DV2026 Sohbet Odası
-
@Maho_usta olur hocam gidelim valla yeter ki çıksın
-
İlk defa başvurdum ve artık her yıl başvurmayı düşünüyorum. Umarım buna gerek kalmaz. Samsun'dan umuda :)
-
@randomlyselected ne guzel isminiz var :D
-
benim ilk başvurum sorgulamayı nasıl yapıyorum önce soy adı sonra isim olarak mı
birde ç falan kullanmadan mı yapacağım -
@arizmend kazanırsam buraya yazacağım kazanmazsam eğer DV2027 Sohbet Odası'nda yerimi alacağım :)
-
@celica totem yapalım dedik :D
-
@T-C-Kubilay-Dikici aynısını yazıyordum tam 😂 allah kazananlardan eylesin 🙏🏻😂
-
@arizmend inşallah orada karşılaşmayız :)
-
son 1 SAAT'E 3 dakika
-
Bu ileti silindi! -
@caliskanpr ben 2023 te 7 Number kontrol ettim çıkmamıştı. Sonraki sene 3 kişiyi kontrol ettim bana çıktı.
-
@MakeUSAGreatAgain son 30 dk içinde bu siteye girilmicek bile iş yerinde olan var yolda olan var
-
@randomlyselected Girilecek bence geçti o zamanlar artık
-
good bye!
-
@T-C-Kubilay-Dikici inşallah hocam bu sayfaya yazmak nasip olur 🙏🏻
-
site kitlenir açamazsınız
-
@yasinyasa bu siteye göre bir oran yok tahminimce. foruma üye olmayanlar çok sayıda fazla. türkiyeden başvuru 350 bin ila 650 bin arasında olduğunu düşünüyorum. kazananlar sonradan araştırıp forumu keşfediyor
-
SON 1 SAAT!
-
Saatler tükendi. An itibariyle dakikaları sayıyoruz.
-
Kentucky'den kaynağım aradı, büyük kırmızı butonu hazırlamışlar :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum