Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba size bir sorum olacak internet uzerinden arastirdim fakat kafam cok karisik dun amerikan vatandaslik mulakatina girdim sorulari gectim fakat evlilik yolu ile vatandaslik alacagim icin memur esimle olan evliligimizin gecerliligi icin olan evraklarin eksik oldugunu soyledi ben calisiyorum esimi sigortamda gosterdim esimle ortak banka hesabimiz telefon ve elektrik faturalarimiz var beraber fotograflarimiz var memur vergi ve kira sozlesmesi eklememizi istedi kaldigimiz evde anlasmamiz esimin abisi adina bizim kontratimiz yok vergi icin ise esim muhasebeci beraber gonderile verginin daha fazla odeme olacagi icin beraber vergi talebinde bulunmadik memur 3 yil gecmis daha fazla kanit istiyorym dedi

• Muslu Law Firm

@aysagroglu, içinde söyledi: N400 Başvurusu ve evlilik kanıtları

Merhaba size bir sorum olacak internet uzerinden arastirdim fakat kafam cok karisik dun amerikan vatandaslik mulakatina girdim sorulari gectim fakat evlilik yolu ile vatandaslik alacagim icin memur esimle olan evliligimizin gecerliligi icin olan evraklarin eksik oldugunu soyledi ben calisiyorum esimi sigortamda gosterdim esimle ortak banka hesabimiz telefon ve elektrik faturalarimiz var beraber fotograflarimiz var memur vergi ve kira sozlesmesi eklememizi istedi kaldigimiz evde anlasmamiz esimin abisi adina bizim kontratimiz yok vergi icin ise esim muhasebeci beraber gonderile verginin daha fazla odeme olacagi icin beraber vergi talebinde bulunmadik memur 3 yil gecmis daha fazla kanit istiyorym dedi

Sayin @aysagroglu, eger bes yili beklemek istemiyorsaniz evlilik ile ilgili belge ve bilgileri gostermeniz gerekecektir. Bunun arasinda en onemlileri, vergi (married demesi gerekir, filing jointly veya separately olabilir) ve gecmise yonelik duzeltilebilir, ve beraber oturma durumudur. Esinizin ablasi ile sizin aranizda anlasma yapabilirsiniz. Ancak bu yetismeyecektir, cunku esinizi ablasi ailedendir. Cocuk durumu da en onemli kanitlardan sayilir. Bunlari gostermeden anlattiginiz durumda vatandasligi almaniz cok zor olacaktir.

• @aysagroglu, içinde söyledi: N400 Başvurusu ve evlilik kanıtları

Merhaba size bir sorum olacak internet uzerinden arastirdim fakat kafam cok karisik dun amerikan vatandaslik mulakatina girdim sorulari gectim fakat evlilik yolu ile vatandaslik alacagim icin memur esimle olan evliligimizin gecerliligi icin olan evraklarin eksik oldugunu soyledi ben calisiyorum esimi sigortamda gosterdim esimle ortak banka hesabimiz telefon ve elektrik faturalarimiz var beraber fotograflarimiz var memur vergi ve kira sozlesmesi eklememizi istedi kaldigimiz evde anlasmamiz esimin abisi adina bizim kontratimiz yok vergi icin ise esim muhasebeci beraber gonderile verginin daha fazla odeme olacagi icin beraber vergi talebinde bulunmadik memur 3 yil gecmis daha fazla kanit istiyorym dedi

Kira sozlemeniz yok, ortak vergi bildiriminiz yok. USCIS icin en onemli iki belgenin ikisi de yok. Haliyle suphe cekmis. ortak faturalar ana delil olarak kabul edilmiyor. Cocuk da yok.
    Ortak banka hesabiniz aktif ise, kira odemelerinizi bu hesaptan yapiyorsaniz o zaman izah etmeyi deneyebilirsiniz.

• Merhaba tesekkur ederim yanitlariniz icin kira sozlesmesini duzenledik vergilerimizide durumu izah edip sisteme yukledik ayni gun sabah onay aldik aksama dogru oath ceremony icin 14 temmuza gun aldim tesekkur ederiz yardimlariniz icin

• Muslu Law Firm

@aysagroglu, içinde söyledi: N400 Başvurusu ve evlilik kanıtları

Merhaba tesekkur ederim yanitlariniz icin kira sozlesmesini duzenledik vergilerimizide durumu izah edip sisteme yukledik ayni gun sabah onay aldik aksama dogru oath ceremony icin 14 temmuza gun aldim tesekkur ederiz yardimlariniz icin

Sayin @aysagroglu, tebrikler. Sizin adiniza cok sevindim. Vatandaslik en cok yardimci oldugumuz ve cok basarili oldugumuz alanlardan biridir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |