Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
4.1k 487 201.2k 494
  • ⭐⭐⭐

@historian Memnun kaldınız mı peki hocam? Turlar genellikle uçak bileti + oteli ayarlıyor ve gittiğiniz de ister ekstra turlara para ödeyip ister kendiniz geziyorsunuz değil mi? Benim açıkçası istediğim şey bu. Hiç yurtdışı deneyimim olmadığı için otel ve uçağı ayarlasa yeterli tur. Sonrasında ben özgürce gezmek istiyorum açıkçası

• @Atlantis00 evet ekstra turlara ayri para odedik sadece begendiklerimizi sectik bunlardan. Genel olarak memnun kaldik tur grubumuz eglenceliydi. 5 gun Tayland 3 gun Singapur yaptik. Gunduz saat 4e kadar rehberle gezip sonra bizi serbest birakiyordu. Serbest zamanlarda daha rahat guzel oluyor

• "Arkadaşlar kazandım, sonunda oldu." deme umuduyla.

• @T-C-Kubilay-Dikici Öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız için. Baba filmine bayılırım. Palermo'yu yazdım bir kenara :) Turlarda en ürktüğüm konu turu aldıktan sonra vize reddi yiyebilme ya da vize bulamama. Vizeden red yiyeceğimi sanmıyorum çünkü turla gideceğimi göstereceğim ayrıca o sırada evli olmuş olacağım inşallah. Fakat şu an vize randevuları ne durumda hiçbir bilgim yok. Eğer vize sorunu çıkarsa tur ücretinden yüzde 25 kesinti yapıp iade ediyorlarmış

• ⭐⭐⭐

@historian Çok teşekkür ederim hocam :) Tayland öneriyor musunuz peki? Çok gitmek istediğim bir ülke. Özellikle bir iki ada var oraları görmek çok istiyorum

• Şuraya yorumumu park ediyim seneye görüşürüz 🥲

• @Atlantis00 cok cok guzel Phuket’e bayildim. Vizeyle ugrasmak istemiyorsaniz kesin gidin ulke ici fiyatlarda uygun
    alt metni

• @Atlantis00 onuda şöyle bilgi vereyim yapacağınız sigortada vize reddinde %25 muafiyetle iade ediyorlar ama vize randevusu bulamazsanız bu kapsama girmiyor bu yüzden önce randevunuzu alın daha sonra turu satın alın yada turu satın alacaksanızda italya ise yaşadığınız ile göre idata sitesinde randevulara bakın ona göre alın tur olayına kesin vize alırım gözüyle bakmayın turun içeriği de önemli benimde siizn gibi ilk deneyimdi bu yüzden ben gemi turu aldım gemi turuna onay oranı %95 dediler amerika vizesi alırkende gemi turu yapacağım dedim konsolos bana daha önce yaptınız mı dedi evet yaptım ...... yerlere gittim isterseniz gemi biletim ve faturamı verebilirim dedim. gemi turları genellikle çok tercih edilen birşey değil sebebi iptal edildiğinde çok fazla kesintiler oluyor

• ⭐⭐⭐

@historian Hocam peki tam olarak hangi şehri önerirsiniz? Özellikle şuralara git şunu mutlaka yap gibi :)

• @T-C-Kubilay-Dikici Çok güzel bilgiler oldu valla çok teşekkür ederim hocam. İlk deneyimim olacağı için biraz stresli oluyor :D Sizin New york tatilinizi sabırsızlıkla bekliyorum. 1. ağızdan detaylı bilgiler ilaç gibi gelecek :)

• geldik yine buraya bakaldım ama sanırım abd den vazgeçmiş phukete gitmek üzeresiniz, etmeyin. Vazgeçmek yok:)

• Bende yerimi alayım önlerden...

• @kucurizm Vize bülteni açıklandıktan sonra nihai kararı almanızı öneririm yoldaş

• @ilkerkaynar90 Yoldaş ne güzel söylemişsin ağzına sağlık

• Biz Gidene Kadar Sarı Kafa Abd'yi Dağıtmasa Bari.....!

• Ben park ettim, başvurular açılana kadar kış uykusuna yatıyorum

• @ilkerkaynar90 ve diğer forumdaşlar

benim profilimi yorumlayabilir misiniz

Öncelikle yeşil pasaport sahibiyim neredeyse tüm avrupaya giriş çıkışım bulunmakta kimi 1-2 hafta kimi 3 ay kalmalı araba - uçak - tren bütün taşıtlarla seyahat gerçekleştirdim ve seyahatlerim sırasında hiçbir sorun yaşamadım

Sizce artık US vizesine başvurulabilir mi? yeterince destekleyici olur mu? belki bir UK vizesiyle daha destekleyip o şekil başvurulabilir mi?

Görüşleriniz benim için önemli...

Bu lottery benim 2.başvurumdu toplam 4 başvuru yaptım, 2 den sonra alışıyormuş artık insan yenilgiden zevk almaya başlıyorsun, ben daha bu işi lotoya bırakmak istemiyorum sizce hangi vize profiline uyum sağlayabilirim?

Neyse, like attıkça gelir dinlerim

https://open.spotify.com/episode/0xpdN1IB2HztE8MYKRNPkG?si=fdaa41f9e20e49de

• Evet saat 02:09 itibari ile kontrol edebilme şansına eriştik ve kutsal 4 kelimeyi "HNBS" ekranda gördük.
    Şansımızı bir sonraki sene denemek için hayalleri ötelemekten başka çaremiz yok.
    Bu konu başlığına gelip de çıkan bir kimse olacağını düşünmüyorum ama yinede aramızda varsa talihliler bu şanslarını çok iyi kulllansınlar.
    Malum durumlar ortada.

• Son başvurum olması dileğiyle.

• @C0mmander vize mülakatı yapan ülke, oraya iltica başvurusu yapıp yapmama ihtimalinizi ölçerek size vize verir ya da vermez. Sorduğunuz göçmen vizesi ise, seçenlekleriniz paranız varsa yatırımcı vizesi, paranız yoksa o ülke vatandaşı ile evlenip eş üzerinden göçmen vizeyi almaktır. Turist vizesi için de eğer bir tur ile turistik seyahat yapmak niyeti ile başvurursanız ABD'den turist vizesi alma ihtimaliniz var. Ancak 1. Trump dönemine benzer şekilde müslüman ülkelere bir yasaklama ve/ya zorlaştırma olacağı söylentisi var. Bol şans.

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k