Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @bravist

Çok teşekkür ederiz,
    Exel tablosuna yaklaşık 10 gün önce bilgilerimizi girdik, duruyor olması lazım .

• ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3 aslan-3 ismiyle aratınca göremediler muhtemelen, aslan olarak kayıtlısınız evet.

• Arkadaşlar ABD'deki son olaylar hakkında ne düşünüyorsunuz

• @swadze O kadar uğraşıp emek verip, heves edip gitmek istediğimiz yerleri, bu şekilde görünce, insan tedirgin oluyor.

• Bu sene current olma sıralamalarının çok iyi gitmemesi, Trump sonrası ABD'de ki göçmelnlere bakış ve iç karışıklıklar açıkçası biz DV26 talihlileri için en az 1 yıllık br bekleme süresi varken (özellikle benim gibi 24k sıralaması için) karamsarlık oluşturmuyor değil. İnşallah herşey yolunda gider de o tünelin ucundaki aydınlığa adım atabiliriz.

• @swadze bende 14K dayım dosya ne zaman current olur sence

• @Nebleux onların derdi yasa dışı göçmenlerle bizi bağlayan bir durum yok. nasıl ki biz de burada suriyelilerden, afganlardan ve diğerlerinden memnun değilsek onlar da aynı şekilde sıkıntı yaşıyorlar. sonuçta yasal olmayan bu insanlar ülkelerin sırtında bir kambur ve tüm halka mali yük.

umutsuz olmayın, herşey çok güzel olacak

• @elbruz Ağustos 2025 mülakatları için yayımlanan vize bülteni 22k olduğu için ruhum daralmıştı. Yorumunuz beni mutlu etti açıkçası. GC'yi gerçekten gönülden isteyen, uğraşan ve emek veren herkes umarım alır ve hayalini kurduğu hayatı yaşayabilir.

• ⭐⭐⭐⭐

@aysegul, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

artık heyecanlar tükenmeye başlamışken, yaşımız da geçiyor artık, çıkmaz canım artık, bu sefer de mi gol değil bee derken 🙂
    çıktı galiba, ben tekrar gidip bir bakayım, sonra da gelip imzamı editleyeyim..
    Herkes hakkında da hayırlısı bu arada:)

Forumun eski üyelerine çıktığını görmek harika, sizin adınıza çok sevindim. Bu kadar yıl başvurduktan sonra küçük bir dosya numarasıyla kazanmanız gerçekten büyük bir şans. Vizenizi sorunsuzca almanızı dilerim, şimdiden hayırlı olsun🌸

• ⭐⭐⭐⭐

@Serapp Serap Hanım, çok incesiniz, çok teşekkürler 😊 Sabrın sonu selamet olacak inşallah. Alabilecek maksimum sayıda üyemizle birlikte alalım inşallah vizemizi, o zaman daha mutlu olacağız 😊

• @demetdemirsf dosyanızı taşıdıysanız daralmak için hiç bir sebep yok. bundan sonra bol takip ve mülakat deneyimi okuma artık. bir de eğer senato kararını yanlış anlamadıysam, bundan sonraki GC başvuruları için 250 USD ödeme isteyecekler. Bu durumda özellikle Afrika başta olmak üzere bir çok talihli mülakatlara gidemeyecek. Bu da (benim şahsi görüşüm) CN si yüksek olanların şansını artıracaktır diye düşünüyorum.

içinizi ferah tutun ve takip etmeye devam edin. ne zaman olduğu önemli değil 30 Eylül 2026 ya kadar vaktiniz olacak. yeter ki o mülakat tarihi gelsin.

• @elbruz hadi inşallah

• @Murat-Dündar bir önceki sene 30k görmüş sistem. bu sene temmuz için 22k cutoff oldu. ben sizlerin cn leri için umutluyum. hele yanlış anlaşılma yoksa ve işin içine bu ücretler de girerse bence şansınız oldukça yüksek

• Geçen sene açıklanan ilk bültende hangi numaralar current olmuştu EU için

• ⭐⭐⭐⭐

@onurfenci dv2025 için soruyorsanız 6.000 idi.

• Merhabalar iyi günler dilerim, Güncel İran-İsrail olayi iyice gerilmeye ve diplomatik sonuça ulaşılmazsa başka ülkerinde işin icine giricegi belli. Böyle bir durumda DV2026 nasil sekillenir geçmişe donuk bir ornek vs var mi fikirlerinizi merak ediyorum.

• Selamlar forumda yeniyim doğru yere yazıyorumdur umarım. Excel'e giriş yaptım. 2 sorum var cevaplarsanız sevinirim:

1. Bu yazılarınızın altındaki şablonu nasıl yapıyorsunuz? yani DS-260 Gonderimi: gg/aa/yyyy, Vize Mulakati gg/aa/yyyy ... vs yazan kısım nereden yapılıyor?
    2. CN numaram 8XXX, Yeşil pasaportum var çoğu ülkeye vize istemiyor, dosyamı taşımak istiyorum VIYANA veya HongKong dışında avrupada bir yere taşısam daha iyi mi olur? Direk KCC ye mail atabiliyorum sanırım şuan en kısa sürede karar vermek istiyorum, hangi ülkeye taşımalıyım sizce? forumda ülke önerileri vs göremedim?
  • ⭐⭐⭐⭐

@DunyaVatandasi

Imzanizi aşağıdaki konu başlığındaki bilgileri takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Mülakat alabilme şansınız ile ilgili sorduğunuz sorunun cevabı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başligindaki paylaşımlardan bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu başlığın 4.iletisini okumanız faydanıza olacaktır.

• Amerika Iran savasina girerse Konsolosluklar kapanir mi?

Merhaba arkadaslar durum malum Irana savas olacak,sizce konsolosluklar ve vize randevulari tum dunyada kapatilir mi ulke savasa girdigi icin? 2003 2001 tecrubeleri olan degerli uyelerimiz o donemki sureci anlatirsa muhtesem olur.Herkes umarim biran once vizelerini alir.

• Merhaba biz başvuru için biraz geç kaldık greencard başvurusu onaylamış bilmiyorduk. Şimdi söyle bir sıkıntımız oldu eşimin başvurusu onaylanmış ama İSİM-KIZLIKSOYİSİM-EVLİLİKSOYİSİM sıralaması yerine İSİM-EVLİLİKSOYİSİM-KIZLIKSOYİSİM olarak sıralamayı görüyoruz. Muhtemelen başvuru sırasında bizde bir hata oldu veya sistemsel bir hatadan kaynaklı eşimin soyadı sıralamsında hata var. Burda DS-260 formunda hangi sistemde devam etmeliyiz ? Çok teşekkürler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |