DV2026 Sohbet Odası
-
Kazananlara tebrikler. Her ne kadar beklentiye girmeyin densede ister istemez beklentiye girip hayaller kuruyor insan.
-
@teddydaniels Niye ki yahu
Hepimiz kazanip istedigimiz yerlere gidelim -
@poyraz-Korkmaz sıkmayın canınızı çok düşük bir şansa umut bağlamayın. Hayallerinizin peşinden koşmaya diğer vize türlerini araştırarak devam etmeye bakın
-
İlk HAS NOT BEEN SELECTED imiz hayırlı olsun..
-
@Nezzst 25bin diye bir şart yok 30binleri bile görebilirsiniz
-
Her türlü tarayıcıdan deniyorum
dönüyor da dönüyor dön baba dönelim 
-
2x HNBS yine bize artık yetti artık 41 oldum heyecanım da enerjimde tükendi sanırım bu iş için.
-
@conk Çok tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun seneye bu zamanlar abd de görürüz sizi umarım
-
@Nezzst
benim bir fikrim yok -
@zeynal @conk ve olası diğer kazananlar, anin tadını çıkarın. Bu gece yapabilecek ve acele edecek hiç bir şey, kazandığınız bilgisini es dost ile paylaşmaktansa önümüzdeki uzun yolu düşünerek sakince DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları konu basliginin ilk dört iletisini okuyarak başlayabilirsiniz. Tekrar tebrikler
🧿@zeynal ABD’de takip edilecek ailenin adı AOS ama üstteki konu başlığını okursanız daha az maliyetli ve güvenli yollarda mevcut mutlu sona ulaşmak için.
-
Hayatımdaki tüm şansımı burada kullandım galiba 12xxx 2026 için hali hazırda hong kongdayım dosyamı taşımıştım

-
@conk çok çok tebrik ederim🥳
-
@TonyMontanaHBRS Eger cok bakmak istiyorsan dm den at ben bakayim
-
@mustafafsin Bu yıl da mı çıktı yani?
-
- defa Has not been selected'imizi alıp geleneğimizi yerine getirdik.
-
@Kesinİzmirli yok vallahi has not been selected
-
Ne bana ne de esime cikmadi. Ilk HNBS. Bi tik dustum, 2027 altinda gorusuruz altik…
-
@mustafafsin ust uste cikmasinin ~0.01% ihtimali var, asiri sanslisin
-
@Emre-Kurtulmuş çok teşekkürler eb2 veya j1 deneyeceğim umarım hepimiz Birgun hayallerimize kavuşacağız
-
Ben dahil 9 kişiyi sorguladım kimseye çıkmadı... hayret birşey
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum