@Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2026 Sohbet Odası
-
Merhaba, eşim Ukrayna vatandaşı eşime green card çıktı malum Ankara yoğun, Ukrayna'da da savaş var işlemlerimizi Moldova elçiliğinden yapabilir miyiz
-
27k sirada Varsova riskli midir? Bu siralardan Varsovadan giren pek goremedim.
-
Selamlar ...
Bucketlist..Sevgili DV2026 talihli dostum- Vize sürecinizin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması,
- DV2026 Excel Tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi,
- DV2026 Green Card Lotosu Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması.
- Dosya taşımayı düşündüğünüz konsolosluklarda yada taşıdıysanız ilgili konsoloslukta gerçekleşmiş mülakat anlatımları için DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığının takip edilmesi.
Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
Sürecinizde başarılar...
-
çıkmadı yine 12 yılıda devirdik..ama denemeye devam.kazanan arkadaşlara tebrik ediyorum
-
Herkese selamlar güzel bir sorum olacaktı. Yeşil pasaportum resmi olarak üniversitem bittiğinde bitecek ve 2026 haziran da bitiyor . Ve üniversite bittikten sonra (greencard ı alabilirsem inşallah) abdye giriş yapmayı düşünüyorum ama yeşilimin süresi bitmiş olacak sizce sorun olur mu? Teşekkürler iyi forumlar
-
dv 2026 ds260 formunu göndermek için en son tarih ne zaman?
-
kazanan tüm arkadaşlara başarılar dilerim. yıllardır başvururum çıkıncada case number ın küçük olacak işte. nasip...kazanamayan arkadaşlar denemeye devam. gördüğünüz gibi çıksada pek ümitlenemiyorsunuz...
-
Herkese merhaba, henüz DS260 formunu doldurmadım. Amerika'ya Green card gönderimi için adres gerekli olduğu yazıyor. Ancak hiç tanıdığımız yok nasıl bir yol izlemeliyiz
-
Azerbaycandan yaziyorum. Greencard kazandim ama Case Numb 27xxx mulakata cagirilma bende Tiflis Gurcistan. Endiselenmeme gerek var mi? Veya dosya tasima isi nasil oluyor? Bilgisi veya deneyimi olan varsa yardimci olabilir mi? Shansimi arttirmak icin ne yapmam gerek?
-
@Orkhan102 , @Ozgeboran , @muhammedali026
Selamlar ...
Bucketlist..
- Vize sürecinizin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması,
- DV2026 Excel Tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi,
- DV2026 Green Card Lotosu Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması.
- Dosya taşımayı düşündüğünüz konsolosluklarda yada taşıdıysanız ilgili konsoloslukta gerçekleşmiş mülakat anlatımları için DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığının takip edilmesi.
Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
Sürecinizde başarılar...
-
Merhabalar benim ablama dv26 çıktı da ama kendisi çifte vatandaş sonradan Türk vatandaşı oldu ondan önce 9 sene kaçak yaşama durumu var ds260 formunda adres kısmına nasıl yazabiliriz mesela o ülkedeki adresini yazsak sorarlar mı bu seneye kadar kaçak kalmışsınız falan diye
-
DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları sorularınızı sormanız gereken doğru konu başlığı.
-
YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları sorularınızı sormanız gereken doğru konu başlığı.
-
Şuan bu sözleri aglayarak yaziyorm evet ağlayarak… 22 yasinda yeni mezun 8 aydır atanamayan hiçbir mal varlığı olmayan ümitlerini tüketmiş gelecek kaygısı tavan yapmış birisi olarak yaziyorm.. green card çekiliş sonucu olumsuz olduğundan beri kendime gelemiyorm. kapana sıkışmış başka çıkış yolu yok gibi hissediyorum. Toplumlumuzun erkeğe yüklediği bazı sorumluluklar ( erkeğin evi arabası olmalı statüsü olmalı yoksa erkek bir hiç ) yüzünden kendimi bir hiç hissediyorum. Ne kadar bilgi birikimi , kültürlü , nezih , farklı kültürleri keşfetmiş ve yurt dışını gezip yeni deneyimler edinmis birisi olsamda bizim toplumumuzda paran varsa insansın. Bu benim canimi çok acıtıyor Ve bunun sorumlusu toplumun kendisi. Bütün umutlarımı yitirdim. Gelecek kaygisi kafamın içinde beynimi tırmalıyor. Elinden bisey gelmez ve bu durum senin kalbini çok acıtır ya işte şuan tam öyleyim. İnsanlardan igrenir hale geldim. İllegal olan hersey normallestiki etik degerlerimizi kaybettik. Toplumda iyi işen yalnızsın. Canım çok yaniyor. Lütfen birisi elimden tutsun ve bana destek olsun.
-
@Ozgeboran bu başlığın ilk iletinde anlatılıyor
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları -
@poyraz-Korkmaz psikiyatriste gidip anti depresan alabilirsiniz her gun baska trajikomik haberle sarsilan bir ulkede boyle nefes almayi deneyebilirsiniz
-
@celica canım acıyor ama güçlüyüm kardeşim ayrıca antidepresana geçici mutluluk verir gerçekleri değiştirmez

-
Başvurumu zaman kaybetmemek adına mevcut pasaportumun bilgileri ile yaptım ancak pasaport sürem şubat 2026 da bitiyor. Nasıl ilerlemem gerekiyor
-
Merhabalar benim ablama dv26 çıktı da ama kendisi çifte vatandaş sonradan Türk vatandaşı oldu ondan önce 9 sene kaçak yaşama durumu var ds260 formunda adres kısmına nasıl yazabiliriz mesela o ülkedeki adresini yazsak sorarlar mı bu seneye kadar kaçak kalmışsınız falan diye
-
@poyraz-Korkmaz merhabalar neler yaşadığınızı az çok tahmin edebiliyorum ancak yaşınızın genç olmasının bir avantajı da var şu andan itibaren bir şeyler için mücadele etmeye başlayabilirsiniz çabalayabilirsiniz diyelim ki Green kart çıktı o zaman da elinizde bir birikimin olması gerekiyordu ki elinizde bir güvencenizin olması gerekiyordu ki gidesiniz öyle değil mi ? o zaman o güvenceyi farklı yöntemler için farklı yollar için kullanabilirsiniz açıkçası ben de Green kart için tamamen hazırlamıştım kendimi bir isim değişikliği sürecinden geçtim onu tamamen Green kartın tarihine göre ayarladım hatta tam cuma günü e-Devlette güncellendi falan filan yaklaşık 1.5 yıllık bir plan yaptım uçak biletine kadar dosya taşımaya kadar her şeyi hazır hazırlamıştım DS 260 formunu da hazırlamıştım hem kendim için hem erkek arkadaşım için ikimizde hazırlamıştım çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için de bir an boşluğa düştüm cumartesi pazar pazartesi hiçbir şey yapamadım diyebilirim neredeyse yani temel ihtiyaçlarını bile gideremedim su falan yemek yerken bile bir gariptim yiyemedim pek zaten ama şu bu gerçek nefes aldığımız sürece mücadeleye devam etmek zorundayız bir şeyleri tutunmak zorundayız şu anki şartlarınızı bilmediğim için belki size göre çok rahat konuşuyor olabilirim ama anladığım kadarıyla Green kartın çıkmaması çekilişin çıkmaması sizi çok olumsuz etkilemiş zaten çıksaydı da bir güvencenİ olması gerekiyordu elinize bir şeylerin olması gerekiyordu ki gc alabilin (ayrıca sonuçlar açıklandıktan sonra birkaç yoruma denk geldim hesapta gösterecek parası yok başvuruyor dosya taşıyacak imkanı yok başvuruyor ya da tam anlamıyla ciddi değil başvuruyor bunların tamamen kul hakkı olduğunu düşünüyorum ve iğrenç olduğunu düşünüyorum tabii ki bana çıkmadığına üzüldüm ama çıkan insanların da bu şekilde pisliklik yapması ayrıca beni çok üzdü çıkmamasından çok bu durum beni üzdü çünkü gerçekten isteyen bir insanım buna göre hazırlık yapan bir insanım buna göre birikim yapan bir insanım buna göre hedeflerine isteklerini erteleyen bir insanım) o yüzden artık olmuşa çare yok olmamışa çare yok deyip bir şeyleri oldurmak için mücadele etmeye devam etmek zorundasınız hele ki ülke şartları bu kadar kötüleşiyorken burada kalmak istemiyorsanız daha da fazla mücadele etmek zorundasınız maalesef zaten mezun da olmuşsunuz okulla ilgili bir derdiniz de yok anladığım kadarıyla o zaman bir an önce araştırmalara başlayıp bunun için belki çalışmalara başlayıp para kazanmaya başlayıp kendinizi geliştirmeye başlayıp alternatif kollar deneyebilirsiniz eğer sağlık olarak bir sıkıntınız yoksa fiziksel olarak bir sıkıntınız yoksa bence şu an sıfır değilsiniz çünkü yasınız çok genç henüz 22 yaşındasınız ve maalesef bu bir gerçek ancak kendiniz kendiniz için bir şeyler yaptığınızda dünya sizin lehinize dönmeye başlar işler sizin faydanız olacak şekilde ilerlemeye başlar o yüzden gerçekten sizinle benzer olmasa da zorlu süreçlerden geçmiş biri olarak tavsiyem şu ki kimseden yardım beklemeyin kimseden size ilaç olmasını beklemeyin siz kendinizin ilacı olacaksınız siz kendinize yardım edebileceksiniz elbette insanların size yardım etmesini hiçbir sorun yok ama o yardımı edebilecek imkanları durumu da neticede siz oluşturursunuz.
Benzer Başlıklar
130
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k