Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @onuru bey acaba siz bu siteyi okuyabiliyor musunuz : https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html

2025 verileri bizim için geçerli olan veriler değil mi?

• ⭐⭐

@kemal85 sizin doneminizin verileri 1 ocak 2026 ile yayinlanacak. Buradaki veriler dv25 in verileri. Tabi ornek olmasi acisindan bakabilirsiniz.

• @onuru bey solda tabloda total kısmında yazan rakam ve parantez içinde bir rakam var, misal 1500(990) gibi, ben bunu 1500 kişi ile görüşme olmuş ve 990 kişi onay almış diye yorumladım, bu mantık doğrumu ve sağda ki grafikte ise çağırılan kişilerin case no dağılımı olarak yorumladım. Ne dersiniz?

• ⭐⭐

@kemal85 yorum yaptiginiz gorseli paylasabilir misiniz? Genelde parantez icinde olan sayilar vize sayisi ustunde yer alan rakamlarda total vizeleri ima ediyor. Diyelim ki, 3 kisilik bir aileye cikmis olsun. Bu aileye bir adet cn veriliyor fakat vize olarak 3 adet vize kullaniliyor. Parantez icindeki rakam bir, ustteki rakamda 3 oluyor. Umarim anlatabilmisimdir.

• ⭐⭐⭐⭐

@kemal85

1.500 sayısı toplam vize alan kişi sayısı (yetişkin, çocuk, bebek fark etmeksizin), 990 kişi ise dosya sayısı (CN).

Misal olarak verdiğiniz 1.500/990= 1.51 bu sayıda dosya başına düşen kişi sayısıni bulabilirsiniz.

• @mertq görüyor ve artırıyorum.

Pasaport + 100 dolar + C1 dil yeterliliği + Abd tarih testinden en az 70 puan + 50 barfiks, 50 şınav, 50 mekik + The Star-Spangled Banner‘ı ezber + mülakatta rastgele eyalet kısaltmalarını sorsun konsolos özel olarak. Bunları yapamayan, bilemeyen elensin. Ayrıca kilo sınırlaması da gelsin 😂😂

• ⭐⭐

Valla değil 10 bin 50 bin oldu desinler 1 ay soğan ekmek yerim o parayı gene de veririm.

• @onuru sanırım bahsettiğim konu @ATS16 nin de dediği gibi. Gürcistan için de bu grafik de 18000 üstünden görüşme olduğunu anladım ve bu sebeple seçtim ve ayrıca artık dosya için dijital evrak olayı isteniyor yani umuyorum ki ikamet istenmez.

alt metni
    imgBB ekran resmi

• @elektra, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@mertq görüyor ve artırıyorum.

Pasaport + 100 dolar + C1 dil yeterliliği + Abd tarih testinden en az 70 puan + 50 barfiks, 50 şınav, 50 mekik + The Star-Spangled Banner‘ı ezber + mülakatta rastgele eyalet kısaltmalarını sorsun konsolos özel olarak. Bunları yapamayan, bilemeyen elensin. Ayrıca kilo sınırlaması da gelsin 😂😂

oldu olacak GC no açık arttırma ile satılsın parası olan alsın ne bu fakirlik... (Parası olan arkadaşlar lütfen yatırımcı vizesine başvursun boşuna loto da slot tutmasın hatta parası olan "vegas slot makinesi vizesi" var mı onu araştırsın ve öyle gitsin)

The Star-Spangled Banner(Ameika'nın İzmir maşı gibi bişey mi 😃 )

• ⭐⭐

@kemal85 su sekilde aciklayayim, 1 olarak isaretlediginiz yer toplam kisi sayisi, 2 nolu isaretlediginiz yer dosya sayisi. 3 nolu isaretlediginiz yerde cn ler oluyor yani en son tiflis konsoloslugunun verdigi mulakatlari gosteriyor. Yani 18000 gorusme degil sadece 2 nolu yerdeki kadar gorusme olmus.

• @Atlantis00 böyle yüksek bir ücret gelirse başvurular yarıya değil; 5te 1e, 10da 1e düşer diye bekliyorum Avrupa kıtasında. Bu da çekilişi kazanma ihtimalini %0.5, %1 civarında n %5 ile %10 civarlarına taşır. Ama tabii ki kahin değilim. 👼

• @mertq 4b47a139-568e-4b51-8605-55295c1a6cfa-{07555601-818C-48EC-B2B2-6883EF957AFF}.png Dislike atan arkadaşların kellesini istiyorum.

• @kemal85 Tekrardan hayırlı olsun hocam bu arada. Umarım sağ salim vizenizi alır güzel bir hayata başlarsınız.

• @elektra ahahha, Bence de olmalı. Forum olarak imza toplayalım. 😃

• @mertq, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@kemal85 Tekrardan hayırlı olsun hocam bu arada. Umarım sağ salim vizenizi alır güzel bir hayata başlarsınız.

Önümüz sene hepinize çıksın da bu telaşı sizde yaşayın... 😛 (İyi dileğin için sağol)

• @kemal85 Allah'ın izniyle inşallah 😃 paramı motor alıp ona mı harcasam diyorum ya da çekiliş umuduyla biriktirsem mi onu düşünüyorum. Yeter ki çekiliş çıksın böbreği bile veririm 😃

• ⭐⭐

@sinatra35 adil dürüst başvurular olur. böylece gerçekten gitmek isteyip, başvuranların önü engellenmemiş olur.

• @mertq, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@kemal85 Allah'ın izniyle inşallah 😃 paramı motor alıp ona mı harcasam diyorum ya da çekiliş umuduyla biriktirsem mi onu düşünüyorum. Yeter ki çekiliş çıksın böbreği bile veririm 😃

Bende belli miktar tutuyordum çıkar diye, gittim o paradan harcama yaptım loto çıktı, nasıl sinirim bozuldu anlatamam. 🙂 Fakat değerinden kaybetmeyecek bir motora yatırımı düşünebilirsin bence, gerektiğinden de kolayca elden çıkabilen markalar var.

• @kemal85 yaklaşık 200 bin tl masraf yaparım diye düşünüyorum motora. Belki bu mayıs çıkar diye bir çok şeyi almaktan vazgeçtim. duruma göre bakacağım, pulsar alırım belki de.

• kazanamamış olmama rağmen hala heyecanla dv 2026 sohbet odasına giriyorum insanlar ne şanslı diyorum 3 hafta oldu ama hala üzülüyorum doğrusu çıkmamış olmasına daha şimdiden böyleysem seneye kadar ne yapacağım nasıl bekleyeceğim bilemiyorum valla içim hala buruk 😕

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

163

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |