Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@bolcay

DV2025 süreciniz ile ilgili sorularınızı DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerekiyor ve cevapları bu başlıkta mevcut.

Bu aldığınız cevaba rağmen bir şansınız var hala Bangkok’tan mülakat almak için. Yukarıda ilettiğim konu başlığında şu durumda Bangkok’tan nasıl mülakata alabileceğiniz konuşuldu. Bol şans!

• Merhaba arkadaşlar ingilizceyi nasıl öğrenebilirim. Çekilişi kazandık diye heyecanlıyım fakat dili nasıl öğrenebilirim tavsiyeleriniz varmı. Gidince ilk olarak paket dağıtma işlerinde çalışacağım mecbur, dil bilmiyorum diye korkmama gerek varmı

• @Mehmet-Fatih-Aslan Kişiden kişiye göre değişir bir çok farklı öğrenme yöntemi var, İngilizce konusunda şanlıyız çünkü bir çok kelimeye istemeden de olsa günlük hayatımızdan aşinayız, iyi bir çalışma ile 3-4 ay gibi bir sürede hayatınızı idame ettirecek seviyeye gelebilirsiniz

• @Mehmet-Fatih-Aslan Merhaba, Busuu uygulaması var yıllık olarak satın almıştım uygun fiyatlıydı. Günlük konuşma ve genel kalıplar için çok memnun kaldım. YouTube üzerinden de ders olarak a1 başlangıçtan c1 seviyesine kadar videoları mevcut olan Bahar Şahin kanalı (English hotshot) ile çalıştım. Zamanınız kısıtlıysa eğer uygulama ile başlayın derim umarım memnun kalırsınız. Vizenize kavuşmanız dileğiyle.

• Eu bölgesi için 19.000 açıklanmış. Son 10 yılın en düşük seviyesi. Şaka gibi gerçekten büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.

• @Mehmet-Fatih-Aslan kulakligi takip chatgpt ile sohbet edebilirsiniz yolda yururken. en iyi ingilizce ogretmeni bir suredir.

• @selens1907 Teşekkür ederim Duolingo kullanıyordum onuda indiriyorum şimdi.

• @halteran güzel fikirmis, bende konuşacak birini arıyordum 😅

• @Mehmet-Fatih-Aslan hevesmi kaldı abi ya maaştan kısıp dolar alıyorduk İngilizce öğreniyorduk herkese ben yokum seneye diyordun taaki saat 6 da EU 19 bini görene kadar

• @istalin Hiç sorma kardeşim ya, hesaplar yavaştan hareketlensin diye hanımın bileziği satıp dolar aldık, altın ons yükseldi ordanda zarar. Kripto paraların içinden geçtiler Elon abiyle ordanda zarar. Şimdide kaderimizle oynuyorlar, gülüyorum artık sadece. İşçisin sen işçi kal, çalışmaya devam diyorlar. Tamam babacan yine çalışalım ama birazda Amerika'da çalışalım 😅

• @Mehmet-Fatih-Aslan En kötüsü de millete yeşilkart kazandık dedik o kadar, gidemeyince sıra numarası falan bir sürü şey açıklamak zorunda kalacağım böyle olacağını bilsem hiç kimseye bahsetmezdim

• @dogan28 Ona söyleme, buna söyleme herşeyi içinde yaşa, öylede olmuyor ki, insan sevincini paylaşmak istiyor. Valla millete ne diyeceğim umrumda olmaz ozaman, benim efkarım bana yeter. Ama şöyle düşünüp çok üzülmemek gerek, biz elimizden geleni yapıyoruz. Başka kapılar, başka işler deneriz. Hayat herşeye rağmen devam ediyor. Şuan seninle bu muhabbeti yapıyoruz. Belki 3 4 ay sonra Hong Kong ta farklı muhabbetler ediyor olacağız. Umudunu kaybetme.

• @Mehmet-Fatih-Aslan inşallah kardeşim, umarım sürecin sonunu istediğimiz gibi geçiririz de hong kong da muhabbet etmek nasip olur, artık kendimi kandırıyor gibi hissediyorum ama dediğin gibi umudu yıne de kaybetmeyelim, bence 1 ay daha var.

• @dogan28 Sabah araba modeli arastiriyordum ABD de. Şimdi ingilizce calisasim yok. Kaç senedir hayali ile yaşıyoruz. Bekleyip göreceğiz artık.

• "Lan oğlum böyle olmaz"
    adlı parçayı EU 19000 açıklandıktan sonra üzülen arkadaşlara dinlemeleri için paylaşıyorum. Sözlerin bir kısmı şöyle;

Lan oğlum böyle olmaz, olmaz, yapılmaz
    Lan oğlum böyle olmaz
    Bir güzele vuruldun, yanma, yakma
    Lan oğlum böyle yapma
    Sana zibidi diyorlar
    Seni kabul etmiyorlar
    Şimdi daha beter oldun
    Bir öyle, bir böyle, bak oğlum yandın işte
    Lan oğlum böyle olmaz
    Elaleme ne dersin, (elaleme) ne dersin, (elaleme) @dogan28
    Elaleme, elaleme ne dersin
    Senin kadere ne çare?
    Nasıl düştün ki bu hale?
    Biraz bizi dinleseydin
    Böyle olmazdı oğlum kendine yazık ettin
    @istalin @omerko

• @Mehmet-Fatih-Aslan Hocam iyi yanından bakarsak en azından güzel hayaller kurduk, yani bu saatten sonra en olumlu bu sekilde bakabiliyorum, sağlık olsun ne yapalım üzülüyoruz ama elden bir şey gelmiyor.

• @dogan28 dünden beri tüm aileme açıklama yapmaktan bıktım, bir de anlamayıp tekrar tekrar soruyorlar, ve sonunda yani sonuç gidemiyor musun ? E o zaman kazanmamistin yani diyiyorlar.

• @Mehmet-Fatih-Aslan dünden beri resmen yıkıldım, ne yemek yedim ne yüzüm güldü icime kapandım sessizce oturuyorum.

• Hepsini current yapsalar da önümüzdeki bültende rahatlasak 🥹

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |