Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
8.7k 917 437.8k 874

  • The Case Number entered is currently unavailable. Please try again later or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606 -526-7500 7:30 am to 4:00 pm EDT Monday - Friday) for further assistance.'' I cannot login to fill in the DS-260 form. bu hatayı verme sebebi nedir uaşayab var mı


  • @Captan-Levi

    YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

    DV2026 kazananı iseniz sorularınızi sormanız gereken doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • Merhabalar DV 2026 taliplilerindenim. Case number 26** Çekilişe katılırken girdiğim pasaportumun süresi Kasım 2026 da bitiyor. Ds260 formunu doldurmadan önce tekrar pasaportumu yeniletmeliyim ? Ya da çekilişe katılırken ki pasaport bilgilerimle mi ilerlemeyim? Formu gönderdikten sonra yeni pasaport çıkartırsam yeni bilgi ekletmek zor oluyor mu? Mailleşme süreçleri zor mu olur?

  • ⭐⭐

    @fatos17 selamlar,

    YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

    DV2026 kazananı iseniz sorularınızi sormanız gereken doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları


  • Bu ileti silindi!

  • @Ozden-0 hayaller guzeldir , hayal etmeye devam edin elbet bir gun


  • merhaba greencard ajentası ds260 formu ve dosya taşıma işlemi için benden e devlet şifresini istedi napmam lazım


  • @harun-can Para kaptırmayın lütfen. Kolay kazanılmıyor, emek harcıyorsunuz. Burada her şeyin cevabı var, lütfen okuyun, okudukça gelişeceksiniz.

  • ⭐⭐⭐

    @harun-can Bence neden istediğini ona sorun, sonra aldığınız cevabı bize de paylaşın..Burada bilmediğimiz neyi biliyor merak ettim..


  • İş hayatı ve özel hayattaki yoğunluktan sonra bugün itibariyle 1 hafta sonra ds260’ı tamamladım. Çok favori bir sıralamam yok ama dosya taşıma vb. konuları araştırmaya ve süreci başarıyla tamamlamak için elimden geleni yapmaya çalışacağım.

    Burada Ankara dan mülakat alamayacağım kesin. Öncelikle 5 yıllık uzun Schengen vizem olduğu için Avrupa öncelikli dosya taşıma olmazsa Tayland, Hong Kong gibi seçeneklere yöneleceğim.

  • ⭐⭐⭐

    @Nebleux
    Bundan sonra reçeteniz belli...

    *KCC ile Dosyanın Viyana'ya taşınması
    *Forumun güncel takibi (Sevdiğiniz bir içecek eşliğinde)
    *Olabilecek en kısa sürede current olmayı beklemek...
    Sürecinizde başarılar...


  • @harun-can kesinlikle forum dışında başka arayışlara girmeyin, e-devlet şifresi ile dosya taşımanın bir ilgisi yok. Herşey fazlasıyla burda mevcut tek yapmanız ilgili konuyu arama yerine yazmak


  • Bu ileti silindi!


  • @harun-can bu sürecin e devletle hiçbir bağı yok muhtelemen dolandırıcıların ağına düşmüşsünüz, kesinlikle bir bilginizi vermeyin buna case numaranız da dahil. engelleyin geçin


  • @harun-can

    Kişisel bilgilerinizi çalmaya çalışıyor, ilerleyen süreçte sizin adınıza dolandırıcılık faaliyetinde bulunabilir ve içerisine karışmadığınız bir olayda adli suçlu olabilirsiniz.


  • @harun-can acenta, dan*sman felan onlar bilgileri burdan alıyor, umursamıyor, çoğu bişey bilmiyor, sürecinizi baltalarlar, para koparırlar sizden. Ben de bu süreçten geçtim, lütfen sadece forumu okuyun ve sakin olun. Tüm bilgilet burada var, kendi sürecinizi kendiniz daha iyi yönetirsiniz.


  • @Uzuzi Siz Viyana'ya taşımışsınız. Genelde Hong Kong ve Tayland tercihlerini görüyorum vizesiz olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Sizin Viyana tercihinizin sebebi neydi peki?

    Biz de lokasyon değiştireceğiz. Nereyi seçmemiz gerektiğine buna göre karar verelim diyoruz.

    Son olarak Taşımayı bugün yapmayla cutoff gelmeden hemen önce yapmanın arasında gelecek sıra açısından fark var mıdır? Önce taşıyanın sırası önce mi gelir? Merak ettiğim konulardan bir tanesi de bu.


  • Merhabalar 2025 sayfasında hole dosyaları diye bir kavramla karşılaştım. Ne olduğunu bilen var mı acaba?

  • ⭐⭐⭐

    @melda22 Selamlar...
    Talihli dosya numaraları ardışık ilerlememekte aralarında boşluklar bulunmaktadır. Ceac verilerinde bakarsanız her binlik dosya bloğunda boşluk yüzdesini göstermektedir. Matematiksel anlatım ile 1-1000 arasında 1.000 adet dosya yoktur. Burada hole denilen yüzde olmayan dosya numaralarını işaret eder. Örneğin hole yüzdesi %53 olarak gördüğümüz bir binlik blokta 470 dosya olduğu sonucunu çıkarmaktayız. Tabi bu dosyaların alt kırılımları yine yüzdesel olarak at NVC, ready, issued şeklinde görülebilmektdir.
    Ayrıntılar için https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html


Benzer Başlıklar

  • DV2024 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2021 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2019 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

42

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum