Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @okokok hadi hayırlısı inşallah umarım hakkınızda en güzeli olur vizemizi kolaylıkla alırsınız

• @umarimarmy vallahi insan olarak eziyet çekmek zorundasın burada kaldığın sürece ne gençle ne gayle suyla alakası yok kadın olarak zor çocuk olarak zor yani artık insan olarak paran varsa bir tarafsan eziyet Çekmezsin çark hep senden yana döner ama paran yoksa bir taraftan değilsen eziyetin de dramın da alasını çekersin ne diyeyim cehalet işi bu noktalara kadar getirdi işte ne diyim en çok da bu yüzden gitmek istiyorum işte artık

• ⭐⭐

başvuru dönemi geldiğinde sırf youtube'a içerik olsun diye videosunu çekip başvuruyu sallamasyon doldurup submit butonuna basan var. sahte başvuru yapan videolara denk geldim. spam sahte aklınıza ne gelirse bir sürü başvuru. yani önlem yok caydırıcılık yok. elimizden bir şey gelmez. bizlerde birer katılımcıyız. başvurunun önü açık amerika hükümeti önlem alana kadar böyle.

• 5.basvurusum maalesef 2× hnbs

• 2.basvurumuz eşimle olmadı malesef yine

• 2018 den beri.. malesef yine olmadı.

• @cgokhan Pasaport edinmesi zor ama Amerika'ya gelmesi hayat kurması kolay mı oluyo çok saçma kalkması , pasaport çıkaramayan adam muayene parası uçak parası orda 4 - 5 ay geçinme parası nasıl bulucak , şimdi birikimi vardır arabası evi vardır diyenler olucak arabası evi birikimi olan insan pasaport cikarttimi birşeyden eksilmez.

• DV2023, DV2024, DV2025 ve son olarak da DV2026... Dört kez başvurdum, ne yazık ki şans benden yana değildi. Dördü geride bırakırken ekim ayında beşinciyi bekliyor olacağım, hiçbir şey için geç değil- aynı zamanda J1 Internship ve H1B gibi vize türlerini de araştırmaya, bunlara yönelik çalışmalarda bulunmaya başladım naçizane tavsiyem sizler de lütfen yalnızca bu çekilişe bel bağlamayın ve yetkinlikleriniz dahilinde diğer fırsatları da göz önünde bulundurun değerli arkadaşlar.

Şimdiden yeni dönem için herkese bol şans diliyorum, her şey gönlünüzce olsun.

Sevgilerimle.

• 6 başvuru mokoko 7. Bekliyorum kaldırılmadığı sürece başvurmaya devam edeceğim. Gc başvurusu yapmak ve beklemek hobi gibi bişey oldu artık

• @JesusLord
    Senede minimum 2 günü tamamen dolduran, kaydolurken ve daha sonrasındaki en fazla belki 1 güne hayalleri koyarsın, çıkmadığı da 1 gün hüzünle kapatan, totalde de 3-4 günlük bir aktivite...

• Kaç yıl oldu bende bilmiyorum , bir şekilde yinede başvur yapıyorum ama belki bir gün neden olmasın .

• Asıl mevzu greencard çıktıktan sonra başlıyor....

• @canoguz, içinde söyledi: Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?

Asıl mevzu greencard çıktıktan sonra başlıyor....

Kesinlikle dostum ama artık gc olacak gibi değil yatırımcı vizesi kovalamak lazım ...

Artık umudum yok yatırımcı vizesi kovalamak lazım ...Başka carede görmüyorum .

en 80 bin dolardan başlıyor büyük para ama bakalım 5 yıla kadar olacak işalllah.

Şu emeklilik işini hallettikten sonra.

• @serkanist Kanada vizeniz kaç yıllık❓Bana uzun süre verilmedi😞

• @Mirage-0, içinde söyledi: Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?

@serkanist Kanada vizeniz kaç yıllık❓Bana uzun süre verilmedi😞

Dostum bana ilk verişte 5 yıllık verdiler ama ben kullanamadım usa vizesi olanlar mulakatsız alıyordu o dönemde şuan nedir bilmiyorum çok değişti vallahi.

• @sinatra35 merhaba, gönderimi beğenmişsiniz umarım soruma da cevap verirsiniz😉Case Number neye göre veriliyor, geç başvurup da numarası küçük olanlar var da merak ettim. Bir de hangi aşıların olması gerekiyor mülakat öncesi❓Şimdiden teşekkürümü edeyim de okuyup cevap yazmama gibi bir durum olmasın😉

• @Mirage-0 Ben yukarıdaki iletimde çekilişin "tamamen" rastlantısal olmadığı ile ilgili bir teorimi dillendirdim, doğruluğunu %100 ispatlayamasam da matematik ve istatistik dağılıma aykırı durumlardan bahsettim. Case no.ların dağılımında rastgelelikte bir aykırılık gözlemlemedim, tamamıyla rastgele muhtemelen.

Antikor testi yapıldıktan sonra, gerekli eksik aşıların yapılması meselesi öncelikle daha uygun bir maliyet sağlaması, ve bir çok aşının anda yapılmamasını sağlayıp alerjik/otoimmün reaksiyonları önlemesi amaçlı. TR'de (Ankara) mülakat alanlar için geçerli değil.

Sizin Case Number yüksek bir numara. Dosyanızı hiç vakit kaybetmeden eğer yeşil pasaportunuz veya uzun süreli Schengen vizeniz varsa Viyana'ya, yoksa Hong Kong'a (veya Bangkok'a) taşımanızı şiddetle öneririm. Sonrasında da vakit bulunca imzanızda mülakat yerinizi güncellersiniz.

DV sürecinizle ilgili sorularınızı, bir DV2026 kazananı olarak "DV2026 Aşamaları" başlığında sormanız gerekiyor.

Bol Şans

• @sinatra35 yazdıklarınızı okuyorum, sıkmayan bir yazı tarzı🧿 Cevap için teşekkür ederim, yeşil pasaportluyum ama dosya taşıma işini anlamadığım için okuyup anlamaya çalışıyorum🙄

• DV23,DV24,DV25,DV26 Toplam 4 sene katıldım. hiçbirini kazanamadım. Şansımın dönmesiyle Eş vizesine hak kazandım burdan sonrası için green card başvurmayacağım.

Sadece küçük kardeşim için başvurucağım belki gelecekte benim başaramadığım onun şansına olur diye umut ederek.

Belki benim içimde ukte kalan çekiliş hayali onun gerçeği olur diyelim...

• Arkadaşlar bazen çıkmaması, çıkmasından daha hayırlı olabiliyor, imzamda göründüğü üzere.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |