 sohbet odasına sohbet tadında bir iki kelam etmek istiyorum.
Geçtiğimiz yıl eşim ve 5 yaşındaki kızımızla Amerika’ya yerleşme kararı aldık, bu karardaki motivasyonumuzun kaynağı sadece minik bebeğimizin geleceği ve eğitim hayatı. Bulunduğumuz dönem içinde maalesef ülkemizde çocuğumuza bizim istediğimiz düzeyde kaliteli bir eğitim imkanı sağlayamadığımızı anladık ve turist vizesiyle Amerika’ya gidip E-2 statüsü ile kalmayı planlıyorduk, fakat E-2 vizesi ile gittiğimizde uzun süre ülkemize dönemeyeceğimizi öğrendiğimizde bu dikitden vazgeçip küçük bir ihtimal plan Green Card çekilişine katılalım dedik, eşim ve kendi adıma çekilişe katıldık, Mayıs başında önce sonuçlara bakarken önce kendi sorgulamamı yaptım, HBNS iletisini görünce olmadı dedik, eşimin sonucuna baktığımızda uzun paragraflardan oluşan yazıyı görünce pek anlam veremedim önce güncel sokak ingilzcemle anlamaya çalıştım, “randomly selected” cümlesini çeviri yapıp emin olmak istedik, evet ilk defa başvurmuştuk ve eşim Green card talihlisi olmuştu.
O zamana kadar yeşilkart forumdan hiç haberim yoktu, sağolsun Amerika’ya gitmek iiçin epey mesai harcayan bir yakın arkadaşım bana yeşilkart forum’u önerdi ki iyii ki de önermiş, yoksa danışmanlarla görüşenlere başlamıştık bile… ama gördük ki yeşilkart forum danışmanların da danışmaları gereken bir platform olmuş bile, ilk günden beri takipteyiz, ve tüm süreç ile ilgili herşeyi buradan öğrendik ve de öğrenmeye, takip etmeye devam ediyoruz.
Bu nedenle burada deneyimleri ile bizlere ışık tutan herkesin yolu aydınlık olsun ve süreçleri devam eden herkese başarılar ve kolaylıklar diliyorum, forumda emeği geçen herkese sonsuz saygı ve selamlarımızı sunuyoruz . -
@Aslan-3 Hayırlı olsun, excel listesine de kaydınızı yaparmısınız, teşekkürler.
-
Çok teşekkür ederiz,
Exel tablosuna yaklaşık 10 gün önce bilgilerimizi girdik, duruyor olması lazım . -
@Aslan-3 aslan-3 ismiyle aratınca göremediler muhtemelen, aslan olarak kayıtlısınız evet.
-
Arkadaşlar ABD'deki son olaylar hakkında ne düşünüyorsunuz
-
@swadze O kadar uğraşıp emek verip, heves edip gitmek istediğimiz yerleri, bu şekilde görünce, insan tedirgin oluyor.
-
Bu sene current olma sıralamalarının çok iyi gitmemesi, Trump sonrası ABD'de ki göçmelnlere bakış ve iç karışıklıklar açıkçası biz DV26 talihlileri için en az 1 yıllık br bekleme süresi varken (özellikle benim gibi 24k sıralaması için) karamsarlık oluşturmuyor değil. İnşallah herşey yolunda gider de o tünelin ucundaki aydınlığa adım atabiliriz.
-
@swadze bende 14K dayım dosya ne zaman current olur sence
-
@Nebleux onların derdi yasa dışı göçmenlerle bizi bağlayan bir durum yok. nasıl ki biz de burada suriyelilerden, afganlardan ve diğerlerinden memnun değilsek onlar da aynı şekilde sıkıntı yaşıyorlar. sonuçta yasal olmayan bu insanlar ülkelerin sırtında bir kambur ve tüm halka mali yük.
umutsuz olmayın, herşey çok güzel olacak
-
@elbruz Ağustos 2025 mülakatları için yayımlanan vize bülteni 22k olduğu için ruhum daralmıştı. Yorumunuz beni mutlu etti açıkçası. GC'yi gerçekten gönülden isteyen, uğraşan ve emek veren herkes umarım alır ve hayalini kurduğu hayatı yaşayabilir.
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
artık heyecanlar tükenmeye başlamışken, yaşımız da geçiyor artık, çıkmaz canım artık, bu sefer de mi gol değil bee derken :)
çıktı galiba, ben tekrar gidip bir bakayım, sonra da gelip imzamı editleyeyim..
Herkes hakkında da hayırlısı bu arada:)Forumun eski üyelerine çıktığını görmek harika, sizin adınıza çok sevindim. Bu kadar yıl başvurduktan sonra küçük bir dosya numarasıyla kazanmanız gerçekten büyük bir şans. Vizenizi sorunsuzca almanızı dilerim, şimdiden hayırlı olsun🌸
-
@Serapp Serap Hanım, çok incesiniz, çok teşekkürler 😊 Sabrın sonu selamet olacak inşallah. Alabilecek maksimum sayıda üyemizle birlikte alalım inşallah vizemizi, o zaman daha mutlu olacağız 😊
-
@demetdemirsf dosyanızı taşıdıysanız daralmak için hiç bir sebep yok. bundan sonra bol takip ve mülakat deneyimi okuma artık. bir de eğer senato kararını yanlış anlamadıysam, bundan sonraki GC başvuruları için 250 USD ödeme isteyecekler. Bu durumda özellikle Afrika başta olmak üzere bir çok talihli mülakatlara gidemeyecek. Bu da (benim şahsi görüşüm) CN si yüksek olanların şansını artıracaktır diye düşünüyorum.
içinizi ferah tutun ve takip etmeye devam edin. ne zaman olduğu önemli değil 30 Eylül 2026 ya kadar vaktiniz olacak. yeter ki o mülakat tarihi gelsin.
-
@elbruz hadi inşallah
-
@Murat-Dündar bir önceki sene 30k görmüş sistem. bu sene temmuz için 22k cutoff oldu. ben sizlerin cn leri için umutluyum. hele yanlış anlaşılma yoksa ve işin içine bu ücretler de girerse bence şansınız oldukça yüksek
-
Geçen sene açıklanan ilk bültende hangi numaralar current olmuştu EU için
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum