Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
4.1k 487 202.3k 494

• @hasnotben doğru söylüyorsunuz haklısınız hayırlısı olsun seneye tekrar ümitleneceğiz mecbur

• @rocklee ben bilet bile bakmıştım uçak biletine yani bavul almayı düşünüyordum hatta dedim açıklansın öyle alayım kaç bavulla gidebileceğimi hesaplıyordum orada ne iş yapacağımı hesaplıyordum tepeden tırnağa her şeyi düşünmüştüm hayırlısı olsun bu seneye kaldı inşallah

• 2xHNBS ile sayfada yerimizi alalım.

• DV 2021 Has not been selected
    DV 2022 Has not been selected
    DV 2023 Has not been selected
    DV 2024 Has not been selected
    DV 2025 Has not been selected
    DV 2026 Has not been selected
    DV 2027 en son başvuru olsun:)

• @qizzz, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@rocklee insan kendini plan yapmaktan alıkoyamıyor malesef 🥹 hergün zillow dan girip ev bakarken şimdi bir sene buna ara vermek gerekecek.Kazananların geneli sanırım pek hayal kurup kabaca bir plan yapmiyor.Biz aciklandigi an sayfayi yenile yenile yaparak aninda ogrenmek isterken sonucumuzu,insanlar basvurduklarini bile cok sonra hatirliyor…

Seneye düşük dosya numarası ile kazanırız belki?

• @rocklee insallah 🙏🏻

• Merhabalar
    İngilizcem yetmediği için yıllardır aynı danışmanlık aracılığıyla başvuruda bulunuyorum
    Bu durumun sonucun olumsuz olmasında katkı payı olabilir mi

• @dilamadam Merhaba ingilizce bilgisi gerekmeyen bir olay bu başvuru. Forumda başvurunun Türkçe çeviri yapılmış ve defalarca videosu çekilmiş. Ayrıca Danışmanınızın nasıl yaptığını göremediğimiz için bir şey diyemeyiz.

• Forumdan epeyce uzak kaldığımdan hiç üstelemedim farklı platformlardan da karşıma çıkmadı bu bilgi teşekkür ederim en azından bu bilgiyi edinmiş oldum.

• @dilamadam Rica ederim. Forumun YouTube kanalında bu video var. Yıllar önce çekilmiş ama o zamandan beri hiçbir şey değişmedi. Ekim ayına kadar mutlaka vakıf olur kendiniz halledersiniz
    https://youtu.be/wLogL3z-lLQ?feature=shared

• Her sene bu zamanlar rutinimin bozulmasına üzülüyorum her gün foruma gir son mesajları kontrol et, zillowdan ev kiraları, indead'den maaşlara bak vs vs.
    Kazanan herkese tebrikler ama kazananların bir çoğunun hiç bir şey bilmemesi, çok bilinen şeyleri yanlış bilmelerini görünce istemsizce ben kazanmalıydım dedirtiyor insana, neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık.

• @asariel Hocam bu hissi bu yola baş koyan herkes gibi siz de yaşayacaksınız. Ütopik, teselli veya komik de gibi gelebilir ama krizi fırsata çevirmek gibi düşünebilirsiniz. Bu zamanlar aslında ele geçmeyecek bir fırsat. Neden mi? Şöyle söyleyeyim. Kazanıp da hiçbir hazırlık yokken sadece hayallerimiz ve beklentimiz oraya ayak basmak iken birdenbire dil yapma, dosya taşıma para toplama, orada düzen araştırma ve buradaki düzenimizi bozma vs acele bir sürü karmaşık bir sürecin içine giriyorlar ve hazırlıksız gidiyorlar. Burada iken kazanamadığımız süreci fırsata çevirip bir ajanda tutup her şeyi kalem kalem hazırlamak. Para, düzen hazırlığı dil vs aklınıza ne gelirse.. yapıp hazırlıklı gitmek. Umutsuzluğa kapılma zamanını Tr'de yaşayarak ve hayatın sillesini yiyerek çoktan aştık (ki buralardayız). Toparlanın ve hazırlığa başlayın. Bu sene olmadı diğer sene olmadı sonraki sene ama illa gideceğiz.

• evet yine geldik, hayaller de güzeldi..

• Maalesef "HNBS".

• ⭐⭐⭐

Arkadaşlar yakın bir arkadaşıma ailesinden 7 milyon lira gibi bir para kaldı nakit olarak. Arkadaşım fazlaca anksiyete sahibi bir insan bu yüzden çalışmaktan vs. hep çekiniyor. Bu para ile hiç çalışmasına gerek kalmayacak kadar aylık pasif gelir nasıl elde edebilir acaba? Önerileriniz nedir?

• ⭐⭐

@Atlantis00 eger kripto islerinde vs anliyorsa al-sat yapilabilir, borsa da ayni sekilde. Eger benim gibi anlamiyor ise :) tasinmaz alinip onunla gecinmek olabilir. Yada airbnb tarzinda birsey de yapilabilir alinan tasinmazlar ile.

• ilk başvuru ilk heyecan ve tecrübe oldu bana. DV2027 dogru zamandir insallah.

• @Atlantis00 3.5 a 2 tane daire alsın Bursa'dan versin 20 , 25 den kiraya baksın işine 😀

• ⭐⭐⭐

@onuru Kriptodan hiç anlamıyor :D @Onurfidan galiba en mantıklısı bu gibi. Hatta en kötü iki evden 15-15 bin bile alsa 30 bine kira derdi de olmadığı için rahatça yaşayabilir

• @onuru, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@Atlantis00 eger kripto islerinde vs anliyorsa al-sat yapilabilir, borsa da ayni sekilde. Eger benim gibi anlamiyor ise :) tasinmaz alinip onunla gecinmek olabilir. Yada airbnb tarzinda birsey de yapilabilir alinan tasinmazlar ile.

Kripto da parayi direk sıfırlar. Özellikle sahte ön satişlari yaparak milleti dolandiran çok fazla insan mevcut.

Kripto da kendim belli başli coinlere yatirim yapiyorum. Sui vet vebetter dao nun yeni coini b3tr deep gibi gibi. Kurucu vakıflar sağlam oldugu için yatirim yapiyorum.
    Ve en önemlisi!!!!
    Kesinlikle yatirim tavsiyesi vermiyorum benim yatirdiğim coinlere 5 kuruş yatirmayin. Voltalitesi yüksek coinlerdir ani düşüp yükselir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

34

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k