Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Tekrar buradayiz. Artik ne yapacagimi bilmiyorum umutlar yerle yeksan oldu. Hayat cok garip.

1. yılımda yine kazanamadım ama yılmak yok kazanana kadar her yıl başvuracağım sağlığım el verdikçe. Sadece artık dört gözle beklemeyeceğim Mayıs ayını. Başvurup unutup hayatıma devam edeceğim. Umutla bekleyince çok daha kötü oluyor.

• İlk denemimizdi çıkmadı sağlık olsun
    -----------------------------------------------------------------------------DV2026"HAS NOT BEEN SELECTED"
    DV2027Loading...

• ⭐⭐

Valla hala inanamıyorum çıkmadığına.

10 kere başvurdum birinde bile şans yanımda olmadı.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Chromium Nasip kısmet hocam. Kazanıp gitmeniz sizin için hayırlı değilmiş demek ki. Boşuna canınızı sıkmayın hiç. Sevdiğiniz, yakın olduğunuz insanlarla daha fazla vakit geçirebileceksiniz öyle düşünün. İsrâ Suresi 11. ayet'te diyor ki Allah ''İnsan hayra dua eder gibi şerre dua eder. İnsan çok acelecidir” O yüzden çıkmadı diye üzülmeyin hiç. Allah'a tevekkül edin sırtınız yere gelmez hiçbir zaman 🙂

• @Emre-Kurtulmuş kaçak gocmenler çok olduğu için son 3 yılda 35 bin kişi girmiş Türk vatandaşı olarak yani 50 bine az kalmış

• ⭐⭐

Chatgpt'ye sordum green card kazanma olasılığı nedir derin araştırma yaptırdım.
    bana bunları sundu.
    Ekran görüntüsü 2025-05-04 232124.png Ekran görüntüsü 2025-05-04 232135.png Ekran görüntüsü 2025-05-04 232205.png

çıkması zor olan bir çekiliş. başvur unut. unutamıyorsan gram umutlanmamak lazım sonu belli. bana kızmayın gerçek bu.

linkide paylaşayım. https://chatgpt.com/share/6817cbea-2bb4-8006-90dc-edccfd4a614c

• @diablo_ercan Green Card başvurusu açıldığında Chat-GPT ye soracağım hangi günde başvurayım diye bakalım chatgpt ye göre yapalım bu sefer bende şans yok bari yapay zeka denesin şansı 😃

• ⭐⭐

@randomlyselected çekilişin hilesi yok. olsaydı herkes bu açıktan yararlanırdı 😃

• @diablo_ercan yok hile değil. başvurunun günü önemli bence. evet rastgale seçiliyor ama totem yapıyorum işte. önceden kazananların hangi günde başvurduklarını öğrenip o günde başvuruyordum ama tutmadı. bu sefer yapay zekaya göre devam edicem

• ⭐⭐

@randomlyselected denemekten zarar gelmez. birde bunu deneyelim 😃

• @randomlyselected ben tamamen rastgele bir çekiliş olduğuna inanmıyorum. https://yesilkartforum.com/forum/post/490800

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@sinatra35 Bu arada bence tamamen rastgele bir çekiliş fakat özellikle evli çiftlerde daha erkeğin kazandığını bende görmedim ciddi ciddi hep kadına çıkıyor 😃

• ⭐⭐⭐⭐

@ari-luli yerinizde olsam düzgünce araştırırım forumda bu şekilde başvuranda bir çok kişi var, güvenilir bir firma eşliğinde işlemi başlatırım madem maddi olarak karşılayabileceğinizi düşünüyorsunuz. Çekiliş beklemekle olmuyor ne yazık ki. 3 sene bekleme süreside evet kolay değil ancak çekilişi senelerce beklemekte kolay değil

• @Atlantis00 Çekiliş sonuçta bir yazılım programı ile oluyor ,ne yüklersen o çıkar çekilişte.Benim tahminim belli yaş gruplarına yani genç bireylere daha çok öncelik veriyor yüzdelik olarak .yaş büyüdükçe yüzde olarak daha düşük kontenjan ayrılıyor Bunun yanında erkek bayan yüzdeside ayarlanmıştır. Belki başka kriterlerde ekliyorlardır bu yazılıma.Bundan sonra rastgele seçim olabilir.

• Evet ben de yerimi alayım. Üçüncü için denemeye devam.

• Hepinize tekrar günaydın arkadaşlar. Kahvaltı yapıp işe gideceğim. İş yerine gider gitmez ilk iş forumu açıp bir yandan mülakat tecrübeleri okuyacağım bir yandan da memrise uygulamasını açıp İngilizce öğrenmeye devam edeceğim. Ayrıca Amerika hakkknda araştırma yapmaya devam edeceğim. Umutlarım hala taze enerjim ilk yılki kadar yüksek. Kahverengi dallarda pembe çiçekler açmaya devam ediyorsa umut hala var.

• @Emre-Kurtulmuş evet bende öyle düşünüyorum bakalım artık hayırlısı olsun uzun bir araştırma yapacağım ancak gördüğüm şu ana kadar iki firma var bir yabancı biri eb3 vizesi.com başka alternatif var mı önereceğiniz aralarında kıyas yapabileceğim

• @ari-luli kastettiğiniz yabancı şirket Bdv sanırım. O şirketle süreci yürüten arkadaşlar var. Başta sayın @tufank tan bilgi alabilirsiniz.

• Günaydinlar herkese.Bekleki simdi 1 sene gecsin ve yine sonuclar aciklansin... Beklemek kismi zor...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |