Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Durun İmzaya güncelleme yapayım XD

• @zakaria yasıt sayılırız bende 29 😃 ingilizceyi şimdiden başla hocam geliştirmeye 😃

• @Ekto-Oktan valla durum ona doğru gidiyor. forumda 2003 den beri başvuran kişilerde var. ben gerekli maddiyatı sağladıktan sonra eb3 başvurmayı planlıyorum. artık 3 mü 4 mü 5 sene mi alır bilmiyorum maksimum 5 sene diyelim ama kesin gözüyle gideceğini bildiğin için rahat oluyor insan

• @Kunfeyekun ben sonucuma zaten baktım, kazanan kişiye soru sormuştum

• @Merika bilgisayarı istanbulda unuttum yazınca bakmadınız sanmıştım pardon 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Merika inşallah, sizin için de kalben diliyorum 🙂 çok teşekkür ederim.

• Bu ileti silindi!

• @Kunfeyekun Ama mesajı sonuna kadar okumamışsınız, 6. kez kazanmadım ne hikmetse. o hikmeti çözmeye çalışıyorum bakalım 🙂

• @Kunfeyekun coap ne bilmiyorum da bence ingilizceyi TR de halledip dil sinavini gecip koleje basvurmak daha mantikli. en azindan paraniz cebinizde kalir.

• @Merika evlen evlen 😃

• @lamak-sadla kısmet artık, kazanırsam hiç evlenmem çünkü 🙂

• Kazananların tekrar kazandığını, kazanıpta gitmeyenlerin ya eşine ya kendilerine tekrar çıktığını çok kez gördük, duyduk, yaşadık… Çıkmayıncada 15 kez başvursanda çıkmıyor, eşinle 10 kez başvursanda çıkmıyor, çıkmıyor çıkmıyor 🙂 gerçekten ama gerçekten gitmek isteyen içi yanıp tutuşanlara bu senede resmi kanallardan kendilerine uyan yöntemle farklı vize türüyle başvurmalarını dilerim.

• @Kunfeyekun İngilizcem var çok şükür, 2 ay önce ispanyolca öğrenmeye başladım. Belki yeni bir meslek öğrenmeye başlayacağım lazım olur

• @Merika okudumda hepsini mesajınızdaki hikmeti şimdi anladım 😃

• ⭐⭐⭐⭐

@zakaria o zaman çok tebrikler size de 🙂

• @lamak-sadla coop yanlış yazmısım sertifaka kursları.Kolejlerin fiyatlar cok yüksek ancak dil okulları fiyat olarak uygun ve coopa gecme imkanı var 🙂 yani şöyle problem var şu vizeyi alabilmek bir zorluk gerisi cok kolay geliyor maksat vizeyi alabilmek

• @USA merhaba, imzanızda dv2010 dan beri başvurduğunuzu gördüm. 2016 yılı öncesinde. turist vizesiyle abd gidip orduya katılmayı düşündünüz mü. çünkü öyle yapsaydınız şuan abd de vatandaştınız

• @Kunfeyekun COOP olan programlar dil okulunda olmuyor diye biliyorum sertifika programlarinda oluyor. Onlar icin de universite sarti var not ortalamaniz 4 uzerinden 3 olmali yari donemde.

• @zakaria güzelmiş c2 misin?

• @Merika Evlen sen evlen. 2 yilda vatandassin ohh. miss.

Benzer Başlıklar

• 9899
  • 30813
  • 6
  • 4035
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |