Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba
    Kanadada gecici calisma izni ile calisirken bu yilki talihlilerden oldum. Dosya numaram biraz yuksek ama yapay zeka Montreal dan %90+ ihtimalle sira gelecegini soyluyor. Daha once kanada lokasyonundan surec baslatan oldu mu? Tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim. Not: gecerli Abd vizem yok ama buradan vize almak kolay oldugu icin dosya numarama sira gelmeyecekse vize almam daha mi mantikli olur acaba ?

• @poyraz-Korkmaz nutuk atıcak değilim, bir çok kişi aynı durumda, bende aynı durumdayım, çalıştığım halde geçinemiyorum, ailem destek oluyor, elinden geleni yapıcan gerisini de salıcan, konuşmaya kalksam bir sayfa yazarım gerek yok, bir de @celica dediği gibi destek almayı deneyebilirsin.

• @Ahmet-Aslan sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığından sorun

• @Erdi-Gultekin Merhaba sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığından sorun.

• @ari-luli soyledimlerinize katılıyorum. Belirli bir birikimim var. Green kard veyahut hayat güvencesi için dosya taşıma dahil . En sonki isimden eğitim seviyesi dusuk insanların ahlaksiz ve birbirilerinin annesine kufur edecek kadar edepsiz oldukları için ayrıldım . Maddi acidan herhangi bir sorun yok. Gelecek kaygısı sadece atanip 60 70 bin maaş alsam bile kısa sürede mal mulk sahibi olamiyorsb veya çok zorlanıyorsun

• @Murat-4 maalesef … gelecek kaygısı çok kötü birsey . psikolojik destek almak ( antideprasan kullanımı ) gerçekleri değiştirmez ki ama beynini uyusturup Dahada batmana sebep olur. Teşekkür ederim yinede 🙏

• Silindi.

• ⭐⭐⭐⭐

@GRKM

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Sorularınızı sormanız gereken doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐⭐⭐

@Ahmet-Aslan

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Sorularınızı sormanız gereken doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐⭐⭐

@Erdi-Gultekin

Çalışma izninizin biteceği, Kanada’da kalabileceğiniz maksimum kalışınız hangi tarihe kadar?

Sürecini sizin gibi Kanada’da yasal olarak bulunup DV göçmen vizesine kavuşan bir çok talihli var. Arama butonuna Montreal, mülakat, Toronto, Lyndon Mascarenhas gibi anahtar kelimeler girerek geçmiş yılların mülakat deneyimlerine ulaşabilirsiniz.

Yapay zeka değil, forumdaki tecrübelere güvenin zira göçmen vize süreci çaba ve emek isteyen bir süreç. Bol şans!

• @murat46 @emrebu89 beyin deneyiminin mutlaka okuynuz. 2025 yılında sizinle aynı durumda idi yanlış hatırlamıyorsam

• @poyraz-Korkmaz istifa eşiğinde bir öğretmen olarak yeteneklerini keşfet tır otobüs şoförü gibi işler her zaman kazandırır.Amerika daha zor .3 aydır deneyimliyorum.ve istiyorsan bir gün olur.

• @Murat-4 f1 çok araştırdım ama dil sınavı istiyor çoğu okul. dil için özel ders aliyorm şuanda bakalım artık hayırlısı olur umarum dil işini halledersem ailemde sponsor oluruz dediler .

• @sevdemimi nasılsınız? Uber dordash nasıl gidiyor? Dil kursuna uazıldınız mı? Temmz da bende inşallah kesin giriş yapacagım. Bizimde ilk işler gecici olacak inaşllah sizin ilk günlerdeki zorlanmalarınız en aza inmiştir.

• @sevdemimi destekleriniz için teşekkürler . İnsallah umuyorum Birgün olucak

• @akara iyi değil.Başkan tırcılara dil şartı getirdi.henüz kart gelmedi.ciddi işsizlik var.basit işler bile dolu. New Jerseyi tavsiye etmem .mücadele sürüyor.Herkes için hayırlısı olsun.

• @poyraz-Korkmaz daha yaşın çok genç. Önünde uzun bir ömür olacak. İnan bana şu forumdaki çoğu kişi senin geçtiğin bu yollardan geçmiştir

Ben tam 3 yıl işsiz kaldım. Rabbime bin şükür şuan hayal ettiğim bir ortamda, başka bir ülke de çalışıyorum.

Green card tek çıkış yoluymuş gibi şartlarsanız kendinizi sonucu hüsran olur. Yapmayın kendinize bunu.

• Selamlar bu sene ben de greencard talihlilerinden biri oldum. Case number 23xxx.sizce sira bana gelir mi yoksa simdiden dosya tasima yapmali miyim?. Cogu kisi gelmez diyor.hong konga mi gitmem gerekiyor surece tam olarak hakim degilim bilen biri yardimci olursa sevinirim.

• @sevdemimi evet ya New Jersey için aynı şeyleri bende duydum. Phıledalpıa ya gideceğim bende, siz dil kursana kayıt yaptırdınız mı aslında basit şekilde temel cümleleri kapsanız idare edersiniz. Can harmanşah tavsiye ederim siz daha iyi bilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Demohan

Sorunuzun cevabı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları konu başlığının ilk dört iletisinde mevcut. Çaba sarf ederseniz ve süreci iyi takip ederseniz vizenize kavuşabilirsiniz. Uğraşmanız halinde neden olmasın?

O söylediğiniz çoğu kişiye kulak asmayın, hazine değerindeki bu foruma iyi sarılın, vizenizi aldıktan sonra sıra gelmez diyenlere el sallarsınız ABD uçağına binerken kısmet olursa. Bol şans 🍀

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

128

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |