DV2026 Sohbet Odası
-
Bu senede çıkmadı bir 2 kere oldu bu. Morelim bozuk ve 2 ay boyunca amerika ile ilgili bişey görmek istemiyorum

-
@bravist, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Arkadaşlar ds260 formu doldurulurken annemizin kızlık soyadımı yoksa kimlikte yer alan soyadınımı (kimlikte kızlık soyadı yazmıyor) girmeliyiz?
Diğer bir sorumda dosya taşıma maili atmaktansa ilk formu doldururken direkt olarak tayland veya hong kong seçersek sorun olurmu?Burasi sohbet odasi, surecle ilgili sorularinizi su baslikta sormalisiniz. Basligin ilk 4 iletisinde sordugunuz sorularin yanitlarini bulabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları
-
@rezanclz Ankara konsolosluğunun hızlanmasını istiyorum. Gerçekten çok yavaş. Normalde sizin sıra numaranız fena değil ama söz konusu Ankara olunca insan korkuyor.
-
Bu ileti silindi! -
Bu sene de olmadı.. Şu sıralar "Ben değil ABD kaybetti" diyerek gene kendimi avutacağım bir süre
inat değil mi çıkana kadar gireceğim bu lanet olasıca çekilişe.
Bu arada çıkanlara da hayırlı olsun, umarım hayallerinize değer.. -
Varsova hakkinda bir bilgisi olan var mi? Viyana mi daha garantidir Varsova mi sizce?
-
DV2026 kazananı iseniz ve süreç ile ilgili sorularınızı sormanız gereken doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Bu başlıkta sorarak eksik ve yanlış cevap alma ihtimalinizi artırıyorsunuz hem de forum kurallarına aykırı bir durum. Özen gösterirseniz doğru konu başlığında cevapları bulacaksınızdir. Bol şans!
-
Türkiyede yaşıyorum. Yeşil pasaportum var mülakat yerini direkt viyana seçsem bir problem olur mu? Dosya taşıma değil direkt ds260 doldururken mülakat yerini viyana seçeceğim.
-
@vr00 sorularınıza cevap alabilmek için öncelikle sürecinizi imzanıza talımalısınız, sonrasında bu balığın ilk 4 iletisini dikkatle okuyup, halen sorularınız varsa aynı başlıkta sormalısınız. Burası sohbet odası, sorularınıza cevap alamazsınız.
-
Olmadı bee hayaller 2027 ye kaldı...
-
@Aydın-Efe-Bilgin Ankara'da gelme ihtimali yok denebilir bence taşımakla çok iyi yaparsiniz
-
YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
Sorularınızı sormanız gereken doğru konu başlığı ise
DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları -
@Nebleux bende cevap arıyorum. Taşıma yerine formu doldururken direkt mulakat yerini viyana seçmemde bi sakınca var mı acaba
-
@mustafa-berat-taşcı en iyi kaynak burası forumdaki süreçleri detaylıca oku nasıl taşıdıklarını anlayacaksın.
-
Arkadaşlar ds 260 formunu 2 hafta sonra göndersem sıkıntı olur mu CN 19 binlerde dosya taşımayı düşünüyorum bide formda adres işini nasıl hallediyoruz? Cevaplarsanız sevinirim.
-
Evet... DV2026 sürecini ve dördüncü denememi ben de "Has Not Been Selected" ile noktalamış bulunuyorum. Şans, kısmet- bilirsiniz hayatta her şey olacağına varır derler, bir kapı kapanırken ardında ne kadar kapının açılacağını ya da açıldığını bilemeyiz derler. Bir dahaki sefere, DV2027'de görüşmek dileğiyle. Yukarıda takip ettiğim kadarıyla kazanan isimler gördüm, onları gönülden kutluyorum ve süreci en kısa sürede, kolaylıkla tamamlamalarını diliyorum. İnanın kendime çıkmış gibi sevindim, dört gözle önümüzdeki bu bir yıllık süreçte sizlerin heyecanına, sevincine ve tatlı telaşlarına ekran başından eşlik edeceğim.
Bir kez daha, bir kez daha derken artık beşinci kez olacak- bunun yanında kendimce gerek J1 Internship, gerek H1B gibi yollarla da bu hedefe ulaşmaya çalışacağım, yukarıda ister istemez üzüntüyle ve hayal kırıklığıyla olumsuzluğa kapılan ve ümidi kırılan arkadaşlar gördüm, yalnız değilsiniz fakat Amerika macerası yalnız Green Card ile de değil lütfen bunu unutmayın. Herkese bol şans ve esenlikler diliyorum, sağlıcakla kalın.
Sevgilerimle.
-
Bu yilki cekiliste kazanan tum arkadaslari tebrik ederim! Umarim herkes vizelerini sorunsuz alabilirler!!
-
@İlkeruzucek selamlar,
Cekilisle ilgili sorularinizi dv2026 basliginda sormaniz gerekiyor. Ek olarak sorulariniza dogru yanitlar alabilmeniz icinde surecinizi imzaniza tasimaniz gerekiyor. Simdiden bol sanslar.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
-
Ds260 formunu henüz doldurmadım. Pasaportum güncel değil. Formda pasaport kısmını doldurmayıp mülakat zamanı pasaport çıkarttığımda güncellesem zorluk çıkar mı ?
Teşekkürler. -
merhaba öncelikle,bende kazanan talihlilerden biriyim.Case sıram 14k.Benim gibi sıralaması olanlar dosya taşıyacakmış.Benimde amacım bu yönde fakat başta sorum şu; vizesiz olan ülkelerede dosya taşıma için mail atabiliyor muyuz acaba? Atabiliyorsak hangi ülkenin konsolosluğuna atabiliriz? bilen varsa yardımcı olabilir
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum