DV2026 Sohbet Odası
-
Profili güncellemek için girdim, güncelledim. çıkıyorum. Çıkanları tebrik ederim :grinning_face_with_big_eyes:
-
@Yekta12 BENDE DE AYNISI OLUYOR ÇÖZEMEDİM
-
İmza güncellemeye girdim bende :) bundan sonra smook weed everyday :)
-
@JesusLord gerçek ile yüzleş
https://www.youtube.com/shorts/L27eBU5Dzvk -
bu sene de olmadı. seneye tekrar deneyeceğiz. kazanan tüm talihlileri tebrik ederim. İnşallah seneye biz de buradan kazandık diye söylemek nasip olur
-
@ilkerkaynar90 sende mi kral sende mi :'(
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@ilkerkaynar90 sende mi kral sende mi :'(
Turist olarak gidip eğlenmeye bakıcaz artık hayatımızı orda çalışma izni almakla geçirmeye gerek yok ya :) denedik olmadı artık önümüze bakalım seneye katılmayacağım
-
@ilkerkaynar90 hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@aysegul hocam yanlış anlamazsanız eğer öğrenim durumu nedir. Neye göre çıkıyor onu merak ediyorum
-
Kazananları tebrik ediyorum. Hepinize bol şanslar.
Ya şanslısınızdır. Ya da şanşınızı siz isteyip alırsınız...
EB3 -
@Atlantis00 dostum ses ver
-
@neoseptik Mülakata beraber girdiğimiz arkadaşlardan lise mezunu olanda vardı, ön lisans mezunu olandai master sahibi olanda vardı. Kazandıktan sonra vize onayı alabilmeniz için lise mezunu veya meslek tablosunda 7 puan ve üzeri olan mesleklerden birinde en az 2 sene çalışmış olmanız gerekiyor.
-
Bu arada site yine çöktü bende, bir kere kontrol edebildim 4 kişinin sonucuna baktım, elim o kadar uğurluymuş ki 4 tane HNBS gördüm😀 ama insanoğlu işte bir kere daha görüp emin olasım var
-
Sayfayı açmıyor nasıl girebiliyorsunuz
-
@minnesota anladım hocam. Teşekkürler
-
- Başvuruşum çıkmadı. Kısmet:)
-
@ugurksknbck yok ya sürekli aynı hata
-
@cvatulip 5 arkadaş katıldık hiçbirimize çıkmadı. Ne yalan söyleyeyim 8. başvurum ama ilk defa bu sene pek çıksın istememiştim içten içe. O yüzden ilk defa üzülmedim çıkmadığı için. Artık seneye inşallah :)
-
Bu 11.başvurum hala bakmaya kıyamıyorum...Yarın sabah bakacağım en azından 1 gece daha umutla uyuyayım.
-
eb3 unskilled sayfasını bulamıyorum nerden giriyorduk o sayfaya
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum